70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tmm canım bende deneyim bakalım yapabilecekmiyim sade kahvaltı yapıyorum onun dışında bunu içiyorum ölemi

bak canım orda yazanı kopyalıyorum burdan oku:

2 günlük %100 denenmiş detoks
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

arkadaslar bir arkadas sibel cani dinlemis tvde bir ayda 8 kilo vermis günde 5 litre su icerek ,sizce denemeye degermi cok su gercekden veridiyormu ben 2 yi zor iciyorum gerci

5 litre suyu ben hayatta içemem bi günde yaaa 2-2 buçuk içiyorum zar zor zaten kafamçokkarıştı

5 litre suyu ben hayatta içemem bi günde yaaa 2-2 buçuk içiyorum zar zor zaten kafamçokkarıştı

bende yeni 9 bardak bitti 12 bardaga tammaliycam 3 litre yeterli ,biraz arastirdim googleden 3 den fazlasida böbreklerin cok calisip yorulmasina sebep oluyormus,mideyide büyütürmüs .

arkadaslar bir arkadas sibel cani dinlemis tvde bir ayda 8 kilo vermis günde 5 litre su icerek ,sizce denemeye degermi cok su gercekden veridiyormu ben 2 yi zor iciyorum gerci

ben onların kilo verdim demelerine inen mıyorum ben daha önce seda sayanın modacısı ile calıştım sedaya provaya giderdik ve hep bacakları iğne delikleri ile dolu olurdu bazen liposekşın yaptırımış tv dede millete acım yemiyorum diyet yapıyorum diyor daha çok var mankenlerden günde 5 kap içen yinen kusan o yüzden sibel canda yaptırmıştır birşeyler yada hap kullanmıştır 5 litre su çok fazla bence ayrıca su zehirlenmesi diye bir şey var çok fazla su adamı öldürür ben bütün çabalarıma rağmen 2 anca içiyorum bence 4 fazlası zarar 4 bile çok nettende bakın su zehirlenmesi diye benimde pazardan beri gram gitmedi kilodan vermek ne zor muş bu kiloları ya olumunekankayizsmile

bende akşam yemeyinde salata yaptım accuk yağ koydum içine birde yeşil çay içerim tamam eşil salata yemekten yakında yeşericem :sm_cool:

bende yeni 9 bardak bitti 12 bardaga tammaliycam 3 litre yeterli ,biraz arastirdim googleden 3 den fazlasida böbreklerin cok calisip yorulmasina sebep oluyormus,mideyide büyütürmüs .

o zman bizim içtiğimiz normal miktar değil mi
zaten 5 litre ne demek ya içi dışı su olur insanın başka bi şey yiyip içilmez ki

ben de salata ve fasulye yedim biraz önce.bu saatten sonra da bi şey yemem artık.meyve yerim bi tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…