tşkler canım ay şu terlerde benim paçalarımdan aksada ben de zayıflasam keşke ne güzel olurdu opuyorumnanaktan ama anca hayal benimki
artık diyet günlüğü tutuyorum yediğim herseyi yaptıgım her jımlastık hareketını yazıyorum tarihli olarak cok etkiliyor deneyin bence rejımı bozmak istediğimde yazdıklarımı okuyup wazgeciyorum .bu arada 71 oldumzemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:lepi:lülülülülülüalkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool::teytey::hooray::dance:
canim cumartesine daha var gider daha,birgün cok su icmeyi dene 2 iciyorsan 3 cikar yada isirgan otu cayi ic su toplamisda olabirlisin günde iki fincan ictimi suyu atiyor
merhabalar ben cızelgemdende anlasılacagı gıbı 90 kılonun uzerınde....grubndayım bırsey sormak istiyorum arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan var mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....
moralim çok bozuluyor ya herhalde ben hep böyle kalacagım motivasyonum sıfır tartıya çıkıyorum çıkıyorum hep aynı mafoldumben
cnim kullanici paneline bak gösterme diye isaretlidir belkikızlar ben bir şey sorucam benim profil resmim niye gözükmüyor ne yapmam lazım gözükmesi için:uhm:
canim ben hap degil de toz kullaniyorum benim arkadasimda vefat etti 1 yilönce kapsuldu onunki ve adida lidaydi kimseye tavsiye etmiyorum canim sen ne kullaniyorsun bana özelden yazmerhabalar ben cızelgemdende anlasılacagı gıbı 90 kılonun uzerınde....grubndayım bırsey sormak istiyorum arkadaslar gercı sımdı foumda kımse yok ama okursanız ,bana cevap yazın lutfeeen bu cok onemlı bır zayıflama hapı kullanıyorum ama bazı suphelerım var gercı cok yardımı dokunuyor ve bırakmak ıstemıyorum ama etraftan duydugum seyler benı cok korkuttu aranızda veya etrafınızda boyle ılaclar kullananlar varsa bana ozelden msj da atabılır reklama gırmesın dıye rahatsız olan var mı veya kotu /ıyı etkılenen varsa yazarsa sevınırım .yakınlarda bır tanıdıgımız vefat ettı cook zayıflamıstı ve etraftan duyduuma gore hap kullanmıs ama yakınları yalanlıyor kullanmadı dıyor bana yardımcı olursanız sevınırım
bırde en guzelının spor ve saglıklı dıyet yapmak oldugunu bılıyorum ama nefsıme hakım olmayı cok denedım bu gune kadar ama olamadım ne yazıkkı....
ccanim sabir sen kahve ic aci ye bir duraklama devrsi yasiyorsun normal gulum moralini yuksek tut ve sakin hergun tartilma haftada bir kez yetr canim benimarkadaşlar ben gene takılıp kaldım 1 gram bile oynamıyo günlük 1 saat yürüyüş 1 saat spor yapıyorum oysaki suyumu 2-2,5 lt içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama tık yok ya pes diyecem yine verdiğim kilolarda tak geri gelecek :sinifsinif:
suçicek aynı kilodayız 78den 71 e nekadar sürede indin canm
herkeze günaydınlar.Uzun bir süre önce bende üye olmuştum hep buralarda yazılanları okuyordum ve bende sizin yazdıklarınızı okuyup motive oluyorum size teşekkür ederim.Eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.79.400 den 72.500 düştüm ve şu anda devam ediyorum martın birinde başladım.spor yapıyorum ve sıkı olmayan bi yeme içme proğramı yapıyorum kendimce herşeyden yiyorum ama az.benide aranıza alırsanız çok sevinirim bayanlarrrrrrr.
neden olmasin hosgeldin aramiza canim benim ilo vermek isteyenler buyursunopuyorumnanaktan
herkeze günaydınlar.Uzun bir süre önce bende üye olmuştum hep buralarda yazılanları okuyordum ve bende sizin yazdıklarınızı okuyup motive oluyorum size teşekkür ederim.Eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum.79.400 den 72.500 düştüm ve şu anda devam ediyorum martın birinde başladım.spor yapıyorum ve sıkı olmayan bi yeme içme proğramı yapıyorum kendimce herşeyden yiyorum ama az.benide aranıza alırsanız çok sevinirim bayanlarrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?