canım beni ya biz burdayız ama her zaman giremiyoruz ben sana güveniyorum çünkü kadınların isteyipte yapamıycağı hiç bir şey yok
lmaz:
arkadaşlarsizin kilolarınız nasıl ben 79 kg de takılıp kaldım
bir ay bile olmadı zor kilo vernlerdendim
ilk defa kararlıyım bukadar
2,5 kilo vermişim
kızartma yok
pilav makarna kuruyemiş
hamurişi
cola yok
çayımı şikersiz içemem onun için tatlandırıcı aldım canım
günde 3 kez elma sirkeli suyumu içiyorum
gün boyu ılıktan biraz sıcak 2 litreye yakın suyumu içiyorum
aynen böyle yap
yoğurt salata sınırsız etinide ızğara olarak ye
tolina canım sen 82 'den 57 kiloya 2 ay gibi kısa bir sürede nasıl düştün neler yapmıştın hatırlıyormusun benimde kısa sürede vermem lazım malesef ki uzun süredir diyet yapmak niyetindeyim ama laf var sonuç yok üffffff
tolina canım sen 82 'den 57 kiloya 2 ay gibi kısa bir sürede nasıl düştün neler yapmıştın hatırlıyormusun benimde kısa sürede vermem lazım malesef ki uzun süredir diyet yapmak niyetindeyim ama laf var sonuç yok üffffff
ben de epeybi 79 a takılıp kaldım ama pes etemedim
yağlar inatçıysa ben ondan daha inatçıyım
bu gün 77 yi gördüm ya daha hiç bişey beni durduramaz .
tığ gibi olacağım inşallah.
yemek yemeyince mutsuz oluyorum
amanınn çok güzel taktikmiş opuyorumnanaktanyemek yedikten sonra aldığın mutluluk bitio ama zayıflayıpta istediğin elbiseyi giydiğinde yada daha rahat hareket edebildiğinde eminim daha çok ve uzun süreli mutlu olucaksındır aklına yemek geldiğinde zayıf halini düşün ve vazgecmeye calıs ben kendime xs beden bi etek aldım ve cnm yemek istediğinde o etegi deniyorum iştahım kesiliyor zatena.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?