70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar hakikaten herkes ayrılmış topikten ne güzel inşallah en kısa zamanda bizde topik değiştiririz.ayrıca kimsecikler de yok.nerelerdesiniz

ya bende katılmak istiorum acil zayıflamam lazım 65 kiloyum boyum 166 acilen 55e düşmem lazım bugün sabah poğaça yedim öğlen tost yedim çalışıorum ve sürekli oturarak çalıştığım için kilo alıorum 52 den 65 e yükseldim yaaa hazirandada düğünüm var acilen zayıflamam lazım

kizlarr, ben de katiliyorum!!!! 56kilodan 78 kiloya ciktim!!
her sabah kalktigimda bugün dogru dürüst beslenecegim diyorum, ama bu aralar canim birsey cektimi ve yemedim mi agresiflesiyorum!! aksama kadar saglikli seyler yiyorum, ama aksam sevmedigim seyleri bile, mesela cikolata istiyorum
dogum günüme kadar aslinda haftada bir kilo vermek istiyorummmm

hoşgeldiniz kızlar

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza
kısaca anlatabilirmisiniz burda neleri paylaşıyoruz yediklerimizi ve yaptığımız sporlarımı?
bide tartılma gününüz varmı?
bende 77den 73.5 düştüm 1 haftada

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim.. spora çıkmıştım çok yoruldum ama zayıfladığımı düşünnce yorgunluk gidiyor :) akşama ne yesem diye düşünüyorum şimdi:1rolleyes:

ayyyhhhh yok 1 gr bile gitmio.su siralar acayip petit beurre ye dustum :umursamaz:
200 gr lik paketi yariliyorum hatta geciyorum bile lmaz: yavas yavas platese basladim ama

extra bişey yapmadım 3+3 beslendim sporda günde yarım saat hızlı tempo yürüyorum bazen 1 saat
sabah sandaloz ve sirkeli su içiyorum her sabah ve akşam onun dışında mate çayı içiyorum günde 2
bardak 2lt de su bu kadar..
ama kilo vermem durdu 10 gündür regl olmuyorum ondan olabilirmi ?

birden hızlı verdiğin içinde olabilir bi süre vücut direnir sonra bakarsın bikerede gitmiş reglininde etkisi büyük vücut su tutuyo kilo almadığına şükret benm öyle olduğu zamanlarda fazla bile çıktığım oluyo
diyetini bozma sakın devam etguclubacismile

selam kızlar aranızda diyetisyene gıden varmı ben suan 86 dan 74 e düştüm ilk 8 kıloyu 5 haftada verdım ama sonra durdu bırazda ben kaytardım suan yıne basladım hemen basladım vermeye ama diyetısyenın yazdıgı kadar bıle yemıyorum eger dıyetısyene gıdıyorsanız yag kas kemık oranınızı yazarmısınız ben spor yapıyorum evde yaglar gıtmıs kas yapmısım doktor söylemeden bıldı spormu yapıyosun dıye metabolızma yasım 49 cıkmıstı şimdi 31 e düşmüş metabolızmam hızlanmıs gercek yasım 25 bu arada

hadi kızlar nerdesiniz 60-69 topiğinde sizi bekliyoruz kaytarmayın yarışa devam diyeti bozmayın vermemiz gereken çok kilo var daha çabuk gelin özletmeyin kendinizi kaydirigubbakcemile5

canım sen nezaman doğum yaptın
bu arada boyun kaç
ben de diyetisyene gitmek istiyorum ama burda yok
haziranda ankaraya gidicem ozaman gitmayi düşünüyorum
benim metabolizmam da çok yavaş çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…