70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bir şey sorucam bu suna eşortmandan bende de var 7 ay önce almıştım ama daha hiç giymdim benim onu giyip yürüryüş yama imkanım yok çünkü sabahları erken kalkıp işe kadar yürüyorum acaba yürüryüş yapmadan da giysem de terletirmi acaba :sinifsinif:

canim evdeyken giy ben öle yapiyordum yinede terliyordum canim

artık diyet günlüğü tutuyorum yediğim herseyi yaptıgım her jımlastık hareketını yazıyorum tarihli olarak cok etkiliyor deneyin bence rejımı bozmak istediğimde yazdıklarımı okuyup wazgeciyorum .bu arada 71 oldumzemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:lepi:lülülülülülüalkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool::teytey::hooray::dance:

sucicek aferin kiz sana
ben valla bisey yemedigim icin liste falan tutmuyom benim yiyecegim belli dez hehhehheheh
sadece kahvalti var o kadar bide yuruyus 3 gundur iyi gidiyor valla 1 saate yakin yurudum tempoluuu

sucicek aferin kiz sana
ben valla bisey yemedigim icin liste falan tutmuyom benim yiyecegim belli dez hehhehheheh
sadece kahvalti var o kadar bide yuruyus 3 gundur iyi gidiyor valla 1 saate yakin yurudum tempoluuu

bayagi ac kaliyorsun sen ozaman ,bu hafta senden 2 kilo felan bekliyorum bu tozla yerimseniben

günaydinnnnnnnnnnnn 200 gram vererek yine burdayim ,gün gectikce hafifliyorum sanki ,79 kiloyken sabah yatakdan kalkamiyordum kilomu tasiyamiyordum herhalde :)))

gunaydin herkeseee zemuszemus
zuzum24 sen sut vermio musun? yaw ben tirsiorum. haftasonu bulabilirsem su dvd nin 2 sini baslicam 21 gun kurune

gunaydin herkeseee zemuszemus
zuzum24 sen sut vermio musun? yaw ben tirsiorum. haftasonu bulabilirsem su dvd nin 2 sini baslicam 21 gun kurune

evet emziriyorum ,herseyden yiyorum ama azar azar kizartmada yiyorum yaglida yiyorum ama hep 2-3 kasik felan aksam yemeklerini yok denilcek kadar ez yiyorum cok su iciyorum,sütte arada iciyorum yesil cay iciyorum 1-2 fincan .kofeinsiz kahve iciyorum ,oglum 5 aylik ne kilosunda ne gelisiminde bir problem oldu simdiye kadar.sporda haftada 2-3 kere anca yapiyorum.

kızlar cumartesı kılo bıldırımı yapmaya baslayıın lütfen ;bana özel mesajla atarsanız daha ıyı olur yoksa böyle karısıyor ;lüfen unutmayalım bu kez gecen hafta bıldırım yapmayanlar olmusdu;pazar aksamı yenı lısteyı eklerım yıne

hmm. benim kizin kilosu az.istah problemi var maalesef. bide inanilmaz hareketli bu yuzden kilo alimi cok az. seninki benimkinden kucuk. 6 haziranda 8. ayi dolacak bizim.
ya bide soyle bisi duydum. ne kadar dogru bilmiorum. kiloluyken fazlasiyla spor yapilirsa vucut incelmezmis

cnm ben denedim ama hareket etmen de lazım oturunca fazla terletmiyo mesela bılaşık felan yıkarken sofra toplarken ev işi yaparken felan giy 2 de hareket neyim yap terlersin ben şimdi yürüyüşten geldim öldüm resmen terler yürürken kollarımdan bacaklarımdan dışarı akıodu bol bolda su için diolar cok su kaybediyoya vücut içiorum vala düşüp bayılmayım die :)

tşkler canım ay şu terlerde benim paçalarımdan aksada ben de zayıflasam keşke ne güzel olurdu opuyorumnanaktan ama anca hayal benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…