70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar.ya ben acayip mutsuzum.kilolarım beni mahvetti.hiçbirşey yapamıyorum.spor diyet hiçbiri.almadığım zayıflama ilacı kalmadı hepsi boş.motivasyona acayip ihtiyacım var yardım edin lütfeeen(((((((((

merhabaaaaa.....neden hiçbişe yapamıyorsun?? yaş ve kiloyu söyler misin bana? ben 20 kilo verdim ve spor-rejim dendiğinde başım dönüodu resmen...zayıflama ilacı kullanıcaksan çok dikkat etmelisin..içeriği çok önemli...kimler neler yapıo...sadece biraz kendine güven..kesinlikle yapabilirsin!!! kitap tavsiye edeyim "evrenden torpilim var" inanılmaz eğlenceli ve insanı kendine getiren bir kitap...hayatımda birçok şeyi değiştirdim..sigaram bitio önceden olsa arar getirtirdim şimdi kıçımı kaldırıp alıyorum..en yakın yerlere bile taksi-dolmuş yapardım..sonra araba aldım hiç yürümez oldum...93ten 77ye inip hiç utanmadan 84e çıktım...şimdi çok şükür 73.8 çıkıorum2 gündür...ya sağlığım önemli ya....ilerde daha da kilo alabilirsin...umutsuzluğa düşmektense çık alışveriş yap:) pazar kuruluosa mükemmel bir spor yeridir...o kargaşa süper sürükler adamı...canım bişe mi çekti? mesela benim hep ekler pasta çeker..gidip alıyorum ama gözüme en ufak gelenini...2ye bölüyorum...yarısını bir gün yarısını bir başka gün yiyorum...hadi az gayretle başarırsın bence... guclubacismile

off bende griplikus gibiyimm((( diet yapamıyorum bugün bitanesine başlim dedim ama yediklerimi fazla kaçırdım(( motivasyona benimde çok ihtiyacım var hemen akşam iş çıkışı gidip aricam şu kitabı yazarı kim??

bende asla diyet spor yapamayanlardandım
ama bu sefer çok çok kararlıyım azimliyim
hergün yürüyorum
aynı saatte
1 kilo 200 gram vermişim az ama olsun demekki verebiliyormuşum
daha ne olsun
kolay kolay pes etmeyeceğim
sizlerde lütfen pes etmeyin

tebrik ederim senii alkisalkisalkis nekadar sürede verdin :uhm:

yazarının adı aykut oğut canım...walla mükemmel bi kitap:)) bu arada minel ben de düzceliyimmm:)) annemler orda oturuooo:)))

ya dedim ya bende ööleydim rejim mejim spor hak getire....kaç kere rejime başlayıp 30dk soora ben acıktım başlarım rejimine diip öküzzz gibi yemek yerdim.. ( öküz gibi derken şaka yapmıorum..dünyaları yiyebilirdim ki yiyodum da) kaç kere spor salonlarına yazılıp 2 gün gidip ben daha gitmicem diip bıraktığımı....aamaa bööle olamaz yaaa herkes yaparken neden ben die düşündüm ve ööle başladım....bakın işte öykümü de yazdım zaten...73ü gördüm ki en azından 8 sene hep 80 ve üstüydüm...oluo azcık gaza gelin...gidip küçççücük bi bikini aldım....gircem içine...walla gircem!!!

ben yaparım..biz yaparız...çünkü bizler kilolu olduğumuz için daha güçlüyüz...yemek yemeğe sarfettiğiniz eforu başka şeylere harcayın:)) :jeyyar:

kizlar tam 18 gün oldu spor salonuna baslayali diyette emzirdigim icin söyle yapiyorum,her yemekden yiyorum ama aksam 7 den sonra yemiyorum bisey,2 litre su iciyorum ekmegi hayatimdan cikardim,sadece kepek ekmegi yiyorum,ve buna ragmen haftada 1 kilo hic veremedim en fazla 800 gram vermisimdir haftada simdiye kadar ,birde emzirmede kilo verdiriyo diyorlar ,nerde hata yapiyorum acaba haftanin 3-4 günü 1 saat olmak üzere spor salonuna gidiyorum

aaaaaaaaaaaa artık ööle bi yavaşladı ki kilo vermem gram gram veriorum....nüffen yaaa en azından 69a düşeyim ondan soora yavaşlasın..nüffen nüffeeeeeeeeeeeeen:))) hadi kilolarım gidin sizler ben olmadan da varolursunuz:))

merhaba arkadaşlar..
4 sene önce 20 kilo vererek 60 kilo da inanılmaz mutlu,hafif ve fittim..ilaçlar ,rejim,ve yoğuniş temposıyla verdim..ve 3 sene hiç kilo almadan mutlu mutlu yaşadım..taki babamı kaybedene kadar..1 sene içinde hatta 25 kilo olarak geri aldım...
ılk etapta 80'e düştüm ve bıraktım rejimi..sonra bi baktım hemen 3 4 kilo almışım.bu böyle olmıycak dedim.tekrar başladım.ve şimdi 79 kiloyum...ve aranızdayım........
KK 'nın gücüne inanıyorum..sadece diyet değil neyi merak etsem öğrenmek istesem hemen KK forumundayım:))
Diyetisyene veya yaşam koçuna hiç gerek yok :))) KK var!!!!!
1,72 boy kilo: 79 hedef :65
Kolay kilo veren ,ama aynı zamanda kolayda alabilen biriyim..vücut tipimden dolayı çok şanslıyım orantılı kilo alıyorum ve kıvrımlı hatlarım olduğu için 60 kilodayken çevremde : neden dikkat ediyorsun yiyeceklerine çok fazl incesin dediklerinde çok gülerdim:))siz beni bide 80 kiloyken görüceksiniz diye..
dediğim gibi daha öncede yaptım inanın yapılıyor..hiç zor değil...ve yaptıktan sonraki o müthis hazı hiçbişeye değişmem!!!!!!!!!!

bu arada KK daki bir diyeti uyguluyorum son 3 gündür bende işe yaradı..
ama benim şikayetlerim:
spor yapamamak,
erken uyuyamamk...
bunlar beni delirtiyor.evde olduğum için bunlarda zorlanıyorum..çalışıyor olsaydım ne spora nede erken uyumaya ihtiyacım olmıycaktı.normalde cok hareketli biriyim ama eğer evde oturuyorsam oturup kalıyorum...bu konuda tavsiyelerininz varsa çok memnun olurum..

ah be güzelim biz çalışıyoruzda ne oluyor birde masa başındayız boynaya büyütüyoruz. bu arada kızlar bende 75 kiloyum sürekli kilo alıyorum 2 hafta öncesine kadar 70 kiloydum 2 haftada 5 kilo aldım zaten evleneli 1.5 sene oldu 55 kiloydum şimdi 75 kilo 1.5 sene 20 kilo revamı bu bana yabilmiyorumkismile

ahhh canım ya bende senin gibiyim evlendikten 6 ay sonra 10 kilo aldım üstüne bide hamile kaınca.........

hoşgeldin canım kk inanılmaz faydası oluyo inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

walla yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim olayın ama....:)) bu sabaaaaah tartıya bi çıktım tataaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamı tamına 73.0:) dün isyanıma dayanamadı heralde gramcıklarım:) yaparız ya eminem de işte şimdi çok çoook hevesliyim olsun bitsin istiorum biran önce:) birazdan çıkıcam bikinim geldi kargodan alcam:) çok heyecanlandım...:) günde en az 50-60 mekik çekmeye çalışıorum ki karnım da sıkılaşsın die:) çok teşekkür ederim cnm yine gaza geldim sen ve bu sabahki çıkan kilom:) hemmen tickerimi deişmeliyim:) sooorada köpüşümü de alıp yürüyerek kargoyaaa:) maksat spor olsun guclubacismile

meraba arkadaşlar bende 17 yaşndaym 1.70 boym var 72 kiloyum
çok takıyorum ya aslında bende çok sırıtmıyor kilom
ama yani ne bileym şöyle bir geleyim 40'ıma 50lime de öyle alayım kilo değil mi?
hep bilgisayar tv derken otura otura hem metabolizmam yavaşladı hemde kaseyi genişlettim kaydirigubbakcemile3
birde çok yesem gam yemicem hep oturmaktan
neyse dostlar benide aranıza alın! :)

ama tecrübeli ablalarıma bir sorum olucak
şu yeni yeni gıda takviyeleri var
formula 7
acai berry
sl30
gibi
bunları kullanıp memnun kalanlar varsa bizlere de yardımcı olabilir mi
bi de ben gelişimini falan gençlerin etkiler mi diye çok pimpirikleniyorum ama... :)
gerçekten tecrübeli birilerinden birşeyler duymak istiyorum :)

Son düzenleme:
çoooook sevindim çoook:)
anlaşılan o ki sen beni motive edeceksin söyliiim
ay gaza geldim yapabilen birini görünce saol saol saol:)

tabiki de yaparsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......nedir ki allahaşkına bi kaç kilocuk sadece:) takibindeyim hadi bakalım...hele ilk başta daha çabuk verirsin..benimki yavaşladı artık....haftada 1 kg fln inebiliorum...hoş haftasonu arkadaşım gelcek umarım cozutmam...hoş artık cnm yemek yemek istemio...şoklardayım:) kaydirigubbakcemile3

haydi bakalım kim tutar biziiii:)

bende 170 boyundayım ve 79 kiloyum zayıflamayı kafama koydum. sauna sort aldım 2gündür giyip plates yapıyorum baya terletiyo haftayada diyete başlayacam sizce 65 kiloya düşebilir miyim?

Merhabalar ben hem yeni üyeyim hemde 70 kiloyum :) 80 kiloydum ve akupunktur ve spor sayesinde 10 kiloyu verdim.piyasadaki apple crome,hoodia,formulx3 vb ilaçların bir çoğunu denedim ama inanın sadece para kaybı..en iyisi benim gibi mekik aleti alın bir tane işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…