- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
hoşbulduk inşallah hep beraber veririz kilolarıhoş geldin şekerimm iyi kilo vermeler......vereliniortak
gitme kal diyecem fakat buda guzel bir ayrilik sebebi :lepi:kızlarrr 70,5 olmuşum sanırım kısa bir süre sonra aranızdan ayrılacağım :)
gitme kal diyecem fakat buda guzel bir ayrilik sebebi :lepi:
gitme kal diyecem fakat buda guzel bir ayrilik sebebi :lepi:
kızlarrr 70,5 olmuşum sanırım kısa bir süre sonra aranızdan ayrılacağım :)
a.s.ohhh kilo veren verene maşallahhhh:)))valla ben hastalıktan sonra yedimmcokacimcoook eee bünye düştü şimdi toparlandım,tekrar devam diyete kaldım yerden,pazarteside tekrar yürüyüşlere başlıyıcam75.40 üm 100gr vermişimm,aman ne çokkk:)))))))ama kiloda almamışım mutlu oldumm...bugün 5i bir yerde çayına başladımm,tadı çok kötü:1shok:ama denicem bakalım bişeye yarıcak mı?kullanan var mı aranızda kızlarrrrrr...
canım benim üzülme verirsin baksana bana 1 ay da anca 0.400 gr verdim üzme kendiniopuyorumnanaktan
ayyyyyy izlar hayirli cumalr canarim bugun cok mutluyum valla tam tamina ac karnina tartildim 73,300 olmusum ayyy inanamiyorum
inanirmisiniz evde bir normal bir dijital tarti bulunduruyorum dogruluk acisindan evvet dogru her ikiside ayni gösteriiiopuyorumnanaktanmutluluktan ucuyorum su annn:lepi:yenilmek yok yola devam valla bu gidisle haftaya aranizdan ayrilcam gibime geliiii 60-69 topigine giderim hehhehehehhe sizi de yanliz birakmam arada ugrarim kaydirigubbakcemile5:teselli:
evvet sabrin sonu selamet valla kilo verdigimi görünce hedefi 55 yaptim:lepi:şekerim sende zayıflamışsın 1.700 gıram daha gitmiş hemde bir hafta da
hemencik geliruh gii ayip edin bu gisle haftya oradayim insallahhhhh:teytey::sm_cool:sizleride bekleyeceğim ama beni oralarda yalnız bırakmayın olurmu
[ ccanim sabir sen kahve ic aci ye bir duraklama devrsi yasiyorsun normal gulum moralini yuksek tut ve sakin hergun tartilma haftada bir kez yetr canim benim
Oooo nereye gidiyosunuz bizi bırakıp gitmek üzere olan arkadaşlar:teytey: bizide bizide götürün lütfeeeeen yada bekleyin hepberaber gidelim zemuszemuskaydirigubbakcemile2
sagolasinnnnnnnnnn devami gelecekaramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum kilo verenleride tebrik ediyorum:)darısı basıma inş:)
ya kızlar benhaftasonu nete giremiyorum kilomu şimdiden yazdım listeye beni eklemyi unutmayın unutturmayın:)))))
70,5 olmuşum ohhhhhhhhhhhhh
gidiyor yağlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?