70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
ben 85 ile geçen yaz başladım kilo verme işine akupunktur falan derken 75leri gördüm sonra 78e kadar çıktım şimdi diyetisyenle 72 kga kadar indim mayıs bitimine kadar bir azimle 69u görmek istiyorum umarım başarılı olurum. Diyetisyenin bana verdiği liste çok kalabalık ve çok güzel aç kalmıyorsunuz ama bünye illa da kaçamak yapıyor doğumgünüydü arkadaşlar derken çok dikkat edemiyorum bi gayret gaza gelip 2 kg daha versem olcak gibi. Bakalım neler olacak herkese başarılar.Çok yorucu bir yol bu umarım pes etmeden sonuca varırız

canım hoş geldin aramızıza zaten sen nerdeyse yolu yarılamışsın sende bu gayret oldukça sen 50 li kilolarıda görürsünhihoyyyt

ehehe güzel olur ama 50li kiloları zayıflara bırakıyorum benim hedefim eylül-ekim aylarına kadar 65 olmak bir dahaki yaza 60ı görüp o kiloda hayatıma devam etmek.. Diyetisyene gidenleri görüyorum 1 ayda 4 kilo sağlıklı veriyorlar çok güzel ama ben o kadar disiplinli olamıyorum hani derler ya her şeyden az az yiyorum ben bişeyden az aldım mı devamını getirmeden duramam o yüzden tam diyet yaptığım söylenemez bir de okul sebebiyle çok fazla hareket yapmıyorum ama okula gittiğim zamanlar Beyazıttan Eminönüne sürem uzunsa Kabataşa kadar yürüyorum. Ama kollarım için çözüm bulamadım ağırlık kaldırayım dedim ertesi güne kollarımı açamadım nasıl bir ağrı bakalım inş gidecek bu kilolar neden gitmesin ki

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum bir sorum olcak bu elma sirkeli su işe yarıyormuguclubacismile

cnm ben içiyorum gecen ay basladım 15inde netten cok arastırdım okudum herkes baya veriomus öle başladım tadı kötü içilmio diolar hep ama ben içiorum valla her sabah ac karna1 bardak ılık suya 1-1,5 yemek kasıgı elma sirkesi ve cay kasıgının yarısıylada bal koyuyorum mideye zarar vermemesi içinmiş bal içiorum sora bi satt yürüyüş yapıorum 72 den 70.8 e düştüm işte yavaş yavaş veriorum ama olsun sabah klasik kahvaltı ama kızartma felan yok biraz kepek ekmek peynir domates felan öğlen koca bi tabak yagsız tuzsuz limonlu salata ve bi kase yogurt yiyorum (içine kuru kaysı doğruorum yada baska meyveler ve bol tarcın koyuyorum su galetalardan parcalayıp koyuyorum)doyurucu oluo akşamlarıda yaptıgım yemek neyse ondan yiyorum ama ekmek yok hiç bi buçuk lt de su içiorum en azından öle işte cnm inş vermeye dewam ederim yha eşimle carsıya cıkınca kavga edios hep hiç bişe olmuo oda 2 satt beklio gıcık oluorum:Saruboceq:

arkadaşlar oluyor..gerçekten motivasyonunuzu bırakmayınnn..ki ben daha öncede vermiştim..sabır , inanmak ve güvenmek..zaman zaman umutsuzluğa düşübeiliriz..böyle anlarda hemen kk yı açın ve bakın görün kimler nasıl ne kadar zamanda nasıl mücadeleyle incecik olmuşlar...

bir sürü diyet vs..yapılcaklar cok belli aslında bunlara uyarsak neden olmasın ki..geçerli kurallara uyduktan sonra hiç bişeye ihtiyaç yok...

canım benim tavsiyelerin için çok sağol bende deniycem bu dediklerini bende sabahları 1 saat 10 dk kadar yürüyorum. işegelirken sonra işe geldim mi bir tane sek kahve içiyorum öle yemeklerini yemem lazım ama dayanamıyorum yemek yiyorum ama pilav makarna ekmek yok yemiyorum onları öğle saatine kadar 1 veya 1.5 lt su içiyorum sonra akşam eve gidenekadar da okadar su içiyorum akşam eve gidincede yine çorba ve yemekten yiyorum ama benim kötü bir alışkanlığım var (çayı, kahveyi şekersiz içtiğim için herhalde) çanım çok çikolata ve dondurma yemek istiyor kendimi bundan alamıyorum ve mutlaka yiyorummmmm yaaaaaa alamak istiyorum...senağlama

ben her akşam sadece 2 yemek kaşığı vanilyalı dondurma yiyorum...şeker ihtiyacımı gideriyorum...deneyebilirsin...uyguladığın rejime çok etki etmez bence...benim kilo vermemi etkilemiyor..

off ya bende takıldım kaldım bi de boğazımı tutamıyorum.....Kızım geceyi gündüzü karıştırdı.Doğal olarak benim beslenmemde karıştı.....mafoldumben

Herkeze günaydın.... Bende bugün elma sirkeli su içmeye başladım. Bakalım ne olucak görücez sonuçlarını inşallah işe yarar her zamanki gibi yürüyüşümü yaptım ama işe yürüyerek gelmem nerdeyse kovulmama neden olucak çünkü geç kalıyorum. İnşallah kovulmadan biran önce zayıflarım...zemuszemus:dance:

günaydın tatlım inş basarılı olur faydasını görürsün tabi bende:) yazdıklarını okudum valla benimde canım cok istiyo dondurma dolaptada var suanda eşim almıs dün cok istemiştim diye yok dedim yemiycem beni tahrik etme :) :icecream:3 hafta önce yedim bi tane baska yemedim kendimi tutuyorum ama sen dayanamıyosan hiç cansu_83 ün dediği gibi 1 2 yemek kasıgı sindire sindire ye bence:)kaydirigubbakcemile5 zemuszemus:icecream:

canım bende dün başlamıştım elmalı sirkeye benim iştahımı çok kesti seninde oldu mu öyle??

canım bende dün başlamıştım elmalı sirkeye benim iştahımı çok kesti seninde oldu mu öyle??

canım benim benim zaten sabahları pek iştahım yoktur ama öle saati olmasına rağmen pek acıkmadım ve azıma hep sirke tadı geliyor...eyvahedigeldismile

Evet tatlım ya dayanamıyorum ama 3 gündür yemiyorum kendime söz verdim onun yerine şeker aldım akşamları bir tane veya 2 tane ondan atıyorum azıma kendimi kandırıyorum.çikolata ve dondurmadan vaz geçmem lazım bağımlısıyım çünkü ama öyle böyle değil elime aldım mı bırakamıyorum onları görünce gözüm dönüyor....delikafaduldenŞeniz

bugün diyetimin 6. günü ve ben geriye dönüp baktığımda diyetin hakkını verdiğimi düşünüyorum.6 gün boyunca 2 bardak süt,1 kase çorba ve yoğurt,2 dilim kepek ekmek ve 2-3 adet meyve yedim.bol bolda su içtim.Ama tartıya çıkınca sürekli farklı çıkıyorum,100 gram bile veremedim.çok üzülüyorum.dün işe başladım ve her gören çok kilo aldığımı söyledi,doğum yapalı 4 ay oluyor ama kilolarım aynen duruyor.bugünde tartıda başladığımdan fazla bir rakam gördüm.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum şeytan diyor ki bırak rejimi ne de olsa kilo veremiyorsun.öte taraftansa böylede çok mutsuzum.kilolarımı sevmiyorum.nerde yanlış yaptım...

Canım emziriyor musun?Benim bebeğim 6.ayın içinde artık hiç sütüm kalmadı...Bende adam akıllı başlasam mı diyete diye düşünüyorum.bir de benim kızım gündüz uyuyor geceleri ayaktayız bugün sabah 8.30 da uyudu.Ne yapsam da uykusunu geceye kaydırsam bi bilgin var mı bu konuda damla falan....Daha işe başlamadım ben eylül ayına kadar da evdeyim ama başlarsam senin duyduğun cümleleri bende duyarım gibime geliyor....Neyseki kadro değişmiş olur ben başlayana kadar biraz....

benim pek sütüm olmadı ilk günden beri mama takviyesi alıyoruz yine de emziriyorum,az da gelse.benim kızımda uykuyu pek sevmiyor 2 gibi zor olsa da uyuyor 6 gibi kalkıyor.gündüzleri annannesi sallıyor o zaman uykusunu alıyor galiba.herhangi birşey denemedik,zamanla oturur diyorlar hala o zamanı bekliyoruz

kızlar günaydın hepinize... yaaa ben dün diyeti bozdum akşamleyin koca bir tabak erişte (kesme makarna yedim) nasıl yaptım bilmiyorum böyle bir hata görünce dayanamadım bana yebenidiye göz kırpıyordu çok pişmanım yaaaaaaklava::mymeka:..... bugünde regle oldum ne güzel elma sirkeli suya başlamıştım tamda bu nerden çıktı anlamadım şimdi...sempatiksalakcinni

canım bozma moralini o doğumunda aldığın kiloların hiç biri daha vücuduna oturmadı. 6 günde ne bekliyorsun mucize olamaz tabiki ama sakın pes etme bak bana 1 ayda anca 2 kilo verdim ama alırken 1 haftada 5 kiloyu naıslda alıyorum. Benim sana bir iki tavsiyem var. Bence şu süt olayını kaldır. Süt olayını kaldırmak istemiyorsanda seçtiğin herhangi 2 öğünde neslenin falan mısır gevrekleri var onla birlikte almış ol süt deyip geçme kimi insana çok kilo yapar. düşüne biliyormusun bana salatalık kilo yapıyor. sadece salatalık yesem mesela hiç kilo vermem 1 haftada tam tersi 2 veya 3 kilo alıyorum. o yüzden sana bu yediklerinin içinden bir tanesi yaramıyor. Bünyene yarıyor.birde hergün tartılma pşskolojin bozulur. tartıldığın saatte çok önemli ya sabahları lavaboya gittikten sonra tartıl yada akşam işten gelince biraz dinlen sonra lavaboya gir ve tartıl. mutlaka bir değişiklik görüceksin. şeker anne bozma moralini boşuna veririsin...hihoyyyt:CüvCüv:

Merhaba Arkadaşlar bende 78 kiloyum gerçi 2 gündür tartılmıyorum 79 da olabilirim korkuyorum açıkcasırakamdan tartıya çıkamıyorum o yüzden bende detoksu denemke istiyorum 2 günlük bir çok kişi sonuç almış bana yardımcı olun lütfen ben diyetisyenle 15 kilo verdim ama 4 kilo tekrar aldım ben tekrar kilolu olmak istemiyorum çok kötü birşey yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar boshayallersmile:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…