tşk ler canım bunları deniycem benimde vücudum çok su topluyor davul gibi şişiyor elim yüzüm her yerim....
akşam bir yemek kaşığı zeytinyağıyla pişirilmiş pazı yemeği, bir dilim kepek ekmeği,4 yk yoğurt yedim.Mobilyacılar gelecekti her an gelebilirler diye koşu bandına binemedim maalesef .Herkeze iyi geceler bayanlarrrrrrrrrrr
kilom 72.500 boyum 1.53 boyuma göre daha çok kilo vermem lazım çok çalışmam lazım daha çoooookk mafoldumbencanim senin kilon boyun kacti?
bende ilaclari biraktiktan sonra 84 den 78 e dustum simdi sizin araniza katildimzemuszemusinsallah 5 kilo daha verseydim sonraki hedefim 69 boshayallersmileins.herkese kolay glsin bu arada ihh turk yardim gmisine dua edelim lutfen arkadaslar
güzel kilo vermisin masallah,benimde 4 hafta icnde 5 kilo vermem lazim nasil olcak bilmiyorum ya ,5 ay oldu dogum yapali hastaneden cikdigimde 79 kilodaydim,4 aydir diyetteyim,4 ayda 11 kilo anca verebildim offf ya :çok üzgünüm:
ooohh iyi vermissin massallah yani bir ayda 3.50 kg vermissin ortalama gayet saglikli 68 mi oldun boshayallersmileayyy darisi bana hayirlisiyla biraz daha gitsinde ya bende bir ara bayagi vermistim 63 falandim ikinci dogumdan sonra arkadaslar esim dolgun kadin daha guzel oluyor diyor:kedi:güzel kilo vermisin masallah,benimde 4 hafta icnde 5 kilo vermem lazim nasil olcak bilmiyorum ya ,5 ay oldu dogum yapali hastaneden cikdigimde 79 kilodaydim,4 aydir diyetteyim,4 ayda 11 kilo anca verebildim offf ya :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?