zuzum sende çok iyi kilo vermişsin 4 ayda 11kg süperrr bunun formulü nedir tebrik ediyorum senialkisalkisalkis
insallah en kisa zamanda hedeflerimize ulasiriz
kilolu olmak cok zor,hele magazada hic büyük beden reyonuna gitmek istemiyorum.zayif olanlarin cogu denemiyor bile kiyafeti bedenini alip cikiyor biz illaki denemek zorundayiz dar gelme ihitmali yüksek
tolina 2 kepçe çorbadan bişey olmaz başka yanında bişey yedinmi pekikızlar hepinize günaydın ben dün akşam çorba içtim 2 kepçeklava: dayanadım valla çok güzel kokuyordu.... birde pasta yaptım koca bir tepsi ama ondan hiç yemedim tadına bile bakmadım pasta çabuk bitsinde ben yemiyim diye herkeze fazla fazla dağıttım :)):roflol:
tolina 2 kepçe çorbadan bişey olmaz başka yanında bişey yedinmi peki
yok canım yemedim 2 lt su içtim 1 tanede aktivya yoğurt yedim....
herkeze günaydınlar bayanlar zuzum 24 sanada günaydın akşam yatmadan önce bir su bardağına 3 tane kuru kayısı koyup üstüne normal ılık su koydum.Sabah kalkınca hemen içtim ve kayısılarıda yedim.Bağırsaklarım çok tembel benim tuvalete çıkamama problemim var bu kayısılı suda çok güzel bağırsakları çalıştırıyormuş bakalım deniyeceğiz artık.Kayısılı suyumu içtikten sonra işyerine getirdiğim bir dilim kepek ekmeği domates salatalık bir kibrit kutusu peynir 5 tane zeytin ve biber yedim.Çayımı şekersiz içemiyorum tatlandırıcı kullanıyorum.şimdide beşibiyerde çayımı içiyorum.suyumuda şişeme koyup akşama kadar 2.5 3 lt suyumu tamamlayacağım.Herkeze kolay gelsin
kizlar bugünkü menüm sabah 1 kase müsli,ara 1 kepekli tost 1 süt dilimi,ögleye yakin 1 köfte ufak ekmek icinde domatesli yedim,ögle 1 tabak corba,2 kasik pilav ,2 yemek kasigi nohut,ara 1 elma,aksam kür ictim yeni daha ictim,1-5 litre su ictim 1 yesil cay 1 fincan kahve ictim,acaba bugün cokmu yemisim sizce??
teşekkür ederim gardenia inanki şu anda patlıyacağım.2 gündür akşamdan su bardağın içine 3 tene kayısı koyup üstüne normal ılık su koyup sabahları içiyorum ve kayısılarıda yiyorum beşibiyerde çay içiyorum ve bol salata yiyorum kepek ekmeği falan, bi yerde de okumuştum 1 tane elma 1 tane limon 1 tane kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı karanfil elmayla limonu çekirdekleriyle beraber doğrayıp hepsini bir tencereye alıp 2.5 3 lt suyla kaynatıp içilecekmiş onu bile deniyorum şu anda ama maşşallah halen tık yok:sinifsinif: o zaman ben ılık su deneyeyim birdecnm bak bi tavsiyede ben vericem bende senn gibiydim cok fena bişe kabızlık vallahi karnın şişio bazen sancı seklinde agrım bile oluodu 3-4 gün felan cıkamıosun wc ye cok kötü bi durum denemediğim hiç bişe kalmadı benm kayısı incir felan ama bak onları yapmasan bile her sabah ac karna ılık su iç ama hiç bırakma yemeklerden önce iç ac karna unutcaksın kabızlığı kaysıda yiyebilirsin aynı sekilde incirin içine akşamdan su koyup sabah o suyu içebilirsin incirleride yersin oda olur cnm gecmiş olsun:)olumunekankayizsmile
teşekkür ederim gardenia inanki şu anda patlıyacağım.2 gündür akşamdan su bardağın içine 3 tene kayısı koyup üstüne normal ılık su koyup sabahları içiyorum ve kayısılarıda yiyorum beşibiyerde çay içiyorum ve bol salata yiyorum kepek ekmeği falan, bi yerde de okumuştum 1 tane elma 1 tane limon 1 tane kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı karanfil elmayla limonu çekirdekleriyle beraber doğrayıp hepsini bir tencereye alıp 2.5 3 lt suyla kaynatıp içilecekmiş onu bile deniyorum şu anda ama maşşallah halen tık yok:sinifsinif: o zaman ben ılık su deneyeyim birde
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?