bende 170 boyundayım ve 79 kiloyum zayıflamayı kafama koydum. sauna sort aldım 2gündür giyip plates yapıyorum baya terletiyo haftayada diyete başlayacam sizce 65 kiloya düşebilir miyim?
meraba arkadaşlar bende 17 yaşndaym 1.70 boym var 72 kiloyum
çok takıyorum ya aslında bende çok sırıtmıyor kilom
ama yani ne bileym şöyle bir geleyim 40'ıma 50lime de öyle alayım kilo değil mi?
hep bilgisayar tv derken otura otura hem metabolizmam yavaşladı hemde kaseyi genişlettim kaydirigubbakcemile3
birde çok yesem gam yemicem hep oturmaktan
neyse dostlar benide aranıza alın! :)
ama tecrübeli ablalarıma bir sorum olucak
şu yeni yeni gıda takviyeleri var
formula 7
acai berry
sl30
gibi
bunları kullanıp memnun kalanlar varsa bizlere de yardımcı olabilir mi
bi de ben gelişimini falan gençlerin etkiler mi diye çok pimpirikleniyorum ama... :)
gerçekten tecrübeli birilerinden birşeyler duymak istiyorum :)
tabiki de yaparsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......nedir ki allahaşkına bi kaç kilocuk sadece:) takibindeyim hadi bakalım...hele ilk başta daha çabuk verirsin..benimki yavaşladı artık....haftada 1 kg fln inebiliorum...hoş haftasonu arkadaşım gelcek umarım cozutmam...hoş artık cnm yemek yemek istemio...şoklardayım:) kaydirigubbakcemile3
haydi bakalım kim tutar biziiii:)
bu kilo tabelasını nasıl koyuyorsunuz bende istiyorum ya
kilo tabelasını ana sayfadan diyet gruplarına girerince orda kilo çizelgesi nasıl hazırlandığı anlatan bir başlık var ordan hazırlaya bilirsin eger anlamadıgın bir yer olursa yardımcı olurum[/B][/B]
ya bende kilo cetveli yapmak istiyorum ama bi türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen
Aramıza hoşgeldin suçiçek,burada yalnız değilsin... hihoyyytkızlar aranıza yeni katıldım 76 kiloyum yemeden duramıyorum giydiğim hiçbişey üstüme yakışmıyo motıvasyon olmak için bu siteye kaltıldım işallah hep birlikte zayıflarz:)
ticketfaktory yazıyorsunuz acılan sayfada dietticker tıklıyorsunuz acılan sayfadan simge seciyorsun next de yine simge seç nex de açılan sayfadaTrack: yazan yereden Weight tıkla Weight Units kilograms tıkla Your target weight:hedeflediğin kiloyu gir Your starting weight:diyete kaç kilo ile başladın onu gir .Your current weight: şu an kaç kilosun onu gir .diyer yazılar önemli deyil sonra nexd de yine altta HTML yazan yere gel http/.......png bu kısmı al kes yapıştır yöntemi ile http den png dahil olan yer tırnak işaretli olan yerleri kes kopyala yapma daha sonra kadınlar kulubünden kullanıcı profilini tıkla profili düzenle de en altta kişisel bilgilerde Çizelge
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir. yazan kısmın altına kilo cizelgeni yapıştır unutma http/....den..png olan kısmı yapıştır tamam de o kadar işlem tamam olumunekankayizsmile
herkese günaydın, gram yüklerimizin hızla azalacağı harika bir hafta diliyorum hepimize:)
ne yazıkki bir itirafım var yine bir haftasonu ve ben yine iştahıma yenildim aslında... ilk gün dayandım 2. günde fena değildi ama 3. gün... kısaca yedim arkadaşlar... ama bugün yeni birgün ve ben kaldığım yerden daha bir inatla devam ediyorum hadi bakalım hepimize kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?