70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süt diyette olmasi gereken bisey ,kalsium eksikligi olan daha yavas kilo verirmis,birde süt bölgesel yaglari eritiyor aberlerde cok duydum nettede yaziyor

selam canım ben pazartesi günü 5 günlük bir diyete başlıcam istersen beraber yapalım..

chatlax teşekkürler nasıl bi diyet başlayalım tabi
biraz zor canım ama 5 günde 3 3.5 kilo verdiriyormuş.. 5 günden sonra normal diyete başlıcam tekrardan. menü bu canım bir bak..
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt

zuzum24 çok güzzel kilo vermişsiniz ne kadar sürede verdiniz yardımcı olurmusunuz nasıl verdiniz,

4 ay icinde verdim bu kiloyu ama yaklasik 3 aydir dikkat ediyorum yediklerime 4 ay önce dogum yaptim 1 ay normal yedim dikkat etmedim yani 3 aydirda dikkat ediyorum,10 bardak su iciyorum ama suyu hep ikiser bardak iciyorum hemen 10 bardak olsun diye ,7 den sonra yemek yemiyorum atisdirdigim oluyor oda cay yanina 1-2 bisküvi felan öyle,spora basladim 1 aydir hafta 2-3 kere gidiyorum,yesil cay limonlu iciyorum birde yesil cay zencefil karisimi iciyorum.bunlari yapiyorum iki yanlisim var bir her sabah tartiliyorum iki cikolata 2-3 güne bir parca mutlaka yiyorum.

teşekkür ederim desteğin için.sanırım sütte değil problem,çünkü daha önce diyet yaptığıma süt ve süt ürünleri tüketiyordum,kiloda veriyordum.belki de beynim diyet yaptığımı çaktı da enerjiyi tasarruflu kullanıyor.bakalım yola devam...

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk 5ay önce doğum yaptım ve 74.500 kiloyum veremiyorum bana nolur yardım edin maalesef emziremiyorum bebeğim tamamen emmeyi bıraktı beşibiyerdeçayı içiyorum inşallah faydası olur spor yapamıyorum uyku yok 2 çocuk olunca oğlumda 4 yaşında ama oda uykusuz kendime hiç bakamıyorum evde birşeyler yapmaya çalışacam eşimde artık söylenmeye başladı bana destek olursanız çok sevinirimşimdiden herkese teşekkürler

selam canim hosgeldin,bende 4 ay önce ikinci cocuguma dogum yaptim 86 ile doguma gittim suan 70.600 e düsdüm ,emziriyorum hala aksam 7d den sonra birsey yemiyorum 10 bardak su iciyorum günde birde yesil cay 2 bardak iciyorum onun disina tüm yemeklerden azar azar yiyorum kizartma felan fark etmiyor,ekmegi azalttim birde haftada belki bir dilim beyaz ekmek anca yiyorumdur.[/COLOR][/COLOR]

Bende senin gibiyim takıldım kaldım.Ama eşimle bereber diyete başladık bakalım ne olacak.Bebeğin neden emmiyor.Benim kızımda artık emmiyo ben en azından bitmesin diye arada sağıyorum ama en fazla sağdığımda kaç saat sonra ancak iki göğüsten 45-50 ml çıkıyor.Keşke biraz daha emzirebilsem....

canım sen iyi vermişsin maşallah hala da emziriyorsun ek gıdaya geçmedin herhalde sütünü etkilemiyor mu bu dikkat etme....

slm kızlar moral olarak çöküntü içindeyim kilo veremiyorum diye değil ama bu üzüntülerim herhalde kilo vermemide etkiliyor. çok düzensiz bir ortamda yaşıyorum artık kendi evimde yaşamak istiyorum ya keşke hiç evlenmeseydimmm.....piskolojim acayip bozuk bu bozukluk kilo vermemi etkilermi acaba

cnm kesinlkle etkiliyor emin ol daha cok yeme isteği duyuyosun yada şişiosun resmen yemesende. evlenmeseydim dediğine göre sorunların mühim olabilir yanlış anlamadıysam ama cnm kafana takmamaya calış valla bak bacım ne edersek kendimize edios cöküos resmen yani ben duyduklarımdan biliorum o yüzden kendini yıpratma iyi düşün güsel düşün güzel olsun inş:) bu arada kaç yasındasın tolina kaç yıllık evlisin meark ettim:)

evet gectim,ama ben yiyorum herseyden sadece aksamlari 7 den sonra yemiyorum yesil cay iciyorum oda siyahdan daha saglikliymis ,yogut süt eksik etmiyorum yani bebegin almasi gerekn cogu seyi yiyorum zaten.

canım benim 1.5 sene lik evliyim 25 yaşındayım ama evliliğimin il bir senesi eşimle ikimiz yaşadık. zaten o bir sene borç ödemekle geçti sonra tam borcumuz bitti rahata çıktık derken ortanca kaynımın maddi durumu bozuldu kaynımın durumunu düzeltmek için bir araya geldik bir süredir alt katta kaynanam üst katta ben eltim eltimin annesi çocuğu eşlerimiz aynı dairede yaşıyoruz. ben nasıl takmıyım kafama (( be canım. daha eşime alışamamışken başkalarının alışkanlıklarına alışmak zorunda kalıyorum...:a015:

mrb arkadaşlar bende yeni geldeim aranıza
yaş 33 boy 1.65 kiloda 74 3 çocuğum var her biri 5 kilo hediyesini bıraktı bende yaa aslında kolay veriyorum ammmmmaaa kolayda alıyorum.tolinacım üzüldüm sana.ama sabır sabır geçer herşey.bende çok çektim
ama ben şunu bilirim arkadaş kalabalık ailenin çocuğuyla evlenmiyeceksin .evliliğinin en güzel yılları mahf oluyo.ama öle böyle geçiyo işte.plates yapıyorum tam teşeküllü boyun fıtığım var yapamıyorum artık.yürüyüş yapıyorum bırakınca hemen almaya başlıyosun ama.

slm canım hoş geldin bende senin gibi yürüyüşü bırakıyım hemen almaya başlıyorum artık anlamıyorum yani ben ömrüm boyunca her gün yüerümek zorundamıyım ki böyle ömür geçer mi :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…