70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın bende yazayım kilocuklarımı

başlangıç kilom : 85 kg
şimdiki kilom : 77 kg
hedef kilom : 65 kg

tabi bu 65 kg ilk etapta ki hedefim 65 kg bir göreyim 5opuyorumnanaktan7 kg kadar düşmeliyim zuzum benide eklersen sevinirim opuyorumnanaktan

zuzum çok sağol tşk ederim motive olmamız için böyle bir şeye çok ihtiyacımız vardı zayuflayıpta yine eski grubunu unutmayan cefakar arkadaşım ellerine sağlık...

kate dedim bende oh ne guzel olmus benim ticker ayyy inanmiyorum ya ne guzel 64 olmusun tebrikler

ha bunu yapamadim yawww

sağol canım ama hergün 68 dakika sporla gitti o kilolar sende başarırsın merak etme yeterki iste :1hug:

Sen sonu png olan kodu profiline kaydet o zaman olur.Yanlız htttp ile başalayan yerden png ilen biten yere kadarki kısmı kopyala yerimseniben

Evet düşündün taşındım, online kilo bekçileri diye bir gruba katılıyorum. 1 haftaya başlar program diye düşünüyorum. Hepinize izlenimlerimi yazacağım. İnşallah işe yarar. Bu programa göre daha önce kilo verememizin sebebi diyet yaparken hep yalnız olmamızmış. Çok yoğun destekle, kilo vereceğimize bizden daha çok inanan güvenen ve destekleyen insanların aktif desteği sayesinde diyetimizi bozmuyormuşuz ve zayıflıyormuşuz.. Nasıl? denemeye değer mi sizcede ?.. merak edenler vücudun şifresi yazıp araştırabilir. Gerekli link çıkıyor.

Zuzum ne iyi yapmışsın bu çizelgeyi hazırlamakla, ellerine sağlık. Ben zayıflama kararı aldım ama pek umutlu değildim, gözümde büyüyordu, şimdi 77'lerden 75'lerden 55 kg'lara kadar düşenleri görünce bir gaza geldim sormayın:)

Kızlar dün 45 dk yürüyüş yaptım. Gerçi akşam bir bira içtim sporu sıfırladı ama olsun:) Birden kendime baskı yapmak istemiyorum. Porsiyonlarımı azaltmaya başladım. Bu sabah da bir bardak su içtim, sonra da 5 kaşık nesfruite süt ekleyip yedim.
Benim bacaklarım çok kaLın, nasıl incelecekler bilmiyorum. Aynı dertten muzdarip olanlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

listeye böyle basladim katilmak isteyen arkadaslar lütfen kilolarini yazsinlar ekleyim,pazar günleri liste hep yenilenecek birinci kim ikinci takip edebilirsiniz

sucicek .........78........74.......55

karmen6x .........77......76........57

nkimren.....85......77......65

SPELL42.....75......72.300......50

GurbetGüzeli.......78.......75.......60

ley_l ........78........76.......58

tolina .........75........73........55

edersoy.......?........75........60

serpild.b......72.200........70.600........ ?

Son düzenleme:
herkeze merhabalar... gerçekten inanılmaz takdir ettim arkadaşlar hepinizi... keşke sizdeki azmin çeyreği bende de olsa... hem çok istiyorum hem çok çabuk vazgeçiyorum...

keşke bi gaza gelebilsem yaaaniiii

neslicim meraketme yaptığın yürüyüşle o bacakların incelicek sadece biracik sabır şekerimyerimsenibenhihoyyyt

bayanssulusmilekaydirigubbakcemile5
herkeze merhabalar... gerçekten inanılmaz takdir ettim arkadaşlar hepinizi... keşke sizdeki azmin çeyreği bende de olsa... hem çok istiyorum hem çok çabuk vazgeçiyorum...

keşke bi gaza gelebilsem yaaaniiii

sen bize takıl şerim gaza gelirsin hatta bizzana jet takarız tığ gibi olursunn...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şekrim farkındayım sende o kadar kilo veripte o kadar incelipte biz tombik arkadaşlarını unutmayan cefakar dotlarımızdansın bizlere destek olup bizleri motive eden (günnün her şeyden güzel olsun kiloların bir anda yok olsun)opuyorumnanaktan:içelim:

kızlar merhaba;
bende size katılmak istiyorum.offf bu kiloları vermek istiyorum ben..bana da yardımcı olur musunuz?şimdiye kadar ciddi bi girişimim olamadı malesef.hep başlıycam diyip erteleyenlerdenim.ama kilolar aldı başını gidior.doğumdan sonra da iice dağıldım...
yardımınızı bekliorum.benide ekleyin listeye olur mu?en azından hırs yaparım belki kendime....
öpüldünüz...

şekerim kilonu yazda eklesin zuzuda seni lisateyesüprizzzzz

bu sabha guzel bir kahvalti yaptim fakat diyetin etkisiylemi ne cok yorgumun bende disarisi da soguk cikamiyorum evden camasir yikiyorum onunla ugrasiyorum evimi temizedim yemegimi yaptim kizlar önemli olan 5 saatte bir yemek yemek ve kararinda yemek bunu unutmayin yemeklerin yaninda mutlaka salata bulundurun ben özel bir kür kullaniyorum sabah kahvalti+5 saat sonra....kür+5 saat sonra...kür 3 lt su iciyorum kahve ve cay yesil cay bu sekilde ben 1 ay devam edicem ve her cuma tartilicam bakalim sonuc ne olacak kilosuz saglikli gunler canlarr

canim bu ne kürü,faydasini gördünmü bu kürü ,bende deneyim eger kilo vermekde yardimci oluyorsa.

kizlar bakalim 1.ligi kim alacak pazar aksami,dedimmi hatirlamiyorum ama en gec pazar sabahi kilonuzu bildirinki listeye ekleyim.

ay evet evet bu kürü bizede söyle ne olur:Saruboceq::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…