merhabalar.ya ben acayip mutsuzum.kilolarım beni mahvetti.hiçbirşey yapamıyorum.spor diyet hiçbiri.almadığım zayıflama ilacı kalmadı hepsi boş.motivasyona acayip ihtiyacım var yardım edin lütfeeen(((((((((
bende asla diyet spor yapamayanlardandım
ama bu sefer çok çok kararlıyım azimliyim
hergün yürüyorum
aynı saatte
1 kilo 200 gram vermişim az ama olsun demekki verebiliyormuşum
daha ne olsun
kolay kolay pes etmeyeceğim
sizlerde lütfen pes etmeyin
tebrik ederim senii alkisalkisalkis nekadar sürede verdin :uhm:
bu arada KK daki bir diyeti uyguluyorum son 3 gündür bende işe yaradı..
ama benim şikayetlerim:
spor yapamamak,
erken uyuyamamk...
bunlar beni delirtiyor.evde olduğum için bunlarda zorlanıyorum..çalışıyor olsaydım ne spora nede erken uyumaya ihtiyacım olmıycaktı.normalde cok hareketli biriyim ama eğer evde oturuyorsam oturup kalıyorum...bu konuda tavsiyelerininz varsa çok memnun olurum..
ah be güzelim biz çalışıyoruzda ne oluyor birde masa başındayız boynaya büyütüyoruz. bu arada kızlar bende 75 kiloyum sürekli kilo alıyorum 2 hafta öncesine kadar 70 kiloydum 2 haftada 5 kilo aldım zaten evleneli 1.5 sene oldu 55 kiloydum şimdi 75 kilo 1.5 sene 20 kilo revamı bu bana yabilmiyorumkismile
herkese merhaba...
kadınlar klübünde yeniyim, daha dün katıldım aranıza... zira artık fazla kilolarımdan gerçekten ama gerçekten çok sıkıldım.. yiyip yiyip pişman olmaktan çok sıkıldım... beğendiğim kıyafetlerin içine girememekten çok sıkıldım... hep zayıflayım o zaman bişeyler alıcam diyip sonra giyecek bişey bulamamaktan çok sıkıldım... daha fenası artık evdeki kıyafetlerimin de içine giremediğimden sabahları iş için giyinmenin kabusa dönmesinden çok sıkıldım... Dur deme zamanı geldi çoktan, o yüzden aranızdayım. Bu sefer artık olmak zorunda yaş 35 değişim zamanı:)
Bu arada hipoglisemi problemim olduğu için doktorumun verdiği listeyi takip etmek durumundayım çok sıkı diyetler yapamıyorum. Ama elimdeki liste ile de normalden çok yedirmesine rağmen çok güzel kilo vermiştim daha önce. Neyse özün sözü başarıcam bu defa ama sizlere ihtiyacım var...
selam...senin ticker'ın inanılmaz motive edici, olabildiğini gösteriyor süpper:) yüzüp yüzüp nerelere gelmişsin azıcık duraklaması canını sıkmasın... yapmıyorsun birkaç hareket ekle gün içine... aklına gelirse mekik olur mesela tv izlerken... bu da neki dediğin şeyle çok işe yarıyor inan.
çoooook sevindim çoook:)
anlaşılan o ki sen beni motive edeceksin söyliiim
ay gaza geldim yapabilen birini görünce saol saol saol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?