70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa bu hafta çok kaırdım borekler makarnalar çerezler inşallah kilo almameyvahedigeldismile

of of of tüm bomba yiyecekleri yemişsin canım ya

çerezi çıkar hayatından bence çünkü en çok çerez kilo aldırır

makarna az yediğin sürece problem olmaz küçük porsiyonlar halinde ye

böreği de 15 günde bir yersen daha iyi olur tadımlık 1 dilim

bol su iç ve ara öğünlerinde meyve ye

Son düzenleme:

evet canım ya bu hafta çok saçmaladım ama artık tamam
temuza kadar 60 olmam lazım

Günaydın kızlar bende 75 kiloyum ve bugün diyete başladım.Normalde 66 kiloydum ama 8 ayda tam 10 kilo aldım ve çıldırmak üzereyim.Ben bu sabah yeşil elma yedim bakalım gün içerisinde nasıl tutacağım kendimi ama yazarım size

bende 72 kilo olarak katılmak istiyorum aranıza.
eeeee benle kim ilgilencek :S

hoş geldin canım.ben malesef bayadır ugramıyodum.çünkü 69.6 dan 73 e çıktım şimdi yine inmiştim ama iki gündür tartılıyorum.70 kiloyum.ben galiba depresyona girdim.ya çok yiyorum yada yemek yemeyi unutuyorum.ne olcak böle.eyvahedigeldismile

hoşbuldum :):) yaa bu diyet çok zor bişi.okul bittiğinden beri evdeyim yiyom oturuyom.öğlen uyanıyom :) sonuç ortada 72 kg..allahtan daha fazla cıkmıyom

merhabalar.ya ben acayip mutsuzum.kilolarım beni mahvetti.hiçbirşey yapamıyorum.spor diyet hiçbiri.almadığım zayıflama ilacı kalmadı hepsi boş.motivasyona acayip ihtiyacım var yardım edin lütfeeen(((((((((

slm kızlar geçen hafta 79 kilo 300 gramdım
buğün tartıldım 78 kilo 100 gram geldim demekki 1 kilo 200 gram gitmiş
inşallah bundan sonrada daha fazla veririm .

17 yaşındayım ve 76 kiloyum aşırı basen ve göbeğim var ve malesef yaşım gereği alay konusu olup çıktım bana yardımcı olun lütfen çünkü ben düzenli dengeli beslenme diyet namına hiçbirşey blmiyorum ablalarım

ben 72 kiloyum boyum 1.70 hedefim 60 inşallah en kısa zamanda buna ulaşırım...hepimize kolay gelsin... guclubacismile

bende 73 kıloydum boyum 1,67 bır buçuk ay spor salonuna gittim haftada 4 gün her sean 3 saat olmak üzere 8 kılo verdım su an 65 kıloyum ve cok memnunun

spor salonu cok işe yarıyor arkadaslar disiplinli bir şekilde ypaıılınca cok kısa zamanda cok saglıklı bır şekilde kılo veriyorsunuz

herkese kolay gelsin bende 1 aydır düzenl yürüyüş yapıyorum 3 kilo verdim daha önce zayıflama ilaçları kulandım hiç biri işe yaramadı 81 kilodan 78 e düştüm sabah 60 dakika akşamda 45 dakika yürüyüş yapıyorum en sağlıklısıda yürüyüşle zayıflamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…