- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
kate dedim bende oh ne guzel olmus benim ticker ayyy inanmiyorum ya ne guzel 64 olmusun tebrikler
zuzum çok sağol tşk ederim motive olmamız için böyle bir şeye çok ihtiyacımız vardı zayuflayıpta yine eski grubunu unutmayan cefakar arkadaşım ellerine sağlık...
Kızlar dün 45 dk yürüyüş yaptım. Gerçi akşam bir bira içtim sporu sıfırladı ama olsun:) Birden kendime baskı yapmak istemiyorum. Porsiyonlarımı azaltmaya başladım. Bu sabah da bir bardak su içtim, sonra da 5 kaşık nesfruite süt ekleyip yedim.
Benim bacaklarım çok kaLın, nasıl incelecekler bilmiyorum. Aynı dertten muzdarip olanlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
herkeze merhabalar... gerçekten inanılmaz takdir ettim arkadaşlar hepinizi... keşke sizdeki azmin çeyreği bende de olsa... hem çok istiyorum hem çok çabuk vazgeçiyorum...
keşke bi gaza gelebilsem yaaaniiii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar merhaba;
bende size katılmak istiyorum.offf bu kiloları vermek istiyorum ben..bana da yardımcı olur musunuz?şimdiye kadar ciddi bi girişimim olamadı malesef.hep başlıycam diyip erteleyenlerdenim.ama kilolar aldı başını gidior.doğumdan sonra da iice dağıldım...
yardımınızı bekliorum.benide ekleyin listeye olur mu?en azından hırs yaparım belki kendime....
öpüldünüz...
şekerim kilonu yazda eklesin zuzuda seni lisateyesüprizzzzz
bu sabha guzel bir kahvalti yaptim fakat diyetin etkisiylemi ne cok yorgumun bende disarisi da soguk cikamiyorum evden camasir yikiyorum onunla ugrasiyorum evimi temizedim yemegimi yaptim kizlar önemli olan 5 saatte bir yemek yemek ve kararinda yemek bunu unutmayin yemeklerin yaninda mutlaka salata bulundurun ben özel bir kür kullaniyorum sabah kahvalti+5 saat sonra....kür+5 saat sonra...kür 3 lt su iciyorum kahve ve cay yesil cay bu sekilde ben 1 ay devam edicem ve her cuma tartilicam bakalim sonuc ne olacak kilosuz saglikli gunler canlarr
bu sabha guzel bir kahvalti yaptim fakat diyetin etkisiylemi ne cok yorgumun bende disarisi da soguk cikamiyorum evden camasir yikiyorum onunla ugrasiyorum evimi temizedim yemegimi yaptim kizlar önemli olan 5 saatte bir yemek yemek ve kararinda yemek bunu unutmayin yemeklerin yaninda mutlaka salata bulundurun ben özel bir kür kullaniyorum sabah kahvalti+5 saat sonra....kür+5 saat sonra...kür 3 lt su iciyorum kahve ve cay yesil cay bu sekilde ben 1 ay devam edicem ve her cuma tartilicam bakalim sonuc ne olacak kilosuz saglikli gunler canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?