canim benim ilk dogum normaldi 55 dustum kilo olarak ikinci oglana kaldim oda sezeryan oldu 58 kiloda kaldim tekrar hamis ve 3.dogdu 65 le kaldim sonra stres mitres derken 78 lere ciktim ve 4. bebisi dusunuyorum o yuzden 55 i bulmam lazim simdi daha tecrunbeliyim ayaklarini koltugun altina sok ve oradan guc alip elinide basinin altina koy kalkmaya calis her gun 10 defa derken sayiyi cogalt baska turlu göbek gitmiyor zayif olsan bile sarkik duruyor göbek kasa cevirmemiz lazim bak göreceksin hemen olacak ama önce ana zayiflamani tavsiye ederim göbek yaglardan kurtulsun sonra toplamak kolay allah kolaylik versinevvet sabrin sonu selamet valla kilo verdigimi görünce hedefi 55 yaptim:lepi:
hemencik geliruh gii ayip edin bu gisle haftya oradayim insallahhhhh
evet sabır sabrın sonu selamettir dimi ya benim bacaklarım basen bölgem yok benim belim çok kalın ve karın bölgem 2 yaşında oğlum var sezaryan olduğu için karın bölgem olduğu gibi kaldı zaten göbiş çıkmaya müsaitti şımdı herkes hamile zannediyo sezaryandan sonra karın böldesi daha kötü oldu saramadım da nasıl gider sarkmaması için sporda yapıyorum yürüyorum bana ne tavsiye edersin üç çoçuk annesi olarak tecrübelerinden istifade edelim canım benim opuyorumnanaktan
10 gündür gram oynamayan ve hatta 400 gr da fazla gösteren tartı o 400 gramı da artı bir de 300 gramı da üstümden atmış olduğumu gösterdi.. çok mutluyum bayanlarrr:) eğer kilo vermeniz durduysa yürüyüşü artırın moralinizi bozmayın savaşı kazanmayı düşünün sadeceee:)
4.cocuk mu akannehir ben 2. yi dusunmezken sana helal olsun:bbo:
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool:10 gündür gram oynamayan ve hatta 400 gr da fazla gösteren tartı o 400 gramı da artı bir de 300 gramı da üstümden atmış olduğumu gösterdi.. çok mutluyum bayanlarrr:) eğer kilo vermeniz durduysa yürüyüşü artırın moralinizi bozmayın savaşı kazanmayı düşünün sadeceee:)
selam kızlar okudugum kadarıyla cok verenler olmus;bana mesaj olarak atın lütfen takıp etmem daha kolay olur lıste ıcın ;sımdıden tesekürler...
kızlar hepinize günaydın bugün0.600 gr vermiş bir vaziyette aranızsayım şuan tam 72 kiloyum yani bu hafta 1 kilo vermiş oldum tekrar kilo vermeye başladım çok mutluyum arkadaşlar inşallah hepimiz bu kilolarımızdan kurtuluruz......zemuszemus:lepi:
canım benim ilk dogum normaldi 55 dustum kilo olarak ikinci oglana kaldim oda sezeryan oldu 58 kiloda kaldim tekrar hamis ve 3.dogdu 65 le kaldim sonra stres mitres derken 78 lere ciktim ve 4. bebisi dusunuyorum o yuzden 55 i bulmam lazim simdi daha tecrunbeliyim ayaklarini koltugun altina sok ve oradan guc alip elinide basinin altina koy kalkmaya calis her gun 10 defa derken sayiyi cogalt baska turlu göbek gitmiyor zayif olsan bile sarkik duruyor göbek kasa cevirmemiz lazim bak göreceksin hemen olacak ama önce ana zayiflamani tavsiye ederim göbek yaglardan kurtulsun sonra toplamak kolay allah kolaylik versin
teşekkür ederim bunları dikkate alacağımopuyorumnanaktan negüzel 4.cü çocuğu düşünyorsun çocukları bende çok seviyorum valla bende isterim 3-4 kalabalık negüzel olur ama bildiğim kadarıyla sezeryanda 3 e kadar izin veriyorlar yanlış mı biliyorum kaydirigubbakcemile2
ya tartıldım amannn ben ümidimi kaybettim kızlar pes ediyorum artık kilo milo verecegim yok benm 72 olmusum gene 70 e düştüm 71 felan oynuyo sürekli kilom işte 72 geneklava:zuzum eklersen mafoldumben:gitme:kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm::tomato:
ne güzel ,evet cok haklisin moral cok önemli diyette
kilo veren arkadaslar
GurbetGüzeli.......78.......75......73.300.....1.700kg alkisalkisalkis :hooray:
avukathanim.......79......72.500......71.300.....1200kg alkisalkisalkis vereliniortak
tolina .........75........73........72.......1 kg alkisalkisalkis
SPELL42.....75......72.300......71.600.....700 gr vereliniortak
kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz:
asirenkler.......93......78......?
karmen6x .........77......76........?
sucicek .........78........72.......?
nkimren.....85......77......?
ley_l ........78........76.......?
edersoy.......?........75........?
serpild.b......72.200........70.600........ ?
gardenia_......72........70.800.....?
bukett......?........74.......?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?