tatlım bugün itibariyle 71.1im istediğin gibi yaz demiştim istersen dünkünü yaz istersen bugün bildirim yapayım dedim:) dediğim gibi kaptan sensin nasıl uygunsaaa:)
canimbenim bir sefer oldu sezeryan oda ikinci cocuktacanım benim ilk dogum normaldi 55 dustum kilo olarak ikinci oglana kaldim oda sezeryan oldu 58 kiloda kaldim tekrar hamis ve 3.dogdu 65 le kaldim sonra stres mitres derken 78 lere ciktim ve 4. bebisi dusunuyorum o yuzden 55 i bulmam lazim simdi daha tecrunbeliyim ayaklarini koltugun altina sok ve oradan guc alip elinide basinin altina koy kalkmaya calis her gun 10 defa derken sayiyi cogalt baska turlu göbek gitmiyor zayif olsan bile sarkik duruyor göbek kasa cevirmemiz lazim bak göreceksin hemen olacak ama önce ana zayiflamani tavsiye ederim göbek yaglardan kurtulsun sonra toplamak kolay allah kolaylik versin
teşekkür ederim bunları dikkate alacağımopuyorumnanaktan negüzel 4.cü çocuğu düşünyorsun çocukları bende çok seviyorum valla bende isterim 3-4 kalabalık negüzel olur ama bildiğim kadarıyla sezeryanda 3 e kadar izin veriyorlar yanlış mı biliyorum kaydirigubbakcemile2
zuzum24 sagol canim ugraslarin icin
arkadaslar 5 haftam kaldi tatile 5-6 kilo vermek istiyorum bana yardim edin ne yapabilirim,nasil verebilirim gün yaklasdikca kilolarda daha yavas gidiyor
ögle yemegini yedim,1 tabak tavuklu corba,1 kasik pilav,4 ufak köfte,bu saate kadarda 1.5 litre su,1 fincan kahve 1 fincan yesil cay
ben de 5 tane ufak köfte 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye ve pulbiberli yoğurt yedim:)
canım bu arada ben de önce 68 sonra 65 sonra da 60 olmak istiyorum ve ben de79dan başladım:S hedeflerimiz aynı yani:) inşallah ben de senin gibi 6lı rakamları görürüm:)
silkin ve kendine gel bu savaşı kazanan sen olacaksın üzerine git sporu artır egzersiz yap devam et sakın kaçamak yapma sakın bırakma başaracaksın 6-69 topiğine geçtiğin zamanları göreceğiz bak ben 10 gündür 72.5 olmama ragmen 400 gr fazla çıkıyordum çatlayacaktım sinirden dün bi baktım 72.9dan 72.2 ye düşmüşüm bu sabah bi çıktım tartıya 71.3! aynı şey sana da olacak ve yaşadığım mutluluğun aynısını sen de yaşayacaksın lütfen yapma kendine güveeen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?