70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş cnm yha üç beş biriktirmeye baslıyım bari ama eşimden gizli almam lazım:)kollarım bile kilo almıs varya gömlegimin kolu katlanıyodu şimdi nasıl sıkıo gecen yaz giydiğim hemde:)işte yürüyüş yapıyorum her sabah bazen akşamlarıda cıkıyorum şimdi yürüyüşten geldim gene tempolu 1 1,5 saat yürüyorum hemen tartılmak istemiyorum biraz daha yürüyim diyorum ama tartılırım bu hafta içi yazarım inş vermişimdir:)bu arada bide suna dumankayanın selülit cayını içiorum ay kızlar coluk cocuk doğurmadan yırtıldı her yerim damar gibi portakal kabugu görünümü selülite iyi geliyo die bu siteden okumustum yine biraz fark etti gibi gelio sanki umarım oda işe yarar:)kafamçokkarıştı

günaydin kizlar,ben bugün itibaren 10 bardak sicak su icmeye özen göstericem yani 2.5 litre bugüne kadar 7-8 bardak iciyordum günde,bukez sicak ve daha cok belki 12 bardak yapip 3 litreye tamamlarim,biraz hizlanmasi lazim kilo vermemim,allahima sükürler olsun 70 rakamina düstüm tek hatam her sabah tartilmam
su 800 gramida haftaya kadar insallah verirsem cok iyi olcak ,cogu gitti sayilir 10 kilom var daha gerci ya 4 ay önce dogum ettigim icin cokda yüklenmiyorum kendime,tek sorunum sebze fazla yememem ama bugün yapicam sebze yemegi brokoli,karnibahar,havuc karisimli bir yemek yapicam ...

elmalı sirke ve ballı ılık sütten fayda gören oldu mu hiç?

balli ilik sütün kilo yaptigini duydum ama sade süt yagsiz olanlarindan oda bölgesel incelme yapiyormus aynisi ypogurt icinde gecerli ,elma sirkesi ile bir arkadaism hic diyet yapmadan ayda 2 kilo verdi diyet yapmaya dayanamiyordu....

balli ilik sütün kilo yaptigini duydum ama sade süt yagsiz olanlarindan oda bölgesel incelme yapiyormus aynisi ypogurt icinde gecerli ,elma sirkesi ile bir arkadaism hic diyet yapmadan ayda 2 kilo verdi diyet yapmaya dayanamiyordu....

bir de diyetle yapılsa demek ki çok iyi sonuçlar vericek delikafadulden

tartı yok tartılamıyorum kaç oldum acaba of bilmiyorumkismile

canım benim biran önce tartı alman lazım almazsan eğer kilonu kontrol edemezsin zayıflasan bile tartın olmadan geri alırsın ben arzumun kinı 25 tl ye almıştım.. dijital değil ama çok güzel bir tartı bire bir tartıyor arada sırada eczanede de tartılıyorum acaba tartım dorumu diye doru çıkıyor.:a015:

Ben de yeni katıldım 73.3 kg .2HAFTADIR DİYETTEYİM DAHA 100 GR GİTMEDİ.Motivasyona ihtiyacım var...mahvoldum ben

ay canım benim bende senin gibi 2 hafatdır diyetteyim ama tık yok inanıyorum ki bir ay sonra bakıcaz ve bir çok kilomuz tarih olmuş üzme kendinisüprizzzzz

hoşbulduk teşekkr ederm :)
bnmde kilo sorunum var ama bi türlü veremiyorum. yine diyetteyim 3. günüm iyi gidiyo ama nedense inanmıyorum zayıf olablceğime çnkü kendimi bildim bileli kiloluyum. en sonunda 76 ya çıktım şimdi vermek içn çabalıyorumm inşallah veririm :)

verirsin
bende sıkı bi diyet yapıyorum 1 ay olacak
elma sirkeli ballı su içiyorum
1 saat yürüyüşümü yapıyorum
vede bol bol ılık su içiyorum
4 kilo ya yakın verdim.

bende çok diyet yaptım hiç veremedim
ilkkez veriyorum
bu diyetsayesinde
ekmek kesinlikle yok
sadece kahvaltıda
2 dilim kepek

1.5 ay önce doğum yaptım arkadaşlar ,hamileliğimde 10 kilo aldım tabii hamilelik diyabetim olduğu için çok sıkı kontrol altında yemek yedim bu yüzden fazla almadım ama hamileliğe fazla kiloyla başladığım için 80 kilo oldum. doğumda 6 kilosu gitmişti ama süt olsun diye yedikçe tekrar kilo aldım şuan 78 kiloyum sütüm de bol olsa gam yemeyeceğim....aynalara küsmüş durumdayım hiçbir kıyafet olmuyor .çooook çirkinleştim:çok üzgünüm: şalvar tipi pantolon ve tunik tarzı gömlekler haricinde bişey giyinemez oldum.bu arada boyum 1.50 ve bu kilo çok fazla belime bacaklarıma kramplar giriyor .diyete başlamam gerek ama her başlıyorum dediğimde daha fazla yiyorum artık iyice ipin ucunu kaçırdım depresyondayımmmm umarım biran önce toplarım sizleri takip edecem bakalım motive oluyor muyumn eşim bile artık ver şu kiloları demeye başladı oy oy işim zorrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…