ya bende katılmak istiorum acil zayıflamam lazım 65 kiloyum boyum 166 acilen 55e düşmem lazım bugün sabah poğaça yedim öğlen tost yedim çalışıorum ve sürekli oturarak çalıştığım için kilo alıorum 52 den 65 e yükseldim yaaa hazirandada düğünüm var acilen zayıflamam lazım
kizlarr, ben de katiliyorum!!!! 56kilodan 78 kiloya ciktim!!
her sabah kalktigimda bugün dogru dürüst beslenecegim diyorum, ama bu aralar canim birsey cektimi ve yemedim mi agresiflesiyorum!!aksama kadar saglikli seyler yiyorum, ama aksam sevmedigim seyleri bile, mesela cikolata istiyorum
dogum günüme kadar aslinda haftada bir kilo vermek istiyorummmm
kızlar bende katılmak istiyorum aranıza
kısaca anlatabilirmisiniz burda neleri paylaşıyoruz yediklerimizi ve yaptığımız sporlarımı?
bide tartılma gününüz varmı?
bende 77den 73.5 düştüm 1 haftada
extra bişey yapmadım 3+3 beslendim sporda günde yarım saat hızlı tempo yürüyorum bazen 1 saat
sabah sandaloz ve sirkeli su içiyorum her sabah ve akşam onun dışında mate çayı içiyorum günde 2
bardak 2lt de su bu kadar..
ama kilo vermem durdu 10 gündür regl olmuyorum ondan olabilirmi ?
selam kızlar aranızda diyetisyene gıden varmı ben suan 86 dan 74 e düştüm ilk 8 kıloyu 5 haftada verdım ama sonra durdu bırazda ben kaytardım suan yıne basladım hemen basladım vermeye ama diyetısyenın yazdıgı kadar bıle yemıyorum eger dıyetısyene gıdıyorsanız yag kas kemık oranınızı yazarmısınız ben spor yapıyorum evde yaglar gıtmıs kas yapmısım doktor söylemeden bıldı spormu yapıyosun dıye metabolızma yasım 49 cıkmıstı şimdi 31 e düşmüş metabolızmam hızlanmıs gercek yasım 25 bu arada
hadi kızlar nerdesiniz 60-69 topiğinde sizi bekliyoruz kaytarmayın yarışa devam diyeti bozmayın vermemiz gereken çok kilo var daha çabuk gelin özletmeyin kendinizi kaydirigubbakcemile5
ayy canım inşallah bizde tez zamanda gelirim
artık kimse uğramaz oldu alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?