70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben gideyim kahvalti edem keyiflice dusa giricem ufakligi kresten alicam bugun cuma maglum kuran okuyam bol kilo verin kizlarrrr

gunaydinnnnn:hulya:
kilosu dusen dusene ne gusel boshayallersmile
benimde eylul basina kadar eski kilom olan 55 i gormem gerek sempatiksalakcinni
ama nasillllllllllllllbilmiyorumkismile

a.s.ohhh kilo veren verene maşallahhhh:)))valla ben hastalıktan sonra yedimmcokacimcoook eee bünye düştü şimdi toparlandım,tekrar devam diyete kaldım yerden,pazarteside tekrar yürüyüşlere başlıyıcam75.40 üm 100gr vermişimm,aman ne çokkk:)))))))ama kiloda almamışım mutlu oldumm...bugün 5i bir yerde çayına başladımm,tadı çok kötü:1shok:ama denicem bakalım bişeye yarıcak mı?kullanan var mı aranızda kızlarrrrrr...

merhaba canım ben kullanıyorum 3-4 aydır tabi zaman zaman bıraktığım da oldu ilk başlarda çok etkiliydi afedersin ama sık sık wc çıkıyordum sonra bünyem alıştı galiba pek etkilenmemeye başladım ara vermiştim şimdi gene başladım 2 gündür biraz sıcak içmek gerekiyor daha etkili olduğunu farkettim çünkü ben başladığımda ılık içmiştim şimdi sıcak sıcak sabah aç akşam açken içiyorum

canım benim üzülme verirsin baksana bana 1 ay da anca 0.400 gr verdim üzme kendiniopuyorumnanaktan

aman nezormuş kilo vermek alırken hiç yorulmuyoruz dimikaydirigubbakcemile3 yaz geldi kışın kalın kalın giyisilerle kapanıyo belki ama yazın malum soyun dökün löp löp yağlar fışkırıyo resmen ümitvar olmak istiyorum bu konuda pes etmekte beni daha mutsuz edecek gayret ediyoruz sonucunda yüzümüzü güldürmesini istiyoruz inş.hihoyyyt

[ ccanim sabir sen kahve ic aci ye bir duraklama devrsi yasiyorsun normal gulum moralini yuksek tut ve sakin hergun tartilma haftada bir kez yetr canim benim[/QUOTE]

evet sabır sabrın sonu selamettir dimi ya benim bacaklarım basen bölgem yok benim belim çok kalın ve karın bölgem 2 yaşında oğlum var sezaryan olduğu için karın bölgem olduğu gibi kaldı zaten göbiş çıkmaya müsaitti şımdı herkes hamile zannediyo sezaryandan sonra karın böldesi daha kötü oldu saramadım da nasıl gider sarkmaması için sporda yapıyorum yürüyorum bana ne tavsiye edersin üç çoçuk annesi olarak tecrübelerinden istifade edelim canım benim opuyorumnanaktan

Oooo nereye gidiyosunuz bizi bırakıp gitmek üzere olan arkadaşlar:teytey: bizide bizide götürün lütfeeeeen yada bekleyin hepberaber gidelim zemuszemuskaydirigubbakcemile2

ya kızlar benhaftasonu nete giremiyorum kilomu şimdiden yazdım listeye beni eklemyi unutmayın unutturmayın:)))))
70,5 olmuşum ohhhhhhhhhhhhh
gidiyor yağlarrr

şekerim sende zayıflamışsın 1.700 gıram daha gitmiş hemde bir hafta da
evvet sabrin sonu selamet valla kilo verdigimi görünce hedefi 55 yaptim:lepi:
:teytey::sm_cool:sizleride bekleyeceğim ama beni oralarda yalnız bırakmayın olurmu
hemencik geliruh gii ayip edin bu gisle haftya oradayim insallahhhhh
[ ccanim sabir sen kahve ic aci ye bir duraklama devrsi yasiyorsun normal gulum moralini yuksek tut ve sakin hergun tartilma haftada bir kez yetr canim benim

evet sabır sabrın sonu selamettir dimi ya benim bacaklarım basen bölgem yok benim belim çok kalın ve karın bölgem 2 yaşında oğlum var sezaryan olduğu için karın bölgem olduğu gibi kaldı zaten göbiş çıkmaya müsaitti şımdı herkes hamile zannediyo sezaryandan sonra karın böldesi daha kötü oldu saramadım da nasıl gider sarkmaması için sporda yapıyorum yürüyorum bana ne tavsiye edersin üç çoçuk annesi olarak tecrübelerinden istifade edelim canım benim opuyorumnanaktan[/QUOTE]
canim benim ilk dogum normaldi 55 dustum kilo olarak ikinci oglana kaldim oda sezeryan oldu 58 kiloda kaldim tekrar hamis ve 3.dogdu 65 le kaldim sonra stres mitres derken 78 lere ciktim ve 4. bebisi dusunuyorum o yuzden 55 i bulmam lazim simdi daha tecrunbeliyim ayaklarini koltugun altina sok ve oradan guc alip elinide basinin altina koy kalkmaya calis her gun 10 defa derken sayiyi cogalt baska turlu göbek gitmiyor zayif olsan bile sarkik duruyor göbek kasa cevirmemiz lazim bak göreceksin hemen olacak ama önce ana zayiflamani tavsiye ederim göbek yaglardan kurtulsun sonra toplamak kolay allah kolaylik versin
Oooo nereye gidiyosunuz bizi bırakıp gitmek üzere olan arkadaşlar:teytey: bizide bizide götürün lütfeeeeen yada bekleyin hepberaber gidelim zemuszemuskaydirigubbakcemile2

hadi gelin vvalla birden bosalacak topik ne guzel olurrrrr

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum kilo verenleride tebrik ediyorum:)darısı basıma inş:)
sagolasinnnnnnnnnn devami gelecek
ya kızlar benhaftasonu nete giremiyorum kilomu şimdiden yazdım listeye beni eklemyi unutmayın unutturmayın:)))))
70,5 olmuşum ohhhhhhhhhhhhh
gidiyor yağlarrr

canim msj at kardesimiz yassin ben de girmeyebilrim bend e yolliy simdi özele

selam ben bugün sabah müsli yedim ara 2 dilim börek,ögle 1 bazlama tazecik tereyegli ve peynirli cokacimcoook,4 bardak su ,yesil cay 2 bardak icdim bu saate kadar aksamda yine müsli yerim
bakalim pazar sabahina kac cikicam
insallah 68.900 felan cikarim allahin izniyle :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar okudugum kadarıyla cok verenler olmus;bana mesaj olarak atın lütfen takıp etmem daha kolay olur lıste ıcın ;sımdıden tesekürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…