canım bozma moralini o doğumunda aldığın kiloların hiç biri daha vücuduna oturmadı. 6 günde ne bekliyorsun mucize olamaz tabiki ama sakın pes etme bak bana 1 ayda anca 2 kilo verdim ama alırken 1 haftada 5 kiloyu naıslda alıyorum. Benim sana bir iki tavsiyem var. Bence şu süt olayını kaldır. Süt olayını kaldırmak istemiyorsanda seçtiğin herhangi 2 öğünde neslenin falan mısır gevrekleri var onla birlikte almış ol süt deyip geçme kimi insana çok kilo yapar. düşüne biliyormusun bana salatalık kilo yapıyor. sadece salatalık yesem mesela hiç kilo vermem 1 haftada tam tersi 2 veya 3 kilo alıyorum. o yüzden sana bu yediklerinin içinden bir tanesi yaramıyor. Bünyene yarıyor.birde hergün tartılma pşskolojin bozulur. tartıldığın saatte çok önemli ya sabahları lavaboya gittikten sonra tartıl yada akşam işten gelince biraz dinlen sonra lavaboya gir ve tartıl. mutlaka bir değişiklik görüceksin. şeker anne bozma moralini boşuna veririsin...hihoyyyt:CüvCüv:
selam canım ben pazartesi günü 5 günlük bir diyete başlıcam istersen beraber yapalım..Merhaba Arkadaşlar bende 78 kiloyum gerçi 2 gündür tartılmıyorum 79 da olabilirim korkuyorum açıkcasırakamdan tartıya çıkamıyorum o yüzden bende detoksu denemke istiyorum 2 günlük bir çok kişi sonuç almış bana yardımcı olun lütfen ben diyetisyenle 15 kilo verdim ama 4 kilo tekrar aldım ben tekrar kilolu olmak istemiyorum çok kötü birşey yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar boshayallersmile:icecream:
biraz zor canım ama 5 günde 3 3.5 kilo verdiriyormuş.. 5 günden sonra normal diyete başlıcam tekrardan. menü bu canım bir bak..chatlax teşekkürler nasıl bi diyet başlayalım tabi
zuzum24 çok güzzel kilo vermişsiniz ne kadar sürede verdiniz yardımcı olurmusunuz nasıl verdiniz,
canım bozma moralini o doğumunda aldığın kiloların hiç biri daha vücuduna oturmadı. 6 günde ne bekliyorsun mucize olamaz tabiki ama sakın pes etme bak bana 1 ayda anca 2 kilo verdim ama alırken 1 haftada 5 kiloyu naıslda alıyorum. Benim sana bir iki tavsiyem var. Bence şu süt olayını kaldır. Süt olayını kaldırmak istemiyorsanda seçtiğin herhangi 2 öğünde neslenin falan mısır gevrekleri var onla birlikte almış ol süt deyip geçme kimi insana çok kilo yapar. düşüne biliyormusun bana salatalık kilo yapıyor. sadece salatalık yesem mesela hiç kilo vermem 1 haftada tam tersi 2 veya 3 kilo alıyorum. o yüzden sana bu yediklerinin içinden bir tanesi yaramıyor. Bünyene yarıyor.birde hergün tartılma pşskolojin bozulur. tartıldığın saatte çok önemli ya sabahları lavaboya gittikten sonra tartıl yada akşam işten gelince biraz dinlen sonra lavaboya gir ve tartıl. mutlaka bir değişiklik görüceksin. şeker anne bozma moralini boşuna veririsin...hihoyyyt:CüvCüv:
biraz zor canım ama 5 günde 3 3.5 kilo verdiriyormuş.. 5 günden sonra normal diyete başlıcam tekrardan. menü bu canım bir bak..
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt[/QU
cnm valla ben bu diyeti yapsam ölürüm heralde:)ya benm tansiyon sorunum var cok düşüyo dün bütün gün yattım valla baş dönmesi oluo cok asırı, aclıktanmı diye düşündüm ama yemek yedim gene gecmedi fazla yemiorum bence onun etkisinden ama bu diyette de cok acıkırım ben aralarda bişeler yemem lazım mutlaka size allah kolaylık versin eger bu yolla kilo verirsen yaz lütfen denemeye calışırım:guclubacismilevereliniortak
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk 5ay önce doğum yaptım ve 74.500 kiloyum veremiyorum bana nolur yardım edin maalesef emziremiyorum bebeğim tamamen emmeyi bıraktı beşibiyerdeçayı içiyorum inşallah faydası olur spor yapamıyorum uyku yok 2 çocuk olunca oğlumda 4 yaşında ama oda uykusuz kendime hiç bakamıyorum evde birşeyler yapmaya çalışacam eşimde artık söylenmeye başladı bana destek olursanız çok sevinirimşimdiden herkese teşekkürler
Bende senin gibiyim takıldım kaldım.Ama eşimle bereber diyete başladık bakalım ne olacak.Bebeğin neden emmiyor.Benim kızımda artık emmiyo ben en azından bitmesin diye arada sağıyorum ama en fazla sağdığımda kaç saat sonra ancak iki göğüsten 45-50 ml çıkıyor.Keşke biraz daha emzirebilsem....merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk 5ay önce doğum yaptım ve 74.500 kiloyum veremiyorum bana nolur yardım edin maalesef emziremiyorum bebeğim tamamen emmeyi bıraktı beşibiyerdeçayı içiyorum inşallah faydası olur spor yapamıyorum uyku yok 2 çocuk olunca oğlumda 4 yaşında ama oda uykusuz kendime hiç bakamıyorum evde birşeyler yapmaya çalışacam eşimde artık söylenmeye başladı bana destek olursanız çok sevinirimşimdiden herkese teşekkürler
selam canim hosgeldin,bende 4 ay önce ikinci cocuguma dogum yaptim 86 ile doguma gittim suan 70.600 e düsdüm ,emziriyorum hala aksam 7d den sonra birsey yemiyorum 10 bardak su iciyorum günde birde yesil cay 2 bardak iciyorum onun disina tüm yemeklerden azar azar yiyorum kizartma felan fark etmiyor,ekmegi azalttim birde haftada belki bir dilim beyaz ekmek anca yiyorumdur.[/COLOR][/COLOR]
bende aranıza yeni geldim 72.100 kg.
slm kızlar moral olarak çöküntü içindeyim kilo veremiyorum diye değil ama bu üzüntülerim herhalde kilo vermemide etkiliyor. çok düzensiz bir ortamda yaşıyorum artık kendi evimde yaşamak istiyorum ya keşke hiç evlenmeseydimmm.....piskolojim acayip bozuk bu bozukluk kilo vermemi etkilermi acaba
Bende senin gibiyim takıldım kaldım.Ama eşimle bereber diyete başladık bakalım ne olacak.Bebeğin neden emmiyor.Benim kızımda artık emmiyo ben en azından bitmesin diye arada sağıyorum ama en fazla sağdığımda kaç saat sonra ancak iki göğüsten 45-50 ml çıkıyor.Keşke biraz daha emzirebilsem....
canım sen iyi vermişsin maşallah hala da emziriyorsun ek gıdaya geçmedin herhalde sütünü etkilemiyor mu bu dikkat etme....
cnm kesinlkle etkiliyor emin ol daha cok yeme isteği duyuyosun yada şişiosun resmen yemesende. evlenmeseydim dediğine göre sorunların mühim olabilir yanlış anlamadıysam ama cnm kafana takmamaya calış valla bak bacım ne edersek kendimize edios cöküos resmen yani ben duyduklarımdan biliorum o yüzden kendini yıpratma iyi düşün güsel düşün güzel olsun inş:) bu arada kaç yasındasın tolina kaç yıllık evlisin meark ettim:)
mrb arkadaşlar bende yeni geldeim aranıza
yaş 33 boy 1.65 kiloda 74 3 çocuğum var her biri 5 kilo hediyesini bıraktı bende yaa aslında kolay veriyorum ammmmmaaa kolayda alıyorum.tolinacım üzüldüm sana.ama sabır sabır geçer herşey.bende çok çektim
ama ben şunu bilirim arkadaş kalabalık ailenin çocuğuyla evlenmiyeceksin .evliliğinin en güzel yılları mahf oluyo.ama öle böyle geçiyo işte.plates yapıyorum tam teşeküllü boyun fıtığım var yapamıyorum artık.yürüyüş yapıyorum bırakınca hemen almaya başlıyosun ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?