70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren arkadaslar

GurbetGüzeli.......78.......75......73.300.....1.700kg alkisalkisalkis

SPELL42.....75......72.300......71.600.....700 gr alkisalkisalkis

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz:

asirenkler.......93......78......?

avukathanim.......79......72.500......?

karmen6x .........77......76........?

sucicek .........78........72.......?

nkimren.....85......77......?

ley_l ........78........76.......?

tolina .........75........73........?

edersoy.......?........75........?

serpild.b......72.200........70.600........ ?

gardenia_......72........70.800.....?

bukett......?........74.......?

canim benim ilk dogum normaldi 55 dustum kilo olarak ikinci oglana kaldim oda sezeryan oldu 58 kiloda kaldim tekrar hamis ve 3.dogdu 65 le kaldim sonra stres mitres derken 78 lere ciktim ve 4. bebisi dusunuyorum o yuzden 55 i bulmam lazim simdi daha tecrunbeliyim ayaklarini koltugun altina sok ve oradan guc alip elinide basinin altina koy kalkmaya calis her gun 10 defa derken sayiyi cogalt baska turlu göbek gitmiyor zayif olsan bile sarkik duruyor göbek kasa cevirmemiz lazim bak göreceksin hemen olacak ama önce ana zayiflamani tavsiye ederim göbek yaglardan kurtulsun sonra toplamak kolay allah kolaylik versin

hadi gelin vvalla birden bosalacak topik ne guzel olurrrrr

sagolasinnnnnnnnnn devami gelecek

canim msj at kardesimiz yassin ben de girmeyebilrim bend e yolliy simdi özele[/QUOTE]

4.cocuk mu akannehir ben 2. yi dusunmezken sana helal olsun:bbo:

10 gündür gram oynamayan ve hatta 400 gr da fazla gösteren tartı o 400 gramı da artı bir de 300 gramı da üstümden atmış olduğumu gösterdi.. çok mutluyum bayanlarrr:) eğer kilo vermeniz durduysa yürüyüşü artırın moralinizi bozmayın savaşı kazanmayı düşünün sadeceee:)

ne güzel ,evet cok haklisin moral cok önemli diyette

4.cocuk mu akannehir ben 2. yi dusunmezken sana helal olsun:bbo:

ay ben cocuk hastasyimmmmmm kiz ne diyonnnnn:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool:

kızlar hepinize günaydın bugün0.600 gr vermiş bir vaziyette aranızsayım şuan tam 72 kiloyum yani bu hafta 1 kilo vermiş oldum tekrar kilo vermeye başladım çok mutluyum arkadaşlar inşallah hepimiz bu kilolarımızdan kurtuluruz......zemuszemus:lepi:

tolina gözünaydin anim hayirli saahlar seni anliyabiliyorum dünde ben öleydim

slm ya benm evde tartım yok komsuda tartılıorum işte 71dim persembe bugün tartılmadım bide ac tartılmak gerekio ya eve bi tartı almam lazım yhaa düzenli takip edemiorum kilomuama vericem eminim cok terletio eşofman o kadar terlemeyede veremezsem kalpten giderim:)

selam kızlar okudugum kadarıyla cok verenler olmus;bana mesaj olarak atın lütfen takıp etmem daha kolay olur lıste ıcın ;sımdıden tesekürler...

merhabalar özel mesaj atmak istedim ama yeterli sayıya ulaşamamışım.mecburen kilo bildirimini bu sayfadan yapıyorum.geçen hafta 75 gösteren tartım bu haftada aynı değeri koruyordu.bu hafta kilo veremedim,75 ile yola devam...:bbo:

zuzum 24 merhaba canım bende özelden atamıyorum malesef kilom aynı değişen bişey yok 77 kg eklersen sevinirim ( hoş sevinilecek bi durum yok gram oymamamış) bilmiyorumkismi

tebriklera.s.üzülüyordun bak yeniden vermeye başlamışsın benim malesef değişmedi bu hafta

haftasonu fırsatını buldum evde nete girdim kimseler yok neyse bende gidip ders çalışayım yarın sınavlarım var. by

ya tartıldım amannn ben ümidimi kaybettim kızlar pes ediyorum artık kilo milo verecegim yok benm 72 olmusum gene 70 e düştüm 71 felan oynuyo sürekli kilom işte 72 gene klava:zuzum eklersen mafoldumben:gitme:kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm::tomato:

silkin ve kendine gel bu savaşı kazanan sen olacaksın üzerine git sporu artır egzersiz yap devam et sakın kaçamak yapma sakın bırakma başaracaksın 6-69 topiğine geçtiğin zamanları göreceğiz bak ben 10 gündür 72.5 olmama ragmen 400 gr fazla çıkıyordum çatlayacaktım sinirden dün bi baktım 72.9dan 72.2 ye düşmüşüm bu sabah bi çıktım tartıya 71.3! aynı şey sana da olacak ve yaşadığım mutluluğun aynısını sen de yaşayacaksın lütfen yapma kendine güveeen:)

ne güzel ,evet cok haklisin moral cok önemli diyette

e ama sen de 300 gr daha vermişsiiin:) canım bugün tartıldım ve düne göre tam 900 gr daha eksik çıktı regliye bağlıyorum ve sabrıma tabi ki çok şey borçluyum. ekle istersen listeye. 72.5ten(tabi sonra o 72.9 olmuştu reglden dolayı şişmiştim( ) 71.3:) hedef hala 68:)

kilo veren arkadaslar

GurbetGüzeli.......78.......75......73.300.....1.700kg alkisalkisalkis :hooray:

avukathanim.......79......72.500......71.300.....1200kg alkisalkisalkis vereliniortak

tolina .........75........73........72.......1 kg alkisalkisalkis

SPELL42.....75......72.300......71.600.....700 gr vereliniortak

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz:

asirenkler.......93......78......?

karmen6x .........77......76........?

sucicek .........78........72.......?

nkimren.....85......77......?

ley_l ........78........76.......?

edersoy.......?........75........?

serpild.b......72.200........70.600........ ?

gardenia_......72........70.800.....?

bukett......?........74.......?

merhaba zuzum24 bazılarımız özelden mesaj atamıyoruz lütfen buradan bildirimlerimizi kabul et 77 76 75 ve bu hafta hiç kilo veremedim.teşekkürler...

ben de sabah tartida 73.3 u gorunce inanamadim. 74 du kilom. ama yemekli dugunden geliorum sanirim o 700 gr mi da aldim :kedihaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…