70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

düsmüsündür ozaman 74 lere sen
bu azimle valla süper

kafana koydunu yapıyorsun valla hellaa olsun sana :sm_cool:

düsmüsündür ozaman 74 lere sen
bu azimle valla süper

kafana koydunu yapıyorsun valla hellaa olsun sana :sm_cool:

iyi geceler kizlar,bugün ne yedigimi unuttum desem yeridir ,gün icinde 1 kase müsli,1 tabak nohutlu pilav ,yani pilavin icine nohutu atip da pisirmisdim,etimek tatlimi yedim dün yapmisdim ziyan olmasin diye :) yedim,2 litre su,1 fincan kahve 1 fincan yesil cay,sabahda 2 dilim kepek ekmegi yemisdim,cok degil belki ama düzensiz dengesiz beslendim bugün bayagi.noluyor bana anlamadim yakinda bu topicdende cikicam 80 lere gidicem herhalde,toparlayamiyorum kendimi nazarami geldim ne

zayifla cabukklava: ben senin yasindayken 55 kiloydummm
simdi 75 im bennnnnnnn:lepi:

ay abla sorma yha herşey evlendikten sonra oldu:)10 ayda 10 kilo aldım bende 63 felandım evlendiğimde ama başka bi şehire geldim tanıdık feln yoktu yabancıydım ve 7 ay dısarı felan cıkmadım ayda 2 kez felan carsıya alışverişe felan gidioduk o kadar ee otur otur nolcak tabi. şimdi duba gibi bişe oldum bide cocuk olursa kapılardan sıgmam heralde artık ama sen massallh 3 cocuk yapmıssın gene cok iyi kilon valla bide azimlisin bende 1 buçuk ay azimle yemedim içmedim dikkat ettim yürüyüş yaptım ama yok yok olmuo 2 kiloyu bile tam veremedim bide cok halisz kalıorum bende düşük tansiyon var basım cok dönüo cocukta düşünmeye başladık o yüzden elma sirkesi ve bitki caylarını içmeyide bıraktım nolur nolmnaz diye 2 haftadır yiyorum ama tekrar dikkat edicem işte o zayıflama esofmanından aldım bakalım nolcak:kedi:mafoldumben

ya halen 71 kiloyum ne yapmak gerek vala şaşırdım kaldım bu sabah tartıldım 71 de takıldım kaldım 72,200 le başladım nekdar zor şu kilo vermek offffffffffffff

ya halen 71 kiloyum ne yapmak gerek vala şaşırdım kaldım bu sabah tartıldım 71 de takıldım kaldım 72,200 le başladım nekdar zor şu kilo vermek offffffffffffff

Ah canım alması okadar kolay vermesi bu kadar zor işte almaya kalktınmı 1 ay da 5 kilo alırsın vermeye kalktın mı 1 ayda 1 kilo anca veririrsin bende bulamdım bir çare valla....klava:

gunaydinnnn.bende de gram oynamio :hulya:
ama ben daha adam gibi baslayamadim. su sut verme isi beni cok baglio sempatiksalakcinni
ctesi pilatese basliyorum hergun 30-45 dk arasi yapicam. unutmazsam ip atliyorum

oda arkadasımın kardesi türkiyeden baklava getirmiş dayanamdım ve 3 parca yedimakannehirohaoldumsmile

ayyy deemmmmmeeeee yavvvvvohaoldumsmileben cok seviyommmmmm

canim 5 saatte ye bisey olmaz yaglilardan hamur islerin uzak dur salata ögunlerde mutlaka bulunsun canim

gider canim gider sen duzenli ye yuruyusu tempolu yap bak vermey basliycan suyunu bol ic canim biliyorsun yag tomurcuklari idrar ve pislikten tomurcuk halnde atiliyor

canim yuruyus yap duzenli yeeeee

ben dün 3 ögün dezimi ictim arti 3 lt su ictim onun disnda bisi yemedim bide bir cocuklarla bide esimle iki sefer yürüyüse gittimmmm bu kadar.

bugun guzel bir kahvalti ettim,2 dilim kepek ekmegi, 1 sivri biber,4 zeytin 1 kku.beyaz peyniryarim kku. kasar3 yesil zeytin, bide2 yaprak marul1 fincan siyah cay esliginde midem de bisi yok gibi suyu icmeye devam

yarin yine hizlandirma yapicam iki gun ustuste yapmiyim dedim zaten gun icinde cok harketliyim bisi olmasin sabah kalkamadim valla

Arkadaşlar bugun Leslie ile yuruyus mu ne vıdeolar varmıs.Ben yenı ogrendım belkı aranızda bılenler varmıs.Onu denemeye başlıcam.Deneyıp faydasını goren var mı?
Zıra tickerımda goruyosunuz benım daha cook yolum var.Bı hafta denıyım fark olursa sıze bildiricem.sevgılerrr.

slm kızlar ben 400 gr vermiş nasıl verdim anlamadım durmuştu halbuki vermem ay çok sevindim zemuszemus sormayın ama şimdi oldum 72.600 gr ama bir 400 gr daha verebilmem için sanırım en az bir ay daha beklemem gerekicek kaydirigubbakcemile3

slm cnm cok sevindim senn adına bende 2 haftadır dikkat etmiyodum ama almamısım allahtan bugun tartıldım 71im hala bu arada su sauna esofmanını giydim bugün dün gelmişti yürüyüş yaptım ve inanamadım resmen sular dışarı akıodu kollarımdan şimdi gene heveslendim inş veririm o kadar terlemeye bakalım haftaya gene tartılcam nolcakbilmiyorumkismile

kizlarrrrrrr su ebru sallinin 21 gun kurunu uygulayan var mi? ebru sallinin twitterindan alinti.yani kendi yazdigi yazi:

21 gun 2.dvd ile hergun 1 saat yapiyorsunuz 30 dk da yuruyus !21 gun sonra kendinizi taniyamayacaksiniz!!

canim icinede tisört falan giy altina da don giy tamamdir hem islalkligi fazla hissetmessin hemde ter disari cikmazz

suyunu bol ic lutfennn

kizlarrrrrrr su ebru sallinin 21 gun kurunu uygulayan var mi? ebru sallinin twitterindan alinti.yani kendi yazdigi yazi:

21 gun 2.dvd ile hergun 1 saat yapiyorsunuz 30 dk da yuruyus !21 gun sonra kendinizi taniyamayacaksiniz!!
yok giii duymadik neki o oleeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…