70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dogumgünün kutlu olsun benimde 13 mayisdi dogumgünüm.

arkadaşlar ben çok yeniyim forumun bu bölümünü ilgiyle takip ediyorum sizlere ben de neler yaptığımı anlatmak istiyorum.. bir kere sabah kahvaltımda mutlaka probiyotik yoğurt yiyorum ve bir şişe de su içiyorum. (bu arada 1 şişe su daha bitiriyorum tabii). sonrasında bundan 3 saat sonra 1 küçük kutu süt içiyorum tam yağlı. bu genelde saat 10 gibi oluyor. saat 12de öğlen yemeğine gidiyorum ve yemekten önce mutlaka 1 şişe su içiyorum. başlangıcı mutlaka çorba ile yapıyorum ve ardından da ıspanak bakla kabak falan gibi yemekler yiyorum ama yemekleri susuz alıyorum yağı gelmesin diye. akşam ise normal bir sulu yemek yiyorum ya da dışarda yiyeceksem ızgara tarzı bişeyler yemeye özen gösteriyorum ama tabi akşam yemeğini de saat 17.00 gibi yiyorum ve bu yemekten önce de bir şişe su içiyorum. ayrıca arkadaşlar mutlaka her yere yürüyerek gidiyorum. günde rahat 4 4-5 km yürüyorumdur.
diyelim ki fast food yemeye gittiniz patatesten birazck alıp geri kalan hamburgerin sadece içindekini yiyorum ekmekleri olmadan.. ya da ne bileyim ben ekmek arası köfte ya da kokoreç hastasıyımdır ekmeğin içini aldırıyorum ve köfteleri ekmeğin yarısına koyarak diğer yarısını koparıp atıyorum.. sonra bir bakıyorum ki kopara kopara ekmeğin 3/4ünü yememişim.. ayrıcaaa diyelim ki tatlı kriziniz tuttu o an ağzınıza sevmediğiniz bişeyi atın kendinizi kandırın..
veee ben bu şekilde 32. günümde 79 kilodan 73.2 yi görmüş bulunmaktayım.. hem hiç bir şeyden geri kalmıyorum hem de zayıflıyorum.. önceden birilerinin yanında tartılmaktan kaçarken şimdi çok rahatım.. herkes çok güzelleştiğimi söylüyor ve kıyafetlerim üzerimde müthiş duruyor. giyemediğim şeylerin hepsi oluyor üzerime ve benim hedefim çnce 68 sonra 65.. hepinize başarılar dilerim :):)kaydirigubbakcemile5

bende hemen hemen senin gibi yapiyorum diyetimi ac kalmiyorum emzirdigim icin herseyden azar azar yiyorum aksam 7 den sonra yemiyorum cokda su iciyorum .ama cok güzel vermisin tebrik ederim gecen haftaya kadar bende bu bölümdeydim simdi 60-69 topicine gectim ama burayida ihmal etmiyorum ugruyorum arada :)

zuzum24 hedeflediğin kilo sanırım 60. umarım ulaşırsın tebrik ediyorum umarım daha güzel haberlerini alırız :)

merhaba kader arkadaşlarım , benim bugün rejim falan hiç aklımda yoktu aslında taki 36 beden arkadaşlarımın hava atarcasına yeni kıyafetlerinin bedenlerini üstüne basarak söylemeleri ve ayy kilomu aldım ben diye laf sokmalarını işitene kadar napıp edip zayıflamalıyım lütfen benide aranıza alın moralim çok bozuk 70 kiloyum 25 yaşındayım 1 çocuğum var yani kiloları doğumda aldım rejim yapmaya tokken karar veriyorum açken bırakıyorum defalarca başladım bıraktım anliycanız artık kimse inanmıyor benim rejimlerime her yemek yedikten sonra çok mutsuz oluyorum :çok üzgünüm:

kızlar 75 te takıldım kaldım veremiyorum enerjim bitmiş gibi annemler 65 olmadan seni görmek istemiyoruz dediler ve kimse kilo vericegime inanmıyor bide dalga geçiyorlar çıldırma durumundayım bi ara cok iyi ve hızlı kilo veriyodum ama şimdi inancım bitti ama böylede kalmak istemiyorum :çok üzgünüm:

günaydin kizlar,burda kilo bildirimi yapilmiyor herhalde artik ,yapan yoksa ben yapayim,diger topiclerde yapiliyor,eskiden burdada yapilirdi,bana özel mesajla diyete baslarkenki kilonuzu yazin,bilenler gecen haftaki kilosunu yazsin ve bu haftaninki birde hedef

örnegin

78........76......75 1.baslangic kilo.2.gecen hafta veya önceki.3.bugün veya dünki kilo ,bölye liste oldumu daha güzel oluyor insan yaris icinde oluyor.

bende geldim aranıza,evlenirken 62 kiloydum.1 senede inanılmaz kilo aldım hiç kısmadım tabi boğazımdan..sonra KK bakarken acayip motive oldum ve diyete başladım,eşimle birlikte yapıyoruz eee birlikte aldık kiloları ama onun fazlası 5 kilo benim 17 (((ama azımlıyim yürüyüz yapıyorum 1 saat,sonra biraz egzersiz..hiç aç kalmıyorum 3 kilo verdim şu anda ama hedef büyük 60-58 arası olmak inşallahh o günleri hep birlikte görürüzzz:)))iyi zayıflamalarrrr..

canım mrb bende aynı senin durumundayım dalga geçtikleri zamanda çok gücüme gidiyor ama zayıflayamıyorum yazın biraz daha çaba göstericem çok terlersem zayıflarım belki

kızlar hepinize slm. Dün güne gittim çok moralim bozuldu ya aç kalıyorum yürüyorum ama hiç bir şey olduğu yok. görenler sen zayıflamışsın diyor ama tartı öyle demiyor malesef aynı takıldı kaldım ay bir de yengemi gördüm okadar zayıflamışki bir ayda şok oldum nasılda yiyor ama zayıflamış ben anlamıyorum ben herkeze naısl yaptımı söylerim kimse bana naısl zayıfladını söylemiyor ne olcak söylese sanki....

Merhaba, ben de kilo vermek istiyorum artık. ılk defa bir foruma üye oluyorum. Çevremde 70li kilolarda insanlar yok aksine 54 kilo olup 2 kilo vermesi gerektiğini anlatıp duran insanlar var. Bu konuda kendimi hep çok yalnız hissediyorum. Bu maratonda hepinizin desteğini bekliyorum.
Hayatım boyunca sayısız kez rejim yaptım. Çok kilo verdim fakat motivasyonumu kaybedince hep geri aldım. Bu sefer az porsiyonlar yiyerek zayıflamayı deneyeceğim. Tek sorunum haftasonları aşırı alkol tüketen arkadaş grubum. Ben de eşlik edince, haftaiçi 1 kilo verip haftasonu 2 kilo alıyorum. Kendimi çaresiz hissediyorum. Şişman olmak istemiyorum ama mutsuz da olmak istemiyorum.

selam uzun zamandır gelmedim buraya..yaklaşık bir yıl önce burada 75 ten 70 e kadar düşmüşkennnn.. bir yıl içinde 79 oldum ama neler yemedim ki...

yaklaşık bir aydır da guya diyet yaptım ama beceremedim 1 klo gitti sadece..

yıne dikkat etmeye devam edicem bakalım..su içemiyorum yurumeye zaman yok nasıl gidecek bu kilolar sadece aç durmayla olmuyor..

bedenya ;
bence alkol olayına önce sağlığın için, sonra haram olduğu için ve sonra kilon için son ver.. kimsenin özel hayatına karışma yetkisine sahip değiliz elbette ama sana heryonden zararlı olduğunu bildiğin bişeyle mücadele bile etmene gerek yok terket gitsin..

tolina samimi cümlelerin çok hoşuma gitti ama bunye meselesi bazısı zor kilo veriri bazısı hemen eriyiverir :) yengen de öyledir belki..

mesela ben stresten kilo alırım ama çevremde stresten çok zayıflayanlar var..Valla artık kilo aldın diyene napim derdimtasam yok rahattan şişiyorum diyorum :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…