70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar yanlis oldugunu bile bile yapiyorum ,sabah ac karnina birde aksam yatarken tartiliyorum,ve tecrübelerime dayanarak sunu söyleyim,ben öglene kadar en azindan 1.5 su icersem sabah iyi vermis oluyorum ama bosverip 3-4 den sonra icersem siskinlik oluyor ayni yada kilo almis gösteriyorum,

slm kızlar hepinize günyadın ben hala aynı kilodayım hafata sonu bir şey değişmedi anlıycaksınız ama kararlıyım 2 hafta için de 70 kiloya düşmemliyim. gün içinde yediklerimi anlatıyım sabah aç karınla yarımlt su 2 ad kuru kayısı üstüne yarım lt daha su içiyorum kahvaltıda 3 veya 4 ad çubuk kıreker 1 fincan sade kahve öle 1 ad elma saat 5 te 1 ad elma ve bu zamana kadar 2 lt su içiyorum akşamlarıda yine 1 lt veya 1.5 lt su içiyorum 1 ad domatez veya salatalık şekersiz çay veya sade kahve içiyorum. sabahları 1 saat yürüyüş yapıyorum (haftada bir kaçamak yapıyorım tabi ama artık yemek yiyemiyorum tama aldığım yemektek iki kaşık alıyorum pilim bitiyor zaten hımm arada birde 1 veya 2 adet büskivi yiğiyorum)

canim cok guzel devam et

kavaltini yap kepek ekmegi esliginde peynir salatalik biber marul domates zeytin yumurta cay sekersiz 5 saat sonra az yememk yaninda salata ile 5 saat sonra yine az yemmek sebzeleri tercih edersen daha iyi olur ve 3 lt su bak göreceksin iyi kilo vereckesin kahveni cayini form cayini aralarda ic sekersiz bisi olmaz:lepi:

ben öyle yapsam ölürüm heralde :)azmine hayranım cnm hadi bakalım inş verirsin:hooray:

ben öyle yapsam ölürüm heralde :)azmine hayranım cnm hadi bakalım inş verirsin:hooray:

kızlar yaptığımın çok yanlış bir yol olduğunu biliyorum ama ekmeğin tadını kepekli kepeksiz naısl yersem yiğim birkere aldın bırakamıyorum makarna ve pilavda öyle o yüzden ben yememyi tercih ediyorum kenidmi avutuyorum aslında çok zararlı yaptığım.

şu andada öğle yemeğimi yedim geldim yemekhanemiz yaz menüsüne geçmiş her pazartesi kahvaltı var.1 dilim kepek ekmeği 1.5 kepçe mercimek çorbası 2 dilim beyaz peynir 3 dilim domates 6 tane zeytin 2 dilim karpuz şimdide beşi bi yerde çay içiyorum.

cnm o kadarda yüklenme kendine gene arada meyve felan ne bilim su galetalardan ye süt içebilirsin yoksa bünyen kötü olur ben yapsam sahsen tansiyonumda düşük kesin düşer bayılırm zaten suyuda zorla içiom ben 1,5 lt felan inanırmısın ben subattan beri normal ekmek yemiyorum tadını unuttum artık sürekli kepek ekmek oda kahvaltıda arada sırada eşim kendine sıcak ekmek alınca kokuyor ucundan alıyorum bi lokma o kadar ama genede kilo veremedim 2 aydırda yürüyüş yapıorum ama vücudum sıkılaşıyor bi tek en azından düz duruo her yer72 oluorum 70 .8 e düşebldim en cok şimdi gene 72 kolay alıp zor verios

canim diger gruplar nasil bilmiyorum ama biz haftalik kilo bildirimi yapiyoruz oradan 1 ci 2 ci takip ediyoruz.buyur sende katil bize :)

canım çok teşekkür ederim artık benim yerim bura hangi günler tartılıyoruz eger pazartesi ise bu sabah itibariyle 74 kiloyum haftalık sana bildiririm bana destek olduğun için çok teşekkür

bende form cayimi yudumluyorum su an kürümü icmedim daha sabah 10.30 da kahvalti ettim biraz gec alayim

sabah 1 tabak müsli,ara 1 croisant,ögle kepekli tos cift kasarli,bu saate kadar 1.5 su,1 fincan yesil cay,1 fincan kahve ictim.kürümde geldi almased adi belki bieln vardir,emziriyorum oglumu ama arada kasik mamasi felanda veriyorum günde bir ögün onu icicem,acaba hangi ögün icsem ,ilac yok icinde bitkisel ,protein agirlikli sütle karistirip iciliyor,aradim yerini sordum 1 ögünden bsiey olmaz eger arada yemek yiyorsa dediler.insallah bisey olmaz bi iki gün denicem bakalim.

Bende bi destek ürünü kullansam mı acaba?2 gündür bozdum iyice ...Tam sopalık oldum ben ya...Bitki çayı falan mı içsem.%i bi yerde çayı falan ....ıçen var mı aranızda....

yesil caydan ben cok memnumum gercek yag yakiyor diyette cok destekci,birde isirgan otu cayi vücuttaki suyu aliyor ben bunlari kullaniyorum

yesil caydan ben cok memnumum gercek yag yakiyor diyette cok destekci,birde isirgan otu cayi vücuttaki suyu aliyor ben bunlari kullaniyorum

tşk ler canım bunları deniycem benimde vücudum çok su topluyor davul gibi şişiyor elim yüzüm her yerim....

Bende bi destek ürünü kullansam mı acaba?2 gündür bozdum iyice ...Tam sopalık oldum ben ya...Bitki çayı falan mı içsem.%i bi yerde çayı falan ....İçen var mı aranızda....

kızlar şu zayıflama çaylarınızın tarifini veya adını ferirmisiniz....
kahvalti+ 5 i bir yerde icmeye basladim + kür + 3lt su+ cay+kahve +yesilcaydelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…