günaydin arkadaslar bugün itibariyle bu grupdan ayriliyorum 60-69 bölümüne giriyorum,ama ara ara ugrarim burayada,sizide en kisa zamanda bekliyorum oraya---
günaydin arkadaslar bugün itibariyle bu grupdan ayriliyorum 60-69 bölümüne giriyorum,ama ara ara ugrarim burayada,sizide en kisa zamanda bekliyorum oraya---
cnm tbrk ederim inş bizde geliriz en kısa zamnda gecen hafta 70,8 dim ama ben bugün tartıldım 200 gr almısım ya delircem 71,0 olmusum allahım ben ne zman 60 -65 olcam yha o da yetmezmiş gbi eşim cocuk istiom die tuttrdu tartıstık ben kiloyla nasıl hamile kalcam iyice şişerimeyvahedigeldismilekafamçokkarıştıohaoldumsmile
kızlar bende geldim 78 kiloyla aranıza umarım bende zayıflarım tecrübelerinizden mahrum etmeyin beni[/QUOT
canım hoşgeldin hemen hemen aynı kilodayız bende bir tartılıyorum 77 birde bakmışım 78 tutturamadımdelikafadulden inş veririz yılmadan usanmadan sabırla devam
günaydın arkadaşlar
ben sabah tartıldığımda 74 ama diğer yani gün içerisinde çeşitli zamanlarda 1,5 veya 2 kilo farkediyo
sizdede böyle oluyormu
hangisi baz alalım
ah canım olamaz mı açken tartılıyorum 73 kiloyum sonra 1 tabak çorba içip salata yiyorum bir bakmışım 75 olmuşum. anlamıyorsun kendini motive etmek için 74 ü baz al bence
selam kızlar 10 günlük aç gezme maratonundan sonra 1 kilo ancak verebildim.çok yavaş gidiyor her gören kilomu aldın sen diyor.bir de iyi kalpliler var, onlarda 'ay kilo ne çok yakışmış sana' diye tatlı iltifatlarda bulunuyorlar.canım çok sıkkın.geçen arkadaşım bundan sonra hız yaparsak polis durdursa hamile olduğunu hastaneye gittiğimizi söyleriz,inanır dedi.çok üzüldüm.bu sözler yaşama küstürecek beni,kendimden midem bulanıyor,kendimi balon gibi hissediyorum.acaba maydanoz suyu içersem bebeğime zararı olur mu,az olsa da emiyor hala.
ay canım benim üzlme bende senin gibiyim çok üzgünüm ama bak senin bebeğin var o yüzden üzülme piskolojin bozulur bunu onada aks ettirirsin takma kafana biraz sabret veririrsin en azından benim gibi değilsin inan bana ben aç gezmem rağmen bu üzüntü sitresten dolayı tam tersi kilo alıyorum sitresten kilolarımı kafama takmaktan ice davul gibi oldum... sakın takma kafana:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?