70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet gectim,ama ben yiyorum herseyden sadece aksamlari 7 den sonra yemiyorum yesil cay iciyorum oda siyahdan daha saglikliymis ,yogut süt eksik etmiyorum yani bebegin almasi gerekn cogu seyi yiyorum zaten.

senin gibi 10 kilo versem 3 ayda daha ne isterim kiiihihoyyyt

arkadaşlar bugün tartıldım veeee 74 kilo çktım oysa ben 78 olmuşumdur diyordum tartım olmadığı için eczanede tartılmıştım 76 göstermişti nasıl verdiğimi de bilmiyorum acayip gaza geldim şimdi bu kilolar gidecek ama sağlıklı vermek daha önemli sizleri takip edecem bakalım kimler ne kadar veriyor birbirimize destek olalım lütfen

yürüyüş olmadan gerçekten kilo verilmiyor
tecrübeyle sabit
hamurişini hayatımdan çıkardım
makarna pilav yok
kola kuruyemiş cips
kızartmalar yok
kepek ekmek yiyorum
birde ılık su içiyorum 3 iltre kadar
elma sirkeli suda günde üç kez

heyoooooooooooooooooo döndüm aranızda fıstıklaaar:))

sevgilim burdayken biraz abarttım ve 1 kilo aldım....ama aslında abartı diil neden derseniz; 2 haftalık bir ara verdim rejime..çünkü vermem durmuştu...bu iki haftada ise sağlam yediğim halde 1 kilo gibi mucize bir kilo aldım...ben 3 almışımdır diodum:))

2 gündür yeniden rejimdeyim...işallah temmuz sonuna kadar süüüpppperrr olucam çünküüüm dayıcım evlenio:) düğününde taşşş gibi olmam gerek..

bu arada bomba haber! sözlendim:))) 5 ay içinde de nişanı düşünüoruz:)) haftasonu ailelerle tanışmaya gidicez:))) Şeniz

merhaba arkadaşlarvereliniortakben forumda yeni sayılırım kuralları bilmiyorum şu anda cuma yarısmasındayım kilom 71.6 bu bölüme de katılabilirmiyim:kedi:

slm kızlar bir süredir yazmıyordum çünkü rejimi bıraktım ve tekrardan yazamadım ama yazdıklarınızı okudum ve tekrardan rejime basladım bu arada tabi 75 oldum bu sefer vazgeçmicem ama guclubacismile

hoş geldin şekerim tebrik ederim ederim seni Allah tamamına erdirsin nediyelim....(mutluluklar):asigim:a.s.

yok vala bitek sen değilsin bende kilo veremiyom 5i biarada çay içiyom 2 fincan yeşil çay öğlen salata falan amayokkkk gram yokkkkk

cnm vallahi zor bi durum gıcık oluyorum bu gibi durumlara allah yardımcın olsun ne diyim bol bol dua et sabırlı olopuyorumnanaktan

herkes zakıflıyo bi ben zayıflayamıyrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senağlama

canım üzülme ben geçen yıl bu siteye üye değildim ama hergün girer yazılanları okur motive olur yeni teknikler öğrenirdimVe tam gaz diyet ve spor yapardım.Doğru ve nitelikli paylaşımlarla birbirimize çok yardımcı olabiliriz.olumunekankayizsmilesonrada toplu halde 69-60 kilo grubuna geçer orada devam ederizkaydirigubbakcemile3

ya kızlar bende gün içerisinde tamam ama işten çıkıp eve gidince yemeklere dayanamıyorum yedikten sonra çok pişman oluyorum nasıl önüne geçeceğim bu durumun ya çok gıcık oluyorum kendime ekmek yok ama genede çok yiyorumsenağlama

ya geçen ablam bi komşusunun diyetinden bahsediyorduda 5 kilo vermiş 10 günde güya nasılmı
işte böyle hft 1 günü sadece meyve suyu içmiş, 1 günü haşlanmış makarna , 1 günü süt,1 günü haşlanmış ıspanak,1 günü meyve suyu yine ,1 günü salata ,1 gün çorba ,dönüşümlü yapmışta ama bunada iyi bünye lazım benim kanım şekerim düşer elim ayağım titrer valla.gerçi sezaryanden sonraki 1 hft boyunca meyve suyu ve çorba içtim 2 kg verdim.aslında neyin zayıflattığını çok iyi biliyorumda kuvvetli irade lazım güzelim oda nirdeeeee

selam kizlar 4-5 gündür kilo vermem durdu ya .birgün ayniyim birgün 200 gramm almis oluyorum geri eski kiloya dönüyorum sinir oldum ya ,ayda 2 bucuk kilom gidiyor sadece cok yavas ya ne yapmaliyim fikirlerinizi bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…