sabah iki tane kepek ekmeğinin arasına çok ince beyaz peynir koyup yağsız tost yapıp yanınada domates salatalık doğrayıp yiyorum. Haftada 3 tanede yumurta haşlayıp yiyorum.10:30 da meyva 12 yada 12:30 da öğle yemeği işyerinde ne çıkarsa pilav makarna çok nadir yiyorum eğer yrsem ekmek yemiyorum ,15:30 gibi yine meyva .eve gidince 5 km yürüyüş yaklaşık 1 saat sürüyo.sonra sebze yemeği 1 yk.kaşığı zeytinyağla yapılmış bir dilim kepek ekmek bol salata bazende yoğurt yiyorum.her gün olmasada beşibi yerde çay içiyorum.hergün mutlaka 3 tene kayısı yiyorum kabızlık problemim olduğu için.ve 3 lt su içiyorum sizce nasıl bayanlar
kavaltini yap kepek ekmegi esliginde peynir salatalik biber marul domates zeytin yumurta cay sekersiz 5 saat sonra az yememk yaninda salata ile 5 saat sonra yine az yemmek sebzeleri tercih edersen daha iyi olur ve 3 lt su bak göreceksin iyi kilo vereckesin kahveni cayini form cayini aralarda ic sekersiz bisi olmaz:lepi:slm kızlar hepinize günyadın ben hala aynı kilodayım hafata sonu bir şey değişmedi anlıycaksınız ama kararlıyım 2 hafta için de 70 kiloya düşmemliyim. gün içinde yediklerimi anlatıyım sabah aç karınla yarımlt su 2 ad kuru kayısı üstüne yarım lt daha su içiyorum kahvaltıda 3 veya 4 ad çubuk kıreker 1 fincan sade kahve öle 1 ad elma saat 5 te 1 ad elma ve bu zamana kadar 2 lt su içiyorum akşamlarıda yine 1 lt veya 1.5 lt su içiyorum 1 ad domatez veya salatalık şekersiz çay veya sade kahve içiyorum. sabahları 1 saat yürüyüş yapıyorum (haftada bir kaçamak yapıyorım tabi ama artık yemek yiyemiyorum tama aldığım yemektek iki kaşık alıyorum pilim bitiyor zaten hımm arada birde 1 veya 2 adet büskivi yiğiyorum)
bi avuctan bisi olmaz haat öneriliyor ceviz findik gibi zemuszemuskendimi tutamayarak suan cekirdek citliorummmalsanaalsanasmile
slm kızlar hepinize günyadın ben hala aynı kilodayım hafata sonu bir şey değişmedi anlıycaksınız ama kararlıyım 2 hafta için de 70 kiloya düşmemliyim. gün içinde yediklerimi anlatıyım sabah aç karınla yarımlt su 2 ad kuru kayısı üstüne yarım lt daha su içiyorum kahvaltıda 3 veya 4 ad çubuk kıreker 1 fincan sade kahve öle 1 ad elma saat 5 te 1 ad elma ve bu zamana kadar 2 lt su içiyorum akşamlarıda yine 1 lt veya 1.5 lt su içiyorum 1 ad domatez veya salatalık şekersiz çay veya sade kahve içiyorum. sabahları 1 saat yürüyüş yapıyorum (haftada bir kaçamak yapıyorım tabi ama artık yemek yiyemiyorum tama aldığım yemektek iki kaşık alıyorum pilim bitiyor zaten hımm arada birde 1 veya 2 adet büskivi yiğiyorum)
ben öyle yapsam ölürüm heralde :)azmine hayranım cnm hadi bakalım inş verirsin:hooray:
kızlar yaptığımın çok yanlış bir yol olduğunu biliyorum ama ekmeğin tadını kepekli kepeksiz naısl yersem yiğim birkere aldın bırakamıyorum makarna ve pilavda öyle o yüzden ben yememyi tercih ediyorum kenidmi avutuyorum aslında çok zararlı yaptığım.
canim diger gruplar nasil bilmiyorum ama biz haftalik kilo bildirimi yapiyoruz oradan 1 ci 2 ci takip ediyoruz.buyur sende katil bize :)
bende form cayimi yudumluyorum su an kürümü icmedim daha sabah 10.30 da kahvalti ettim biraz gec alayim
özele yazdim canimcanım bi mahsuru yoksa hangi kürden kullandığını ögrenebilirmiyim
canım çok teşekkür ederim artık benim yerim bura hangi günler tartılıyoruz eger pazartesi ise bu sabah itibariyle 74 kiloyum haftalık sana bildiririm bana destek olduğun için çok teşekkür
yesil caydan ben cok memnumum gercek yag yakiyor diyette cok destekci,birde isirgan otu cayi vücuttaki suyu aliyor ben bunlari kullaniyorum
Bende bi destek ürünü kullansam mı acaba?2 gündür bozdum iyice ...Tam sopalık oldum ben ya...Bitki çayı falan mı içsem.%i bi yerde çayı falan ....İçen var mı aranızda....
kahvalti+ 5 i bir yerde icmeye basladim + kür + 3lt su+ cay+kahve +yesilcaydelikafaduldenkızlar şu zayıflama çaylarınızın tarifini veya adını ferirmisiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?