- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
herkese günaydinnnnnn 500 gram vererek yine yaninizdayim cok mutluyum 69 da kaldi geride cok sükür...6 civari bisey kaldi onuda allahin izniyle verirsem cok iyi olacak,63 düsdümü biraz ara verip 57 olmam lazim.
2 ay önce 79 la başladım
şuan 72 kiloyum
gunaydın kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum dıete basladım 4 ay once 2ayda 6 kılo verdım 78 den 72 ye dustum ama 2 aydır da dıet yapamıyorum temmuza kadar 65 i gormem lazım benıde aranıza alın kaydirigubbakcemile2
kızlar bısı sorcam bu sıtede detoks tarıfı vardı 4 kasık bulgur yesıl mercımek falan onu bulamıyorum bulabılen lınkını gonderebılırmı :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar cuma gruplarına katılmak istedim maalesef olmadı bütün takımlar maaşallah dolu sizdede gruplaşma varmı bilmiyorum varsa muhtemelen beni almazsınız birlikten kuvvet doğar ilkesinden yola çıkarak aranıza girmek istiyorun zor kilo veriyorum
zuzum 24 günaydın ben haftada bir gün sadece cumartesi günleri tartılıyorum.Sana ne zaman bildirmemiz gerekiyor ona göre tartılma gününü değiştireyim hangi gün tartılıcaz listene benide eklersen sevinirim.79.400 le başladım şu an 72.500 yim ve bu hafta verememişim aynı kilodayım yine
bana en gec pazar sabah özel msj yada topicden bildirim yaparsan iyi olur canim,pazar aksami liste bitmis oluyor
tamam zuzum 24 cumartesi günleri tartılıyorum.o gün bildiririm sana özelden atmam için mesaj sayısı 50 olması gerekiyor galiba şimdilik burdan bildiririm sana teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?