70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sormayın bende de hiç bir şey yok sabahları 1 saat yürüyorum ama 2 haftadır 1 kilo anca verdim aslında bir bakıyorum 75 ten 74 e düşmüşüm bir bakıyorum 73 bende anladım ama bana göre 74 üm herhalde artık kilo veremiyorum kızlar ne olcak bu halim ya ben her gün o dünyanın yolunu boşunamı yürüyorum anlamıyorum ekmekte yemiyorum moralim çok bozuk ...:''''''(((

bak canım düzenli beslenmek derken herşey den ama çocuk porsuyonunda sen daha 17 yaşındasındasın ve bekarsın bizlere göre çok daha çabuk kilo verebilirsin bizim ideal kilomuza düşmemiz 1 seneyi bulurken sen ideal kilona en fazla 3 ayda inebilirsin basen problemin varsa günde 1 saat yürü en az hızlı tempoyla ekmek yeme patestenle yapılan her üründen uzakdur ekmek göbek yapar pateteste basen... sabahları illa kahvaltı yapmak istiyorsan ekmek yerine peyniri marulun içine sarya salamdan sosisten uzakdur. Ekmek yerine eti formun mısırpatlagından yapılmış ürünleri satıyor onlardan al. her öğünde 1 tane ondanye ama ne olursa olsun porsiyonların çok küçük.çocuklar nasıl yer öyle ye yemeklerini anladınmı tatalı kızzemuszemus

2 aylık düzenli diyetin ardından verdiğim kilom 12..toplamda ise 21... bayaaaaa kaptım bu işi...şimdi 2 haftalık bir ara verdim...sporu azalttım...yemek arttırıldı...çünkü vermem durdu..arkadaşlar sık sık yazamıorum malum sevgilim geldi onunlayım:)) özledim sizleri takip etmeyi..en kısa zamanda sizlerleyim anacım baaaaay:))

sağlıklı zayıflamalar dilerimmm:))

ay ne güzel 2 ayda 12 kilo he keşke bende verebilsem nasıl diyet yaptın banada söyle ne olurrrrr...delikafadulden:içelim:

1 saat yürümektense 15 dakika kosmayı dene açık havada inan bana daha çok işe yarıyorguclubacismile

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza 8 aylık evliyim 21 yasındayım evlendikten sonra acayip kilo almaya basladım 64 den 72 ye çıkmışım baska bi şehire geldim evlennce tabi kimseyi tanımıorum hiç akraba felanda yok dışarı felan cıkmıorum anca eşimle ayda bi kaç kez carsıya pazara gidiyoduk 7 ay boyunca evden cıkmadım sürekli oturuodum ev işleri deseniz zaten 2 kişiyiz ortalık batmıyo 2 3 günde bi temizlk yapıodum yani ye iç yat:)2 ay boyunca ekmek yemedim kepek ekmek kullandım sadece kahvaltıda bi dilim ama hiç kilo veremedim hareket olmadıgı için ama karar verdim şimdi zayıflıycam inş her sabah ac karna elma sirkeli su içiorum ve sabahları 1 satt yürüyüş yapıorum öğlen salata yada yogut yiyorum akşam yemek ama ekmek kullanmıorum hiç su içmezdim şimdi en azından günde 1lt su içiorum ve bol bol bitki cayları ayrıca suna dumankayanın selülit cayınıda içiorum bakalım etkisi olcakmı gene yazarım size kızlar

slm hoş geldin aramıza inşallah en kısa zamanda kurtulursun kilolarından ama ben inanıyorum kurtulursun çünkü aldığın kilolarda vücuduna oturmamış( buarada bede dahil herkez evlnince niye birden kilo alıyor anlamıyorum cokacimcoook:sm_cool:

selam arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım sayılır. buradaki bazı arkadaşların başarı hikayelerini okudum ve gaza geldim :) kilom 77 ki boyum 1.63, bugun başladım bende inşallah bi faydasını görürüm. kilo vermeye çalışmayalı çok uzun zaman oldu ama artık mecbur kaldım çünkü temmuzda düğünüm var. hatta geç kaldım. umarım sizlerle birlikte bende kilo veririm

ohaoldumsmile
canım sen birde regle dönemin bittikten sonra bir çık tartıya bir bakıcaksınki sanki o kilolarda o dönemde erimiş gitmişohaoldumsmile

az önce tartıda 72 kiloyu gördüm ve hemen gecen yıldan bi panlolonumu çıkardım küçük geliodu hatta düğmesini patlatmıstım giyicem diye su an üzerimde artık oluyor ve çok mutluyum siz olmasanız hayatta motivasyon olamazdım ve çoktan yemeğe baslamıstım hepinize cok tesekkur ederimopuyorumnanaktan:))

kızlar benimde motivasyona ihtiyacım var.anladım ki tek başına olmuyor 85'den 79 düştüm ama üç haftadır tık yok moralim bozuluyor şimdi iyice bozdum birgün yapıyorsam diğer gün bozuyorum neolacak benim halim
:roflol::roflol::roflol:

canım bende aynı sen gibiyim
ama pes etmek yok
3 haftadır sadece 1 kilo vermişim
ama devam ediyorum
sıkı bi diyet günde 1 saat yürüyüş

selam kızlar,
bende 73 kiloyum, boyum 1.71 ya da 1.72 21 yaşındayım, malum öğrencilik, sağlıksız beslenmeden inanılmaz kilo almış durumdayım imdaaat senağlama
yani gece geç yatıyorum sabah geç uyanıyorum sürekli sağlıksız besleniyorum falan...
sizden cesaret alıp buna bir son vermeyi düşünüyorum, şok diyetlere de zayıflama haplarına da son, sağlıklı olarak yavaş yavaş kilo vericem opuyorumnanaktan

canım bende aynı sen gibiyim
ama pes etmek yok
3 haftadır sadece 1 kilo vermişim
ama devam ediyorum
sıkı bi diyet günde 1 saat yürüyüş

günaydınnnn
malum çalıştığım için çokta düzenli beslenemiyorum dediğin gibi öğle aralarında 1 saat yürüyorum.akşam 18:30 gibi spora gidiyorum 45 dakika yada 1 saat kadar birbirimizi motive ederek daha iyi olacağını düşünüyorum.

bir ay bile olmadı zor kilo vernlerdendim
ilk defa kararlıyım bukadar
2,5 kilo vermişim
kızartma yok
pilav makarna kuruyemiş
hamurişi
cola yok
çayımı şikersiz içemem onun için tatlandırıcı aldım canım
günde 3 kez elma sirkeli suyumu içiyorum
gün boyu ılıktan biraz sıcak 2 litreye yakın suyumu içiyorum
aynen böyle yap
yoğurt salata sınırsız etinide ızğara olarak ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…