70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım benim bende senin gibiyim bu taktiği bende deniyim bari (derdim tasam yok rahattan şişyorum çok güzelmiş ):dance:

ay canım benim bende senin gibiyim bu taktiği bende deniyim bari (derdim tasam yok rahattan şişyorum çok güzelmiş ):dance:

tolina sana özel mesaj yoluyla ulaşmaya çalıştım ama mesaj sayım 50olmadığıiçin yollayamadım mesajı aynen buraya kopyalıyorum bu yüzden.. :
merhaba tolina başlıktaki yazını gördüm ve sana 6kiloyu nasıl verdiğimi anlatmadan edemeyeceğim. öncelikle yemek yemeyi bir hobi olarak değil de yaşam için gerekli olan şeylerden biri olarak düşünmelisin. sonrasında ise aç kalmanın sana bir yarar getirmeyeceğini yediklerinin sadece yarısını yiyerek de sağlıklı bir şekilde kilo vereceğini düşün. emin ol yiyerek kilo vermek daha zevkli. yemek konusundaki bazı isteklerini bastırmak içinmideni kandırman gerek. beynini değil mideni çünkü beyne hükmedeyim derken bir bakmışsın daha çok yiyorsun. yemeklerden önce 1 şişe suyla mideni şişirebilirsin. tabaklarını küçültüp bu sayede porsiyonlarını azaltma yoluna gidebilirsin. ve belli bir saatten sonra (en geç akşam 7) ymek yememeyi kendine alışkanlık haline getirmeni de öneririm. ara öğünlerini kesinlikle atlama ve sabahları kahvaltını yaptıktan sonra arada 1 bardak süt içerek ya da 2tane form bisküvi yiyerk kendini dha zinde tutabilirsin. ve mutlaka her gün tartılmanı öneririm. bu sayede kilo verdiysen motive olup daha az yemek yemeye yönelebilirsin. 100 gram bile aldıysan o 100 gramı vermek için kendini yine sıkabilirsn.
bu arada 73te takılıp kalmasebebin belki uzun süre o kiloda kalmış olman olabilir. yani vücut için o 73 kilo bir kırılma noktası olabilir diye düşünüyorum. azimle üzerine gidersen 2-3kilo birden verirsin haberin bile olmaz :)
sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevap veririm. başarılar. güzel haberlerini duymak isterim.

MUTLU KAL :)

teşekkürler canım bu dediklerini deniycem bana destek olduğun için çok sağol...:1hug:

Tekrar merhaba kızlar, kimse hoşgeldin demedi ama ben hoşbulduk diyeyim. Mesajlara baktım biraz ve motive oldum ben de. İlk defa bu kadar ciddi bir şekilde kilo vermeye karar verdim, hatta gruptan etkilenip, en kısa zamanda 60-69 kg grubuna geçmek istiyorum. Ben bundan 4 sene kadar önce 1 sene içinde 15 kilo kadar alarak 70'li kilolara geçtim ve kaldım. Arada bir kaç kg veriyorum ama tekrar alıyorum. 4 sene öncesine kadar en fazla 58 olmuştum Dolayısıyla bu kilolara alışamadım bir türlü.
Spor yapıyorum ama pek düzenli değil. Bunu düzenli yapmaya karar verdim. Hatta buraya yazdıktan sonra çıkıp yürüyüş yapacağım hemen. Gün içinde yediklerimi not edeceğim. Uzmanlar bunun faydalı olduğunu söylüyorlar. Bunları sizlerle de paylaşacağım. İşe yararsa başkalarına da faydası olur. Ben sizlerin yazdıklarınızdan etkilendim çünkü.
Sanırım ilk iş olarak porsiyon azaltma yaptım bile. Bir de yemeklere koyduğum yağ miktarını azalttım. İnşallah buradan hep iyi haberler paylaşırım sizlerle.

canım benim hoş geldin ben sana hoş geldin diye tam yazarken uyuz patronum geldi kapattım sonrada unuttum çok özür dilerimvereliniortak aramıza katılmak umarım sana iyi gelir. Ben şuna için kilo veremiyor bile olsamda burdaki arkadaşların motivasyonlarıyla ayakta kalıyorum onlar sayesinde günüm güzel geçiyor bütün kızlara teşekkür ediyorum insana güven duygusu verdikleri için...:sm_cool::1hug:

zuzum çok çok iyi olur açıkçası böyle bir liste yaparsan hora geçer çok memnun oluruz.:) insan daha güzel motive olur herhalde:kedi:

yeni,eski katilanlar baslangic kilosunu ve suanki kilosunu yazsinlar ozaman ,hafta sonu gelmeden hemen ekleyelim belki hafta sonu verenler olur daha.tek tek herkese baslangic kilosunu sonra suanki kilosunu buraya yazsin ben listeyi hazirlayim ok.simdiden tesekürler.

Bende aranıza katılmak istiyorum. Şu anda 75 kiloyum.

listeye böyle basladim katilmak isteyen arkadaslar lütfen kilolarini yazsinlar ekleyim,pazar günleri liste hep yenilenecek birinci kim ikinci takip edebilirsiniz

sucicek .........78........74.......55

karmen6x .........77......76........57

GurbetGüzeli.......78.......75.......60

ley_l ........78........76.......58

tolina .........75........73........55

edersoy ........75........60

serpild.b 72.200........70.600

Son düzenleme:

liste için teşekkürler..elinize sağlık..

listeye böyle basladim katilmak isteyen arkadaslar lütfen kilolarini yazsinlar ekleyim,pazar günleri liste hep yenilenecek birinci kim ikinci takip edebilirsiniz

sucicek .........78........74.......55

karmen6x .........77......76........57

GurbetGüzeli.......78.......75.......60

ley_l ........78........76.......58

tolina .........75........73........55

edersoy ........75........60

serpild.b 72.200........70.600

Zuzum liste işini çok güzel düşünmüşsün tatlım emeğine sağlık canım

bu arada bilmeyenler için söyleyim ben bu topikte başladım zayıflama işine ve arkadaşların listesini

ben yapıyordum 70 in altına düşünce diğer topiğe geçtim şimdi o topikte kilo çizelgesini yine ben yapıyorum

ama bu topiğede arada uğruyorum bakıyorum yeni katılan arkadaşlar var çok azimliler maşallah

70 in altına düşünce sizi 60-69 topiğine bekliyoruz

kate dedim bende oh ne guzel olmus benim ticker ayyy inanmiyorum ya ne guzel 64 olmusun tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…