70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 170 boyundayım ve 79 kiloyum zayıflamayı kafama koydum. sauna sort aldım 2gündür giyip plates yapıyorum baya terletiyo haftayada diyete başlayacam sizce 65 kiloya düşebilir miyim?

arkadaşım hareketli biriysen spor çok faydalı olmuyor.o sauna şortundan bendede var ama ben sana sauna eşofmanını öneririm.spor yaptıktan sonra çıkardığında resmen terin su gibi akıyor.ve bence evet 65 e düşersin :)kaydirigubbakcemile2

kesinlikle önermiyorum bu dediğin zımbırtıları kullanmış ve kesinlikle bir gram dahi verememiş biri olarak..ne demişler nerde hareket orda berekett ohaoldumsmile

bu kilo tabelasını nasıl koyuyorsunuz bende istiyorum ya

şortta baya terletiyo ama eşortman iyi diyosan ondanda alayım. inşallah bende 65 kilo olucam bu sefer çok aimliyim:)) çünkü nişanlımda kışın aldıgım kilolardan şikayetçi olmaya başladı bana destek olursanız sevinirim bu aradakaydirigubbakcemile2

kilo tabelasını ana sayfadan diyet gruplarına girerince orda kilo çizelgesi nasıl hazırlandığı anlatan bir başlık var ordan hazırlaya bilirsin eger anlamadıgın bir yer olursa yardımcı olurum[/B][/B]

günaydin kizlara güne bir kahveyle basladim bakalim diyetim bugün nasil olacak kermesde var gerci bugün ya insallah abartmam ,zaten cok yavas gidiyor bu ara kilo vermem ya hayirlisi

kızlar aranıza yeni katıldım 76 kiloyum yemeden duramıyorum giydiğim hiçbişey üstüme yakışmıyo motıvasyon olmak için bu siteye kaltıldım işallah hep birlikte zayıflarz:)

kilo tabelasını ana sayfadan diyet gruplarına girerince orda kilo çizelgesi nasıl hazırlandığı anlatan bir başlık var ordan hazırlaya bilirsin eger anlamadıgın bir yer olursa yardımcı olurum[/B][/B]

ya bende kilo cetveli yapmak istiyorum ama bi türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen

ya bende kilo cetveli yapmak istiyorum ama bi türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen

ticketfaktory yazıyorsunuz acılan sayfada dietticker tıklıyorsunuz acılan sayfadan simge seciyorsun next de yine simge seç nex de açılan sayfadaTrack: yazan yereden Weight tıkla Weight Units kilograms tıkla Your target weight:hedeflediğin kiloyu gir Your starting weight:diyete kaç kilo ile başladın onu gir .Your current weight: şu an kaç kilosun onu gir .diyer yazılar önemli deyil sonra nexd de yine altta HTML yazan yere gel http/.......png bu kısmı al kes yapıştır yöntemi ile http den png dahil olan yer tırnak işaretli olan yerleri kes kopyala yapma daha sonra kadınlar kulubünden kullanıcı profilini tıkla profili düzenle de en altta kişisel bilgilerde Çizelge
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir. yazan kısmın altına kilo cizelgeni yapıştır unutma http/....den..png olan kısmı yapıştır tamam de o kadar işlem tamam olumunekankayizsmile

çok tesekkur ederim :))

az önce iki arkadasımla iddiaya girdim eger 1 temmuza kadar 55 olamazsam hem iddiayı kaybedicem hem alay konusu alocam su an 74.5 um işallah kaybetmem:))

hadi bakalım
kolay gelsin kızlar bende başlıcam sınav haftasından sonra yanlız şu imzanız gibi gözüken zayıflama çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum!

şu an 74 e düştüm bugün kosuyada basladım bugunluk 10 dakika hergün 2 şer dakika yükselticem hergünde düzenli mekik çekmeye calısıyorum biran önce 73 ü görmek istiyorum:)

2 yıldır veremediğim yerleşik kilom var benimde.. 1 haftadır spor yapıyorum aklım başıma geldide..
of of alması kolaay vermesi zor allah herkese sabır ve idare versinmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…