70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah elma sirkeli su ile güne başladım.sabah 1 yumurta ile 1 brdk süt.kuşluk yeşil çay ve 2 tane diyet bisküvi.öğle 350 ml süt ve 2 tane diyet bisküvi,ikindi 1 kase çorba.akşam 1 kase çorba,1 tabak bulgur pilavı yedim.2 lt su içtim.spor olarakta 2.8 km yürüyüş yaptım birazcıkta eliptik bisiklette çalıştım ve güne nokta koydum.iyi geceler arkadaşlar...

Bende sirkeli su içiyordum bi kaç gündür arada unuttuğum oldu etkisi de pek yok gibi gelmeye başladı bilmem ki...

bende sirkeli su ictim ama bana siskinlik hep yapti ,bende ise yaramadi ama bir arkadasm cok yemesine ragmen ve diyet hic yapmadigi halde sirkeli suyla 2 kilo verdi 1 ayda,diyette yapsaydi herhalde daha cok giderdi

bende sabah 1 tabak müsli yedim ara 1 croisant,ögle 1 kepekli tost,ara 2 adet cokoprens,aksam 1 tabak domates soslu makarna.gün icinde 12 bardak su,1 fincan yesil cay ,1 fincan kahve ictim.

akşam bir yemek kaşığı zeytinyağıyla pişirilmiş pazı yemeği, bir dilim kepek ekmeği,4 yk yoğurt yedim.Mobilyacılar gelecekti her an gelebilirler diye koşu bandına binemedim maalesef .Herkeze iyi geceler bayanlarrrrrrrrrrr

herkeze günaydınlar bayanlar zuzum 24 sanada günaydın akşam yatmadan önce bir su bardağına 3 tane kuru kayısı koyup üstüne normal ılık su koydum.Sabah kalkınca hemen içtim ve kayısılarıda yedim.Bağırsaklarım çok tembel benim tuvalete çıkamama problemim var bu kayısılı suda çok güzel bağırsakları çalıştırıyormuş bakalım deniyeceğiz artık.Kayısılı suyumu içtikten sonra işyerine getirdiğim bir dilim kepek ekmeği domates salatalık bir kibrit kutusu peynir 5 tane zeytin ve biber yedim.Çayımı şekersiz içemiyorum tatlandırıcı kullanıyorum.şimdide beşibiyerde çayımı içiyorum.suyumuda şişeme koyup akşama kadar 2.5 3 lt suyumu tamamlayacağım.Herkeze kolay gelsin

günaydin ben sabah 1 tabak müsli yedim ,1 saat sonrada 1 kepekli tost yedim bakalim gün icinde neler yicem ...,acaba o kürü öglen icip aksammi yemek yesem yoksa öglen yemek yeyip aksammi icsem,karar veremedim

bende bi diyet listesi buldum yeniden start verdim kendime...Sabahleyin 1 dilim kepek ekmeği,2 zeytin,2 dilim peynir domates,salatalık ve şekersiz yeşilçay içtim.ara öğün olarakta 2 erik bir yeşil elma yedim.1 bardak yeşil çay daha içeceğim...

bende ilaclari biraktiktan sonra 84 den 78 e dustum simdi sizin araniza katildimzemuszemusinsallah 5 kilo daha verseydim sonraki hedefim 69 boshayallersmileins.herkese kolay glsin bu arada ihh turk yardim gmisine dua edelim lutfen arkadaslar

bende ilaclari biraktiktan sonra 84 den 78 e dustum simdi sizin araniza katildimzemuszemusinsallah 5 kilo daha verseydim sonraki hedefim 69 boshayallersmileins.herkese kolay glsin bu arada ihh turk yardim gmisine dua edelim lutfen arkadaslar

güzel kilo vermisin masallah,benimde 4 hafta icnde 5 kilo vermem lazim nasil olcak bilmiyorum ya ,5 ay oldu dogum yapali hastaneden cikdigimde 79 kilodaydim,4 aydir diyetteyim,4 ayda 11 kilo anca verebildim offf ya :çok üzgünüm:

güzel kilo vermisin masallah,benimde 4 hafta icnde 5 kilo vermem lazim nasil olcak bilmiyorum ya ,5 ay oldu dogum yapali hastaneden cikdigimde 79 kilodaydim,4 aydir diyetteyim,4 ayda 11 kilo anca verebildim offf ya :çok üzgünüm:

zuzum sende çok iyi kilo vermişsin 4 ayda 11kg süperrr bunun formulü nedir tebrik ediyorum senialkisalkisalkis

ooohh iyi vermissin massallah yani bir ayda 3.50 kg vermissin ortalama gayet saglikli 68 mi oldun boshayallersmileayyy darisi bana hayirlisiyla biraz daha gitsinde ya bende bir ara bayagi vermistim 63 falandim ikinci dogumdan sonra arkadaslar esim dolgun kadin daha guzel oluyor diyor:kedi:

kızlar hepinize günaydın ben dün akşam çorba içtim 2 kepçe klava: dayanadım valla çok güzel kokuyordu.... birde pasta yaptım koca bir tepsi ama ondan hiç yemedim tadına bile bakmadım pasta çabuk bitsinde ben yemiyim diye herkeze fazla fazla dağıttım :)):roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…