elmalı sirke ve ballı ılık sütten fayda gören oldu mu hiç?
arkadaşlar artık kafayı yiğicem gitmiyor şu lanet olası kilolar bir an önce kilo verip şu depresyondan çıkmam lazım inanmazsınız ama piskolojim bozuldu bir dr eşim zayıf ve nasıl oluyorsa boyna yediği halde kilo verip duruyor birde bana dememi aramızda iki kilo var çok moraalim bozuluyor çok mutsuzum çok artık hayata küstüm bir yere gitmek istemiyorum çünkü millet beni görünce aaa miray nekadar kilo almışsın demesinden bııktımmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa:1no2:klava:senağlama
verirsin
bende sıkı bi diyet yapıyorum 1 ay olacak
elma sirkeli ballı su içiyorum
1 saat yürüyüşümü yapıyorum
vede bol bol ılık su içiyorum
4 kilo ya yakın verdim.
meraba arkadaşalr. 76 kiloyumm. zayıflama grubuna katılmak istiyorum.doğru yerdeymdir inşallah :)
arkadaşlar artık kafayı yiğicem gitmiyor şu lanet olası kilolar bir an önce kilo verip şu depresyondan çıkmam lazım inanmazsınız ama piskolojim bozuldu bir dr eşim zayıf ve nasıl oluyorsa boyna yediği halde kilo verip duruyor birde bana dememi aramızda iki kilo var çok moraalim bozuluyor çok mutsuzum çok artık hayata küstüm bir yere gitmek istemiyorum çünkü millet beni görünce aaa miray nekadar kilo almışsın demesinden bııktımmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa:1no2:klava:senağlama
günaydin kizlar bende cok mutluyum 200 gram daha gitmis insallah haftasonuna 69 lu sayilari görürüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?