70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[COLOR="DarkRe10 kilo fazlası olanlar için:
Kahvaltı
Çay, kahve (şekersiz),
2 kibrit kutusu peynir,
salata,
1 ince dilim ekmek
Öğle
3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek
veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek
veya 1 adet kaşarlı yağsız tost,
çay, kahve (şekersiz)
Saat 17.00 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği,
salata,
ince bir dilim ekmek
Gece Boyunca 2 porsiyon meyve

Erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. Bu diyetle 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

(bu diyeti denicem.inş işe yarar.)

d"][/COLOR]

herkese günaydın,kahvaltıda bir tane haşlanmış yumurta,2 dilim ekmek,biraz peynir,4 zeytin,salatalık yedim,şekersiz çayımı içtim,arada elma,öğlen taze fasulyeyle yoğurt,akşam şimdilik belli değil çocuklar ne isterse onu yerim inşallah

günaydin herkese gec oldu ya neyse :) ben bugün kahvaltida bir tabak müsli yedim ara ögün bir dilim ispanakli börel yedim,ögle yemegine firinda hamsi yaptim galete ununa bugluyorum yagli kagitin üzerine düzüp firina veriyorum ayni tavada kizarmis gibi oluyor ama yagszi ve daha lezetli oluyor.birde dün gece lahana suyu icmeye basladim dün aksam birde sabah tok karnina ictim dün gece emzirdim olgumu sabah ishal felan olmadi 2 gün takip edecegim bakalim eger rahatsiz olrusa birakicam.

kızlar ben de 69-60 kilo aralığına indim hepinizi orada bekliyoruz. kolay gelsin pes etmek yok . gitsin artık şu fazlalıklar

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım zayıflama hapı kullanan var mı hangılerı ben 75 kıloyum koca bır gobısım var zayıflama urunlerı kullananlar yazsın lutfen

bende 60-69 topiğine geçiyorum bu gün itibari ile 69 oldum 16 günde 4 kilo vermişim 5 yada 6 günde 1 kilo gitti hemde vedeyim yaptıklarıma gelince merak eden arkadaşlar sabah kahvaltı 1 gün haşlanmış yumurta 1 gün yemiyorum hersabah layt süt içine kahve bir bardak her sabah peynir arada zeytin 1 yada 2 dilim ekmek birkaç saat sonra yeşil çay bazen beşibiryerde çay şekersiz sonra yoğurt 1 tatlı kaşığı bal yiyorum yoğurt beni tok tutuyor akşam engeç 7 de yemek yiyorum 1 tabak günün yemeyinden yiyorum bazende peynirli yeşil salata arada meyve çok acıktığım zaman 1 bardak kahve yapıyorum açlığımı bastırıyor ve meşkul olacağınız bir şey bulun kendinize el işi bilgisayar oyunu felan kafanız yemekte olmasın başka şeylerle meşkul olacak birşey yaratın bulun ben pek yürüyüş yapamadım ama aklıma geldikçe biraz hızlı hoplayıp zıplıyorum birkaç dakika faydası olurmu bilmiyorum yanlız internette okuduğum işe yarıyor galiba kahve ,yoğurt,süt,acı birşeyler metabolizmayı hızlandırıyor günlük 700 800 kalori anca alıyorumdur yemeğimi çok yavaş yiyorum herkeze kolay gelsin birde yukarda yazdığım 2. çayın hapı var çayını içemeyen onuda içebilir terçihe kalmış çayın içindeki aynı bitkilerin sıkıştırılmış hali işe yarıyormu diye sorarsanız tokluk hissi felan vermiyor suda içirtmiyor belki metabolizmaya etkisi vardır bilmiyorum arada içiyorum ben ilk bir hafta çok zor geliyor ama 2 hafta alışıyorsunu 3hafta çok daha iyi hissediyorsunuz kendinizi çok su için ben 2 lt içmeye çalışıyorum kilo verecek arkadaşlar kilolarla olan savaşınızı pes edip brakmayın hiç birşey yemiyeyim çok kilo veririm denemeyin sakın çünkü o zaman hiç veremiyorsunuz vücüdunuz kitlenip kalıyor az ve sık yiyin o zaman her daim tok hissedersiniz buda benim kilo verme yöntemim 60-69 topiğinde görüşmek üzere zemuszemus

selam kızlar nasılsınız. benim ders çalışmalar son hız devam ediyo. eşimle her akşam 3 saat çalışıyoruz. televizyonu diziyi unuttuk. bu arada eşim araba aldı sıfır kilometre. yarın geliyo arabamız. valla bana kalsa alma dedim ama çok istedi. 43 milyara aldı. yarın almaya gidiyoruz arabayı. bu arada 2 haftadır spor yapamadım diyette ama kiloda almamışım. neyse yarından itibaren spora başlarım ve diyete. çok sıkı diyet yapmayı düşünmüyorum çünkü ders çalışıyorum zaten. kiloda almadığıma göre demekki sporla halledeceğim. zaten eşimde artık aramızda kilo sorunu kalmadı dedi.neyse herkese bol kilo vermeler şimdi ders çalışmam gerek. opuyorumnanaktan

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım zayıflama hapı kullanan var mı hangılerı ben 75 kıloyum koca bır gobısım var zayıflama urunlerı kullananlar yazsın lutfen

canım zayıflama hapını tavsiye etmem geçen sene kullanmıştım ben hiçbir işe yaramadı sanki dahada şiştim üstelik baş dönmesi unutkanlık vs olmuştu en iyisi spor ve diyetle kilo vermek

kızlar bende topiğimi değiştim size başarılar dilerim umarım en kısa zamanda siz de gelirsiniz opuyorumnanaktan

günaydın herkese... evet ya niye kimse yazmıyor... ben 75.8 olmuşum çok mutluyum yavaş yavaş gidiyolar :dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…