70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren arkadaslar

GurbetGüzeli.......78.......75......73.300.....1.700kg alkisalkisalkis :hooray:

avukathanim.......79......72.500......71.100.....1400kg alkisalkisalkis vereliniortak

tolina .........75........73........72.......1 kg alkisalkisalkis

karmen6x .........77......76........75.....1 kg alkisalkisalkis

SPELL42.....75......72.300......71.600.....700 gr vereliniortak

bukett.......74.......73.300....700 gr vereliniortak

ley_l ........78........76.......75.400....600 gr

serpild.b......72.200........70.600......70.500.....100 gr

ayni kiloda kalanlar

nkimren.....85......77......77

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz

asirenkler.......93......78......?

sucicek .........78........72.......?

kilo alanlar

gardenia_......72........70.800.....72.....1200kg klava: klava:

yeni katilanlar

shewell.....71

Son düzenleme:
iki arkadasamiz kilo bildirimi yapmadi,haftayada bu iki arkadasimiz bildirim yapmazsa malesef silecegim.kilo veren herkesi tebrik ediyorum,ayni kiloda kalanlara sabredin diyorum kilo alanlara oklava gösteriyorum klava:

Benim bugün misafirim vardı yanında bi şeyler yedim ben çok abarttım bugün ya....:kedi:
:a015:

Son düzenleme:
herkese günaydinnnnnn 500 gram vererek yine yaninizdayim cok mutluyum 69 da kaldi geride cok sükür...6 civari bisey kaldi onuda allahin izniyle verirsem cok iyi olacak,63 düsdümü biraz ara verip 57 olmam lazim.

zuzum 24 günaydın ben haftada bir gün sadece cumartesi günleri tartılıyorum.Sana ne zaman bildirmemiz gerekiyor ona göre tartılma gününü değiştireyim hangi gün tartılıcaz listene benide eklersen sevinirim.79.400 le başladım şu an 72.500 yim ve bu hafta verememişim aynı kilodayım yine

sabah iki tane kepek ekmeğinin arasına çok ince beyaz peynir koyup yağsız tost yapıp yanınada domates salatalık doğrayıp yiyorum. Haftada 3 tanede yumurta haşlayıp yiyorum.10:30 da meyva 12 yada 12:30 da öğle yemeği işyerinde ne çıkarsa pilav makarna çok nadir yiyorum eğer yrsem ekmek yemiyorum ,15:30 gibi yine meyva .eve gidince 5 km yürüyüş yaklaşık 1 saat sürüyo.sonra sebze yemeği 1 yk.kaşığı zeytinyağla yapılmış bir dilim kepek ekmek bol salata bazende yoğurt yiyorum.her gün olmasada beşibi yerde çay içiyorum.hergün mutlaka 3 tene kayısı yiyorum kabızlık problemim olduğu için.ve 3 lt su içiyorum sizce nasıl bayanlar

ayhhhhhhh kafayi yiyezeyimmmmmm :umursamaz:
haftasonun verdigi istahla tarildim sabah ve 73.9 u gordum :bbo: ctesine kadar 73 e inmem gere. cunku kilo bildiriminde 73.3 u gormustum senağlama
kislar ben emziriyorum su bilmem ne K var ya 2 haftada 2 ogun dio. ondan tek ogun yesem bisi olur mu?

herkese günaydinnnnnn 500 gram vererek yine yaninizdayim cok mutluyum 69 da kaldi geride cok sükür...6 civari bisey kaldi onuda allahin izniyle verirsem cok iyi olacak,63 düsdümü biraz ara verip 57 olmam lazim.

canımmm tebrik ederimm:) mükemmelsin:) inşallah ben de 68 olunca 1 hafta falan kilo almayı aklımdan çıkarıp yine aynı bu yeme düzenmde hareket edicem amaa tartılmayı düşünmüyorum. sonra da 65e doğru yol alıcam ardındaaaaan 60:)

gunaydın kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum dıete basladım 4 ay once 2ayda 6 kılo verdım 78 den 72 ye dustum ama 2 aydır da dıet yapamıyorum temmuza kadar 65 i gormem lazım benıde aranıza alın kaydirigubbakcemile2

kızlar bısı sorcam bu sıtede detoks tarıfı vardı 4 kasık bulgur yesıl mercımek falan onu bulamıyorum bulabılen lınkını gonderebılırmı :Saruboceq:

canım hoşgeldin burada insan daha hırslı istekli oluyor doğru seçim kolay gelsin zemuszemus

hepinize günaydın kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum a.s.kendime söyleyecek birşey bulamıyorum bugünden itibaren daha daha dikkat ediyorum klava:

günaydın arkadaşlar cuma gruplarına katılmak istedim maalesef olmadı bütün takımlar maaşallah dolu sizdede gruplaşma varmı bilmiyorum varsa muhtemelen beni almazsınız birlikten kuvvet doğar ilkesinden yola çıkarak aranıza girmek istiyorun zor kilo veriyorum

canim diger gruplar nasil bilmiyorum ama biz haftalik kilo bildirimi yapiyoruz oradan 1 ci 2 ci takip ediyoruz.buyur sende katil bize :)

bana en gec pazar sabah özel msj yada topicden bildirim yaparsan iyi olur canim,pazar aksami liste bitmis oluyor

bana en gec pazar sabah özel msj yada topicden bildirim yaparsan iyi olur canim,pazar aksami liste bitmis oluyor

tamam zuzum 24 cumartesi günleri tartılıyorum.o gün bildiririm sana özelden atmam için mesaj sayısı 50 olması gerekiyor galiba şimdilik burdan bildiririm sana teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…