evet mesela su an benim durmus drum da ve hizlandirma yapiyorum bugun bide aksam icsem bitecek yarin da yapicam biraz zorlansam da olsun yapicam iste yuruyusede basladim valla insallah baklaim hafta sonu ne olacak kendimi oruc gibi hissediyorum bisey sokasim gelmiyor agzima
evet mesela su an benim durmus drum da ve hizlandirma yapiyorum bugun bide aksam icsem bitecek yarin da yapicam biraz zorlansam da olsun yapicam iste yuruyusede basladim valla insallah baklaim hafta sonu ne olacak kendimi oruc gibi hissediyorum bisey sokasim gelmiyor agzima
canimben 34 yasindayim 3 cocuk anasiyim boyum 1,60 boshayallersmile
ooo ben daha cocuk bile dogurmadım sana abla diyim o zman 21 yasında 72 kiloyum ben
düsmüsündür ozaman 74 lere sen
bu azimle valla süper
kafana koydunu yapıyorsun valla hellaa olsun sana :sm_cool:
:sm_cool:ooo ben daha cocuk bile dogurmadım sana abla diyim o zman 21 yasında 72 kiloyum ben
simdi son kürümü ictim ve yuruyusten geldim kizlar kaldi bir gun yarinda hizlandrma yapam haftaya size tartimi bildirem bakalim sonuc ne olacak suyumuda 3 lt reye yakin iciyom o kadder artik yemekler gözümden ucmaya basladi cok özledimmmmmmmmm yemek yemegiiiiiicokacimcoook:icecream:şutarafagitti
zayifla cabukooo ben daha cocuk bile dogurmadım sana abla diyim o zman 21 yasında 72 kiloyum ben
zayifla cabukklava: ben senin yasindayken 55 kiloydummm
simdi 75 im bennnnnnnn:lepi:
ya halen 71 kiloyum ne yapmak gerek vala şaşırdım kaldım bu sabah tartıldım 71 de takıldım kaldım 72,200 le başladım nekdar zor şu kilo vermek offffffffffffff
oda arkadasımın kardesi türkiyeden baklava getirmiş dayanamdım ve 3 parca yedimakannehirohaoldumsmile
iyi geceler kizlar,bugün ne yedigimi unuttum desem yeridir ,gün icinde 1 kase müsli,1 tabak nohutlu pilav ,yani pilavin icine nohutu atip da pisirmisdim,etimek tatlimi yedim dün yapmisdim ziyan olmasin diye :) yedim,2 litre su,1 fincan kahve 1 fincan yesil cay,sabahda 2 dilim kepek ekmegi yemisdim,cok degil belki ama düzensiz dengesiz beslendim bugün bayagi.noluyor bana anlamadim yakinda bu topicdende cikicam 80 lere gidicem herhalde,toparlayamiyorum kendimi nazarami geldim ne
ay abla sorma yha herşey evlendikten sonra oldu:)10 ayda 10 kilo aldım bende 63 felandım evlendiğimde ama başka bi şehire geldim tanıdık feln yoktu yabancıydım ve 7 ay dısarı felan cıkmadım ayda 2 kez felan carsıya alışverişe felan gidioduk o kadar ee otur otur nolcak tabi. şimdi duba gibi bişe oldum bide cocuk olursa kapılardan sıgmam heralde artıkama sen massallh 3 cocuk yapmıssın gene cok iyi kilon valla bide azimlisin bende 1 buçuk ay azimle yemedim içmedim dikkat ettim yürüyüş yaptım ama yok yok olmuo 2 kiloyu bile tam veremedim bide cok halisz kalıorum bende düşük tansiyon var basım cok dönüo cocukta düşünmeye başladık o yüzden elma sirkesi ve bitki caylarını içmeyide bıraktım nolur nolmnaz diye 2 haftadır yiyorum ama tekrar dikkat edicem işte o zayıflama esofmanından aldım bakalım nolcak:kedi:mafoldumben
ya halen 71 kiloyum ne yapmak gerek vala şaşırdım kaldım bu sabah tartıldım 71 de takıldım kaldım 72,200 le başladım nekdar zor şu kilo vermek offffffffffffff
slm kızlar ben 400 gr vermiş nasıl verdim anlamadım durmuştu halbuki vermem ay çok sevindim zemuszemus sormayın ama şimdi oldum 72.600 gr ama bir 400 gr daha verebilmem için sanırım en az bir ay daha beklemem gerekicek kaydirigubbakcemile3
gider canim gider sen duzenli ye yuruyusu tempolu yap bak vermey basliycan suyunu bol ic canim biliyorsun yag tomurcuklari idrar ve pislikten tomurcuk halnde atiliyor
amin inşşşkafamçokkarıştıCADIARZUkaydirigubbakcemile2
slm cnm cok sevindim senn adına bende 2 haftadır dikkat etmiyodum ama almamısım allahtan bugun tartıldım 71im hala bu arada su sauna esofmanını giydim bugün dün gelmişti yürüyüş yaptım ve inanamadım resmen sular dışarı akıodu kollarımdan şimdi gene heveslendim inş veririm o kadar terlemeye bakalım haftaya gene tartılcam nolcakbilmiyorumkismile
yok giii duymadik neki o oleeeeeekizlarrrrrrr su ebru sallinin 21 gun kurunu uygulayan var mi? ebru sallinin twitterindan alinti.yani kendi yazdigi yazi:
21 gun 2.dvd ile hergun 1 saat yapiyorsunuz 30 dk da yuruyus !21 gun sonra kendinizi taniyamayacaksiniz!!
canim icinede tisört falan giy altina da don giy tamamdir hem islalkligi fazla hissetmessin hemde ter disari cikmazz
suyunu bol ic lutfennn
evet öle yapıorum bugün ilk giyidim bakalım bi ay sonrasını cok merak ediorum içime atletde giymiştim dediğin gibi yapıcam hem o kadar terle hasta neyimde olmayım suyumuda içiorum zorlada olsa saol tavsiyelerin için:)hihoyyyt:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?