70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burası sayesinde motive oldum inan yapabilirsin
ben normalde 3 ..günün sonunda bırakırdım diyeti ama sağolsun arkadaşlar beni çok güzel motive ettiler

canım beni ya biz burdayız ama her zaman giremiyoruz ben sana güveniyorum çünkü kadınların isteyipte yapamıycağı hiç bir şey yok
lmaz:

İşte bu hayatım çok doğru söylüyorsun ama irade işi. yemek yemeği çoooook seviyorum çok kötü hemen de alıyorum löp löp yağ tabakası oldum yaaaaaa, tatlı vazgeçilmezim eşim akşamları mutlaka çay ister eee bende de eşlik etmemi bende çayı tek başına içemem yanında birşeyler olmalı tabi oğluşum uyuyacakta bizde geç saatte çay içeceğiz bunlarda beni mahvetti senağlama

arkadaşlarsizin kilolarınız nasıl ben 79 kg de takılıp kaldım

bak bende tatlıdan vaz geçemiyorum çikolata ve dondurma için ölürüm ve sıkıntıya girdikçe çok kilo alan bir insanım ben eskiden 82 kiloydum o zaman lar sözlüydüm sonra sölümün yakın bir tanıdığından hoşlandığını hissetim ama kız Allah için güzeldi incecikti bir de sölğm bana ikide bir de şişko diyordu sonra ben bir hırs yaptım 82 kilodan nişanıma kadar 2 ay sürede 57 kiloya düştüm sonra düğünüme kadar ki zamanda da 50 kiloya düştüm. Açıkçası bir hırsın olmalı bir de hedefin ilk önce kendine bir hedef belirle canım benim. Bu arada veremiyorsun diye moralini sakın bozma bende senin gibi bir kiloda takılıp kalıyorum ay inanmazsın belki ama bir ay boyunca 75 çıkıyorum diymi ama bir ayın sonunda bir gün önce tartılmışım 75 kiloyken bir bakıyorum 72 olmuşum mesela o yüzden sakın moralini bozmaopuyorumnanaktan

inan bana sen böyle gidersen gerçekten şu yaptığın rejimi bozmazsan şekerim çok kısa zamanda tığ gibi kalırsın

tolina canım sen 82 'den 57 kiloya 2 ay gibi kısa bir sürede nasıl düştün neler yapmıştın hatırlıyormusun benimde kısa sürede vermem lazım malesef ki uzun süredir diyet yapmak niyetindeyim ama laf var sonuç yok üffffff

ben de epeybi 79 a takılıp kaldım ama pes etemedim

yağlar inatçıysa ben ondan daha inatçıyım
bu gün 77 yi gördüm ya daha hiç bişey beni durduramaz .
tığ gibi olacağım inşallah.

bak canım ben o zamanlar açıkçası aç geziyordum anlatıyım yine aynı diyeti yapmaya başladım ve 2 haftada 3 kilo verdim.( sabahları 1 tane eticin veya 1 tane halley alıyordum benim şekerim çok düşerde bunu 4 e bölüyorum sigara kulandığım için 1 parçasını yiğiyordum. sonra neskafa clasık süt tozu ve şeker yok 1 fincan hazırlıyıp onuda içiyordum. geri kalan 3 parça aburcuburumuada saat 1 e kadar azımın tadı kaçtıkça atıştırıyordum öyle saati de 1 adet elmayı 2 ye bölüyordum yarısını öylen yiğiyordum geri kalan yarısınıda saat 4 gibi yine arada karnım acıktığında bir fincan nescafe clasık yapıp içiyordum özellikle nes cafe clasık dıyorum çünkü gold a göre yağ oranı çok daha az aralarda çok şekerim düşerse dondurmamıda yedim çikolatamıda tabi gelelim akşama akşamleyin 1 tabak çorba ama tabak küçük ve yanında salata bağzen yemekte yediyim oluyordu. ilk diyete başladığım zamanlar bir ay kadar çokta su içtim. sonra tabi 1 saat sonra falan karnım acıkıyordu gidiyordum mısır patlatıyordum inanmazsın belki ama koca bir kap mısırı tek başıma yiğiyordum az yalı ve az tuzlu yap he bir de işten gelince azıma 2 dilim kaşar peyniri atıyordum. mısır insanı tok tutuyor.ohaoldumsmile

gelelim diğer yaptıklarıma sabahları 45 dk yürüyüş yapıyordum işe yürüyerek gidiyordum akşamlarıda yine 45 dk yürüyordum.birde içime bütün korseler var onlardan giyordum. o bütün korseler varya acayip terletiyor yürüken ama tempolu yürüyordum. birde o vücutta hani sırt bölgesinde falan katlanmalr varya onları düzeltiyor göbeği içine itiyor. ben çok memnunum 52 olduğumda bile çıkartmadım onu.Şimdi kilolu olmama rağmen sırtımda çamaşırdan oluşan katlar yok sırım dümdüz. eskiden badi giyemezdim onların yüzünden katkat ne sinir olurdum şimdi o korseyi giymesem bile çamaşırım kat yapmıyor. canım benim yapabilirsen bunları dene bende işe yaradı belki sende de yarar

hııım canım bu arada o zamanlar makarna pilav ekmek azıma sürmüyordum. Ama şimdi makarna ve pialvdan vaz geçemiyorum. Özellikle canım pilav yemeyi okadar istiycek ki sakın yeme ben şimdi malesef yiyorum zaten o yüzden çok kilo aldım. birde pastanelerin yanından geçerken deki kendine ben bunlardan şimdi yemiycem zayıflıyım ozaman yicem de kendini ben bunların tadını biliyorum o yüzden tadına bakmaya ihtiyacım yok de çok canın isterse sadece bir lokma ye

kızlar şu extra jelden kulananınız varmı ben almak istiyorum en azından zayıfladıktan sonra almayı düşünüyorum nasıl bir ürün acaba

ben de epeybi 79 a takılıp kaldım ama pes etemedim

yağlar inatçıysa ben ondan daha inatçıyım
bu gün 77 yi gördüm ya daha hiç bişey beni durduramaz .
tığ gibi olacağım inşallah.

azminize hayran kaldım valla bravo az önce dayanamadım ve bir hamburger yedim keske yemeden önce bu yazılanları okusaydım ama olsun simdi dahada hırslandım :1hug:

yemek yemeyince mutsuz oluyorum

yemek yedikten sonra aldığın mutluluk bitio ama zayıflayıpta istediğin elbiseyi giydiğinde yada daha rahat hareket edebildiğinde eminim daha çok ve uzun süreli mutlu olucaksındır aklına yemek geldiğinde zayıf halini düşün ve vazgecmeye calıs ben kendime xs beden bi etek aldım ve cnm yemek istediğinde o etegi deniyorum iştahım kesiliyor zatena.s

su çiçek lütfen sabır
ben daha yolun başındayım
pes etmek yok
akşam ızğara köfte yoğurt ve 3 tane etimek yedim doydum

amanınn çok güzel taktikmiş opuyorumnanaktan
uzmanlar da aynanın karşısında çıplak yiyin yemeğinizi diyorlarmış ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…