selam.. ben o jelden kullanıyorum şuan en küçük olanından aldım bir günde 1 cm inceldim ama ben bitmesin diye sadece bir defa sürdüm ama yinede inceldim sıkılaştım gerçekten işe yarıyor bence denemelisin fakat fiyatı çok pahalı :1no2:kızlar şu extra jelden kulananınız varmı ben almak istiyorum en azından zayıfladıktan sonra almayı düşünüyorum nasıl bir ürün acaba
gelelim diğer yaptıklarıma sabahları 45 dk yürüyüş yapıyordum işe yürüyerek gidiyordum akşamlarıda yine 45 dk yürüyordum.birde içime bütün korseler var onlardan giyordum. o bütün korseler varya acayip terletiyor yürüken ama tempolu yürüyordum. birde o vücutta hani sırt bölgesinde falan katlanmalr varya onları düzeltiyor göbeği içine itiyor. ben çok memnunum 52 olduğumda bile çıkartmadım onu.Şimdi kilolu olmama rağmen sırtımda çamaşırdan oluşan katlar yok sırım dümdüz. eskiden badi giyemezdim onların yüzünden katkat ne sinir olurdum şimdi o korseyi giymesem bile çamaşırım kat yapmıyor. canım benim yapabilirsen bunları dene bende işe yaradı belki sende de yarar
selam.. ben o jelden kullanıyorum şuan en küçük olanından aldım bir günde 1 cm inceldim ama ben bitmesin diye sadece bir defa sürdüm ama yinede inceldim sıkılaştım gerçekten işe yarıyor bence denemelisin fakat fiyatı çok pahalı :1no2:
günaydın kızlar
güne başlar başlamaz ılık limonlu suyumu içtim
ve küçük bi kahvaltı yapacağım tabiki yürüyüş 1saat[/QUOT
günaydın kızlar hepineze minel canım bu sıcak limonlu su işe yarıyormu acaba ben çok sinir oluyorum bu sıralar hiç kilo veremiyorum tartıya bir çıkıyorum 73- bir çıkıyorum 75 anlıyorum bu işi yaaaa o kadar yürüyüş açlık boşunamı hepsi her an pes edebilirim....:tomato::icecream:
ne demek canım hiç önemli değil.. bende şimdi yenisini almak için para biriktiriyorum. gerçekten işe yarıyor yani çok güzel bir ürüncv bın için sağol canım ben bu jeli çok merakediyordum zayıflamak için o kadar çok şey aldım ki şu 1 sen içinde bunuda denerim yemem içmem alırım...kaydirigubbakcemile5
slm hoş geldin aramıza inşallah en kısa zamanda kurtulursun kilolarından ama ben inanıyorum kurtulursun çünkü aldığın kilolarda vücuduna oturmamış( buarada bede dahil herkez evlnince niye birden kilo alıyor anlamıyorum cokacimcoook:sm_cool:
70 kg. yım ve zayıflamaya karar verdim. Gurubunuza katılmamada bir sakınca yoktur umarım
ne demek canım hiç önemli değil.. bende şimdi yenisini almak için para biriktiriyorum. gerçekten işe yarıyor yani çok güzel bir ürün
bence denemelisin canım çünkü gerçekten çok güzel ben ilk aldığımda belime sürmüştüm ertesi gün bir ölçtüm belim 1 cm incelmiş.. kollarımı falanda çok güzel sıkılaştırdı ama ben bitmesin diye günde bir kere sürdüm ve ona rağmen güzel sonuçlar aldım normalde günde 3 defa sürülmesi gerekiyor ama malum fiyatı çok pahalı ben en küçüklerinden aldım ve içi tam dolu değil hava doldurmuşlarya bende kullanmak istiyorum aslında ama emin değilim işe yarar mı diye o kadar para vermez eşim :) gercekten iyi bi ürünse para biriktirmeye baslıcam kızlar ne diosunuz?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?