70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

feyzağım sabah bir dilim kepek ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilim salam biraz cık peynir
öğleyin yürüdüm geldim biraz önce bol yeşil salata 1 kase çorba küçücük haşlanmış tavuk gögsü
bunulada yatarım elma sirkeli suyumuda içtim

yediklerin gayet normal bence,verirsin inşallah canım kaydirigubbakcemile5 regl dönemindeysen o dönemlerdede kilo oynamıyo pek.

Son düzenleme:
Bugün sabah sütlü müsli yedim,öglen gözleme yapmisdim bir adet gözleme yedim aksama yemek yapmadim avuc ici kadar yine gözleme yedim gün boyu 2 litre su ictim

kızlar slm ben bgn çok abarttım yemeği gezmede oluna ve sevdiği şeyler olunca çok yiyo ama akşam bişi yemedim şimdi yeşil çay içiyom ben 6lı rakamlardayım diğer topiğe arada yazıyom bu hafta hava gzldi iyi spor yaptım kızımı arabasına koyup bol bol yürüdüm mekikte çekmeye başladım
havalar bozdu tkr düzelirse artık hergün yürüycem sporsuz verilmiyo ben kızımdan dolayı pek giremiyom
hele şidihasta daha kötü oldu iyce huysuzlandı onlar hasta olmasa biz olsak keşke
evde aletlerim var ama kullanacak vaktim olmuyo
ama arabasıyla dışarı çıkınca o uyuyo bende kalori yakıyom

Kilo veren arkadaşlar

Feyza85..................73............................71............................69..:-2 :hooray:a.s.

monaroza............77...............................72,9..............................71,8...-1,1

Kate_34...................75...........................68,8.........................67,9...-0,9

Ethos...................... 81...........................76,9............................76,2..-0,7

Gülen..................78,8.............................77...........................76,9....-0,1

Myocean...............71...............................70..........................69...-1

Aynı kiloda kalanlar

Bbetül.................... 73..........................69,6

Kilo bildiriminde bulunmayanlar

Spell42.................75...............................73,8

Özlemilker...............90............................77,5

Hayell......................73...........................66,5

zuzum24...............79..............................72,3

nesrin06...............74,7............................74,2

YaSelin..................77..............................71

Pembelii.................76...........................73

Lilie......................83,7..........................73,6...(geçen haftada bildirim yapmadı)

Nesibe26...............75.............................71,9(geçen haftada bildirim yapmadı)

Arzum.d..................72.........................66(geçen haftada bildirim yapmadı)

Hugocuk..................77............................70(2 haftadır bildirim yapmadı) klava:

SultanSena..............73........................ 68,3(2 haftadır bildirim yapmadı) klava:

Lollipop.................71,9.(2 haftadır bildirim yapmadı) klava:

Hermia...................74.............................71

Yeni başlayanlar

meylin................73

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen topiğe yazılan kilo değerleri dikkate alınmıyacaktır

2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar 3. hafta listeden çıkarılacaktır

Son düzenleme:
Kilo veren arkadaşlar

Feyza85..................73............................71............................69..:-2 :hooray:a.s.

monaroza............77...............................72,9..............................71,8...-1,1

Kate_34...................75...........................68,8.........................67,9...-0,9

Ethos...................... 81...........................76,9............................76,2..-0,7

Gülen..................78,8.............................77...........................76,9....-0,1

Myocean...............71...............................70..........................69...-1

zuzum24...............79..............................72,3.........................71,8.. -0,5

Aynı kiloda kalanlar

Lilie......................83,7..........................73,6...(geçen haftada bildirim yapmadı)

Nesibe26...............75.............................71,9(geçen haftada bildirim yapmadı)

Arzum.d..................72.........................66(geçen haftada bildirim yapmadı)

Hugocuk..................77............................70(2 haftadır bildirim yapmadı) klava:

SultanSena..............73........................ 68,3(2 haftadır bildirim yapmadı) klava:

Yeni başlayanlar

meylin................73

Kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar lütfen topiğe yazılan kilo değerleri dikkate alınmıyacaktır

2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar 3. hafta listeden çıkarılacaktır

selam kızlar nasılsınız. benden iyilik. yarından itibaren aranızdayım ama kpss çalışıyorum günde 4 saat falan. o yüzden çok vaktim olmuyo buraya gelmeye ama hep aklımdasınız. bu arada 2 hafta diyet yapmadım ama kiloda almadım. yarından itibaren diyete başlıyorum. diyet yapmadım ama abartmadımda herşeyden yedim

hugocuk hoşgeldin,özlettin kendini sen olmayınca burası ıssızlaşmıştı,ders çalışmanda başarılar dilerim kolay gelsinopuyorumnanaktan

hugocuk nerelerdesin ya.merak ettik seni.hakkaten çok moral veriyordun bana bak motivasyonum azaldı iyice.mutlaka uğra yaz bize.

Kilo veren arkadaşlar

zuzum24...............79..............................72,3.........................71,8.. -0,5

Aynı kiloda kalanlar

Yeni başlayanlar

meylin................73

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…