evet gectim,ama ben yiyorum herseyden sadece aksamlari 7 den sonra yemiyorum yesil cay iciyorum oda siyahdan daha saglikliymis ,yogut süt eksik etmiyorum yani bebegin almasi gerekn cogu seyi yiyorum zaten.
79 la başladım 1 kadar önce şükür şimdi 74,5 kiloyum
diyet + yürüyüş günde bir saat
birde elma sirkeli su
heyoooooooooooooooooo döndüm aranızda fıstıklaaar:))
sevgilim burdayken biraz abarttım ve 1 kilo aldım....ama aslında abartı diil neden derseniz; 2 haftalık bir ara verdim rejime..çünkü vermem durmuştu...bu iki haftada ise sağlam yediğim halde 1 kilo gibi mucize bir kilo aldım...ben 3 almışımdır diodum:))
2 gündür yeniden rejimdeyim...işallah temmuz sonuna kadar süüüpppperrr olucam çünküüüm dayıcım evlenio:) düğününde taşşş gibi olmam gerek..
bu arada bomba haber! sözlendim:))) 5 ay içinde de nişanı düşünüoruz:)) haftasonu ailelerle tanışmaya gidicez:))) Şeniz
merhaba arkadaşlarvereliniortakben forumda yeni sayılırım kuralları bilmiyorum şu anda cuma yarısmasındayım kilom 71.6 bu bölüme de katılabilirmiyim:kedi:
hoş geldin şekerimm...:lepi:
hoşbulduuukopuyorumnanaktanArtık bir süre buradayım.İnşallah gelecek hafta 6 lı rakamları görmeyi ümid ediyorum:Saruboceq:Hepinize kolaylıklar
canım benim 1.5 sene lik evliyim 25 yaşındayım ama evliliğimin il bir senesi eşimle ikimiz yaşadık. zaten o bir sene borç ödemekle geçti sonra tam borcumuz bitti rahata çıktık derken ortanca kaynımın maddi durumu bozuldu kaynımın durumunu düzeltmek için bir araya geldik bir süredir alt katta kaynanam üst katta ben eltim eltimin annesi çocuğu eşlerimiz aynı dairede yaşıyoruz. ben nasıl takmıyım kafama(( be canım. daha eşime alışamamışken başkalarının alışkanlıklarına alışmak zorunda kalıyorum...:a015:
herkes zakıflıyo bi ben zayıflayamıyrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?