17 yaşındayım ve 76 kiloyum aşırı basen ve göbeğim var ve malesef yaşım gereği alay konusu olup çıktım bana yardımcı olun lütfen çünkü ben düzenli dengeli beslenme diyet namına hiçbirşey blmiyorum ablalarım
2 aylık düzenli diyetin ardından verdiğim kilom 12..toplamda ise 21... bayaaaaa kaptım bu işi...şimdi 2 haftalık bir ara verdim...sporu azalttım...yemek arttırıldı...çünkü vermem durdu..arkadaşlar sık sık yazamıorum malum sevgilim geldi onunlayım:)) özledim sizleri takip etmeyi..en kısa zamanda sizlerleyim anacım baaaaay:))
sağlıklı zayıflamalar dilerimmm:))
sormayın bende de hiç bir şey yok sabahları 1 saat yürüyorum ama 2 haftadır 1 kilo anca verdim aslında bir bakıyorum 75 ten 74 e düşmüşüm bir bakıyorum 73 bende anladım ama bana göre 74 üm herhalde artık kilo veremiyorum kızlar ne olcak bu halim ya ben her gün o dünyanın yolunu boşunamı yürüyorum anlamıyorum ekmekte yemiyorum moralim çok bozuk ...:''''''(((
1 saat yürümektense 15 dakika kosmayı dene açık havada inan bana daha çok işe yarıyorguclubacismile
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza 8 aylık evliyim 21 yasındayım evlendikten sonra acayip kilo almaya basladım 64 den 72 ye çıkmışım baska bi şehire geldim evlennce tabi kimseyi tanımıorum hiç akraba felanda yok dışarı felan cıkmıorum anca eşimle ayda bi kaç kez carsıya pazara gidiyoduk 7 ay boyunca evden cıkmadım sürekli oturuodum ev işleri deseniz zaten 2 kişiyiz ortalık batmıyo 2 3 günde bi temizlk yapıodum yani ye iç yat:)2 ay boyunca ekmek yemedim kepek ekmek kullandım sadece kahvaltıda bi dilim ama hiç kilo veremedim hareket olmadıgı için ama karar verdim şimdi zayıflıycam inş her sabah ac karna elma sirkeli su içiorum ve sabahları 1 satt yürüyüş yapıorum öğlen salata yada yogut yiyorum akşam yemek ama ekmek kullanmıorum hiç su içmezdim şimdi en azından günde 1lt su içiorum ve bol bol bitki cayları ayrıca suna dumankayanın selülit cayınıda içiorum bakalım etkisi olcakmı gene yazarım size kızlar
selam herkese...
geçen çarşamba rejime başlamıştım, pazartesi de koşu bandında yürüyüşe başladım. inşallah hergün yarım saat tempolu yürüyüş yapacağım. ancak regl olduğum için tartıya çıkmadım can sıkıcı bir sonuçla karşılaşma ihtimalim %1500 zira:) ama motivasyon yerinde...
ay ne güzel 2 ayda 12 kilo he keşke bende verebilsem nasıl diyet yaptın banada söyle ne olurrrrr...delikafadulden:içelim:
canım başarı hikayelerinde yazıo ben de başardımmm die:) o kadar hastayım ki affet yazamıorum buraya şimdi:))
canım bende aynı sen gibiyim
ama pes etmek yok
3 haftadır sadece 1 kilo vermişim
ama devam ediyorum
sıkı bi diyet günde 1 saat yürüyüş
hiç kimse yok burda yaaaaaa kendim yazıyorum kendim okuyorumlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?