70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar artık kafayı yiğicem gitmiyor şu lanet olası kilolar bir an önce kilo verip şu depresyondan çıkmam lazım inanmazsınız ama piskolojim bozuldu bir dr eşim zayıf ve nasıl oluyorsa boyna yediği halde kilo verip duruyor birde bana dememi aramızda iki kilo var çok moraalim bozuluyor çok mutsuzum çok artık hayata küstüm bir yere gitmek istemiyorum çünkü millet beni görünce aaa miray nekadar kilo almışsın demesinden bııktımmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa:1no2:klava:senağlama

elmalı sirke ve ballı ılık sütten fayda gören oldu mu hiç?

cnm ben içiorum elma sirkesi bal ılık su karısımı her sabah içiorum ilk basta 3 günde 500 gr verdim her sabah yürüyüşte yapıorum tabi 1 saat. 2 haftadır tartılmadım eger veremediysem moralim bozulmasın die sık sık tartılmıorum:) ama yarın öbürgün tartılınca yazarım sana ben rahat içtim öle içilmiycek gibi gelmio artık zayıflamak için her yol mübahtır:)naniknanik

ay oldu mu şimdi beni motive ediyordn bi kaçgün önce neoldu kadınların başaramayacağı şey yoktu hani yeterki isteyelim diyordun lütfennnnnnn azimle iradeyle bunu başarmalıyız.kontrol bizde, ki sen zamanında 57 kg kadar düşmüşsün benim eşiminde boyu uzun kilosuda benimle aynı dalga geçiyor sürekli benimle ona inat hırs yaptım gidecek bu kilolar caresi yok yılmayalımhihoyyyt

verirsin
bende sıkı bi diyet yapıyorum 1 ay olacak
elma sirkeli ballı su içiyorum
1 saat yürüyüşümü yapıyorum
vede bol bol ılık su içiyorum
4 kilo ya yakın verdim.

mükemmel minel canım tebrikler inş.daha da verirsin bende çok hırslandım kesinlikle bu defa bırakmadan yılmadan devam ama 3-4 haftadır tık yok takıldım kaldım olsun hiçte bozmuyorum moralimi kilolar yağlar inatçıysa bendeki inat daha fazla delikafadulden

arkadaşlar bende bugün 1 saat yürüdüm. 5 bir yerde çayımı sabah akşam içiyorum ve lahana suyu elma sirkeli şimdi de yoğurt ve kuru kayısı yedim akşamada doğru spora kimse tutamaz beni korksun kilolar

evet arkadaşlar. herşey elimizde. yeterki isteyelim. martın 1 inde diyete girmiştim ve ilk defa 3 hafta diyette kalmıştım ama bozdum :S 4-5 kilo vermiştim şimdi fazlasıyla geri aldım
ama şimdi bu maroton mayısın 1 ine yeniden başladı. bu sefer olcak arkadaşalr. bu sefer OLMALI... :)

aynen öyle arkadaşlar..inanmak ve kendine güvenmek..ben 79 dan 77 indim bile 2 haftada..arada eşim yurtdışından geldi 3 / 4 gün bozar gibi oldum .yinede sorun olmadı..ama ben herşeye saati saatine uyuyorum..ve kalori hesabı yapıyorum..sabah ılık su,yeşil çay,2 günde bir de spor ve yürüyüş...arada da detosklardan seçtiklerimi yapıcam..herkese başarılar...diyetinize ve dikkat etmeye uyulduğu sürece kesinlikle verilir..ben daha öncede vermiştim..3-4 senede almadım..ama talihsiz nedenlerden ötürü 20 kilo geri geldi..ama sorun değil...
kesinlikle bu yaza haziran sonunda hedeflediğim kiloda olacağım...inşallah filan demeye gerek yok..kesinlikle olucak:)))))))))))KK nın çok etkisi oluyor..acıktıgınızda, karıştırın yazıları bir bakmışsınız zamanda geçmiş,,açlıktaaaa...:)))))

bugün spora başladım ve 300 kalori yaktım çok mutllu oldummm!
vücudumun sıkılaştığını hissediyorum ve spor yapmak insana huzur veriyor.
sigara içtiğim için koşu bandında koşması biraz zor oluyor ama alışacağız artık napalım oturduğumuz yerden kilo verelim demekle olmaz değil mi kızlar
yediklerime de dikkat ediyorum
bakalım mayısın sonunda kaç kilo olacağım

bana da herkes ne kadar kilo almışsın diyor bir çocuğum var deyip ardına saklanıyorum ama ben de biliyorum ne durumda olduğumu gitmiyor bu kilolar...üstelik benim eşim benden 20 cm uzun ve 68 kg.ben se 73 kg yanyana gelinc ekendimi çok kötü hissediyorum...ama depresyona girmek çare değil çare boğazımıza sahip çıkıp spor yapmakta başarıcaz....

herkese günaydın ........
kızlar bugün sabah tartıldım 79 kg dan 77 kg düşmüşüm yaşasın........:dance:
ama 3-4 haftadır kg vermem durmuştu o yüzden çooooooook sevindim. ama dün öğlenin sıcağında yürüyünce güneş dokundu sanırım akşam çok kötü rahatsızlandım ya bilmiyorumkismile

Ay bir ben zayıflıyamıyorum kafayı yiğcem yaaaaa( kilo veren arkadaşlar tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmm hepiniziii) ....ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

:lepi: ay kızlar 72 ile başladım ben kilo vermeye spor elma sirkeli su felan derken 3 günde 71.5 oldum 2 hafta sonra yani bugün tekrar tartıldım 70.8 olmusum yürüyüşten geliorum şimdi tartıldım cok mutluyum biraz biraz da olsa gidiyo hiç vermemiş olsaydım düşer bayılırdım :)bünye hemen veremez dio arkim bi vermeye baslasan daha cok gider diyo inş altılı rakamlarada inerim yha 65 felan olsam cok iyi:)kaydirigubbakcemile2:lepi:

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum bir sorum olcak bu elma sirkeli su işe yarıyormuguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…