bugün doğum günüm.Eşim bana ne kadar değerli olduğumu bir kez daha hissettirdi.diyette olduğum için bana kocaman bir kepekli ekmek almış,diyettesin ya onun için pasta almadım,hediye alsam da beğenmezsin dedi...bu sevgi karşısında şımarmamak mümkün mü?
dogumgünün kutlu olsun benimde 13 mayisdi dogumgünüm.
teşekkür ederim.sizin de doğum gününüz kutlu olsun.sağlıklı,mutlu , her istediğinizi yiyebileceğiniz ve de kilo almayacağınız bir ömür geçirmenizi dilerim.
arkadaşlar ben çok yeniyim forumun bu bölümünü ilgiyle takip ediyorum sizlere ben de neler yaptığımı anlatmak istiyorum.. bir kere sabah kahvaltımda mutlaka probiyotik yoğurt yiyorum ve bir şişe de su içiyorum. (bu arada 1 şişe su daha bitiriyorum tabii). sonrasında bundan 3 saat sonra 1 küçük kutu süt içiyorum tam yağlı. bu genelde saat 10 gibi oluyor. saat 12de öğlen yemeğine gidiyorum ve yemekten önce mutlaka 1 şişe su içiyorum. başlangıcı mutlaka çorba ile yapıyorum ve ardından da ıspanak bakla kabak falan gibi yemekler yiyorum ama yemekleri susuz alıyorum yağı gelmesin diye. akşam ise normal bir sulu yemek yiyorum ya da dışarda yiyeceksem ızgara tarzı bişeyler yemeye özen gösteriyorum ama tabi akşam yemeğini de saat 17.00 gibi yiyorum ve bu yemekten önce de bir şişe su içiyorum. ayrıca arkadaşlar mutlaka her yere yürüyerek gidiyorum. günde rahat 4 4-5 km yürüyorumdur.
diyelim ki fast food yemeye gittiniz patatesten birazck alıp geri kalan hamburgerin sadece içindekini yiyorum ekmekleri olmadan.. ya da ne bileyim ben ekmek arası köfte ya da kokoreç hastasıyımdır ekmeğin içini aldırıyorum ve köfteleri ekmeğin yarısına koyarak diğer yarısını koparıp atıyorum.. sonra bir bakıyorum ki kopara kopara ekmeğin 3/4ünü yememişim.. ayrıcaaa diyelim ki tatlı kriziniz tuttu o an ağzınıza sevmediğiniz bişeyi atın kendinizi kandırın..
veee ben bu şekilde 32. günümde 79 kilodan 73.2 yi görmüş bulunmaktayım.. hem hiç bir şeyden geri kalmıyorum hem de zayıflıyorum.. önceden birilerinin yanında tartılmaktan kaçarken şimdi çok rahatım.. herkes çok güzelleştiğimi söylüyor ve kıyafetlerim üzerimde müthiş duruyor. giyemediğim şeylerin hepsi oluyor üzerime ve benim hedefim çnce 68 sonra 65.. hepinize başarılar dilerim :):)kaydirigubbakcemile5
bende hemen hemen senin gibi yapiyorum diyetimi ac kalmiyorum emzirdigim icin herseyden azar azar yiyorum aksam 7 den sonra yemiyorum cokda su iciyorum .ama cok güzel vermisin tebrik ederim gecen haftaya kadar bende bu bölümdeydim simdi 60-69 topicine gectim ama burayida ihmal etmiyorum ugruyorum arada :)
zuzum24 hedeflediğin kilo sanırım 60. umarım ulaşırsın tebrik ediyorum umarım daha güzel haberlerini alırız :)
evet ilk hedefim o ,ondan sonra 57 felanda ona kolay düserim herhalde diyourm ,bir 60 göreyimde gerisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?