70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar ben 5 gün 5 gıda diyeti yapıcam benimle denemek isteyen var mı ?? 3 3.5 kilo verdiriyormuş..pazartesi başlıcam ben..

kızlar şu extra jelden kulananınız varmı ben almak istiyorum en azından zayıfladıktan sonra almayı düşünüyorum nasıl bir ürün acaba
selam.. ben o jelden kullanıyorum şuan en küçük olanından aldım bir günde 1 cm inceldim ama ben bitmesin diye sadece bir defa sürdüm ama yinede inceldim sıkılaştım gerçekten işe yarıyor bence denemelisin fakat fiyatı çok pahalı :1no2:

teşekkür ederim şeker tavsiyelerinden faydalanacağım ben yürüyüş ve spor yapıyorum benim derdim yemekler daha doğrusu abur cuburlar dayanamıyorum ya 3-5 gün tutuyorum sonrası berbat bendede zayıflama şortu var spora giderken eşofmanımın içine giyiyorum felaket terletiyor tabi bilmiyorm yağlar mı giden yoksa su mu bilmiyorumkismile

cv bın için sağol canım ben bu jeli çok merakediyordum zayıflamak için o kadar çok şey aldım ki şu 1 sen içinde bunuda denerim yemem içmem alırım...kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar
güne başlar başlamaz ılık limonlu suyumu içtim
ve küçük bi kahvaltı yapacağım tabiki yürüyüş 1saat

canım kesinlikli işe yaıyor

devamlı aynı tartıda tartıl
aynen benimde bi bakıyodum 78 bi bakıyodum 79 dum
ama sakın pes etme
şuan 77 yim
2,5 kiloyu sanki bir haftada verdim
inan devam
durmak yok

bende bazem dedim ama aynıyım boşunamı yapıyorum
boşunamı aç kalıyorum birde üstüne üstlük yürüyüş yapıyorum
ama değil inan çok faydası var
birde sıcak su içiyorum 2 ,5 litre kadar
sürekli yanımda

verdiğim 2,5 kilo bile inan farkediyo
giydiğim pantolonumdan anlıyorum
fermuarını kapatamıyodum
şimdi tam oluyo
daha yolun başındayım ama olsun

bu kiloları nasıl aldıksak öylede vereceğiz
ben ara öğün filan yemiyorum
sabah kepek ekmek 2 dilim kadar istediğim kadar peynir bir haşlanmış yumurta ve ince dilimlenmiş 1 veya 2 dilim salam
domates salatalık
öğleye doğru yoğurt etimek
akşamada çorba sınırsız salata ızğara
ama her daim ılıksu
günde 3 kezde elma sirkeli bal karışımlı su

kuruyemiş
kremalı pasta ,çorba ,makarna pilav hamurişleri asla yok
bazen küçük bi kaçamak dondurma
çay içinde tatlandırıcı aldım
şekersiz çay içemiyorum çünkü
amacım 60 inmek

cv bın için sağol canım ben bu jeli çok merakediyordum zayıflamak için o kadar çok şey aldım ki şu 1 sen içinde bunuda denerim yemem içmem alırım...kaydirigubbakcemile5
ne demek canım hiç önemli değil.. bende şimdi yenisini almak için para biriktiriyorum. gerçekten işe yarıyor yani çok güzel bir ürün

hoşbulduk tolina:) valla inş veriririm 3 günde 500 gr vermişim 71.5 oldum haftaya yine tartılcam inş veririm bence neden alıyoruz biliomusun eşimize özene bözene sofra hazırlıorz yeni evliyiz yha malum:) sora o az yiyo kalanlarıda ziyan olmasın die biz yiyoruz sora böle sişiyoruz:) sen kaç yasındasın cnm kaç kilosun?:lepi:

ne demek canım hiç önemli değil.. bende şimdi yenisini almak için para biriktiriyorum. gerçekten işe yarıyor yani çok güzel bir ürün

ya bende kullanmak istiyorum aslında ama emin değilim işe yarar mı diye o kadar para vermez eşim :) gercekten iyi bi ürünse para biriktirmeye baslıcam kızlar ne diosunuz?bilmiyorumkismile

ya bende kullanmak istiyorum aslında ama emin değilim işe yarar mı diye o kadar para vermez eşim :) gercekten iyi bi ürünse para biriktirmeye baslıcam kızlar ne diosunuz?bilmiyorumkismile
bence denemelisin canım çünkü gerçekten çok güzel ben ilk aldığımda belime sürmüştüm ertesi gün bir ölçtüm belim 1 cm incelmiş.. kollarımı falanda çok güzel sıkılaştırdı ama ben bitmesin diye günde bir kere sürdüm ve ona rağmen güzel sonuçlar aldım normalde günde 3 defa sürülmesi gerekiyor ama malum fiyatı çok pahalı ben en küçüklerinden aldım ve içi tam dolu değil hava doldurmuşlar şimdi yine para biriktirmeye başladım inşallah ilerde indirim yaparlarda bir kaç tane alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…