70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zuzum sende çok iyi kilo vermişsin 4 ayda 11kg süperrr bunun formulü nedir tebrik ediyorum senialkisalkisalkis

cevredekilere bakiyorum 5 kilo ya kadar veriyorlar ayda bense 2.5 - 3 arasi bisey az buldugum icin hizandirmak istiyorum ama olmuyo iste ,yurtdisindayim ben ,burda almanlarin bir ata sözü var ,9 ayda karin siser 9 ayda geri iner,yani 4 ay sonra hedefime ulasicam herhalde :1rolleyes:

kızlar ben bugün yürüyüşümü 1 saat olarak yapadım yarım saat yürüdüm 1 lt su içtim 2 fincan neskafe 3 ad kuru kayısı yedim. Öleden sonra ne olur bilemiyorum

insallah en kisa zamanda hedeflerimize ulasiriz
kilolu olmak cok zor,hele magazada hic büyük beden reyonuna gitmek istemiyorum.zayif olanlarin cogu denemiyor bile kiyafeti bedenini alip cikiyor biz illaki denemek zorundayiz dar gelme ihitmali yüksek

evet haklısın birde diyorlar ya şey bizde bedenler sıtandart size göre bedenimiz yok ay çok sinir oluyorum... gidip koca katrı kıyaferleri almak zorunda kalıyorum ya sonra.....ağlıyasım geliyor . hani böyle birde yukdardan bakıyorlar ya insaannaa sinir oluyorum:umursamaz:eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

evet ya ,yine biz burda rahatiz trde pesinden ayrilmiyorlar yardimci olalim diye sürekli arkandalar,burda öyle kimseyi isteyemesin herkes kasada sen sec al giyin gel ,insallah bu sene kalkmisdir tr de o bende rahatca alisveris yaparim :)))

tolina 2 kepçe çorbadan bişey olmaz başka yanında bişey yedinmi peki

bugünkü yemekhane menümüz şehriye çorbası,makarna,tavuk pane ve salata vardı.Bende 1 kepçe şehriye çorbası bir tane tavuk pane ve salata aldım makarna almadım ekmekde yemedim.Şimdide 2.ci lt suyumu içiyorum.

bu aralar iyice saldım ben kendimi korkumdan tartıyada cıkamıyorum ayın 4 ünde okulum biticek ayın 5 inden itibaren hergün kosucam jimlastiğimi yapıcam yemek listemi düzenlicem 1 ay sonra türkiyeye gittiğimde cok farklı olmak istiyorum sadece 1 aylınada olsa kasıcam kendimi:)

kizlar bugünkü menüm sabah 1 kase müsli,ara 1 kepekli tost 1 süt dilimi,ögleye yakin 1 köfte ufak ekmek icinde domatesli yedim,ögle 1 tabak corba,2 kasik pilav ,2 yemek kasigi nohut,ara 1 elma,aksam kür ictim yeni daha ictim,1-5 litre su ictim 1 yesil cay 1 fincan kahve ictim,acaba bugün cokmu yemisim sizce??

cnm bak bi tavsiyede ben vericem bende senn gibiydim cok fena bişe kabızlık vallahi karnın şişio bazen sancı seklinde agrım bile oluodu 3-4 gün felan cıkamıosun wc ye cok kötü bi durum denemediğim hiç bişe kalmadı benm kayısı incir felan ama bak onları yapmasan bile her sabah ac karna ılık su iç ama hiç bırakma yemeklerden önce iç ac karna unutcaksın kabızlığı kaysıda yiyebilirsin aynı sekilde incirin içine akşamdan su koyup sabah o suyu içebilirsin incirleride yersin oda olur cnm gecmiş olsun:)olumunekankayizsmile

gayet normal hiç fazla değil

teşekkür ederim gardenia inanki şu anda patlıyacağım.2 gündür akşamdan su bardağın içine 3 tene kayısı koyup üstüne normal ılık su koyup sabahları içiyorum ve kayısılarıda yiyorum beşibiyerde çay içiyorum ve bol salata yiyorum kepek ekmeği falan, bi yerde de okumuştum 1 tane elma 1 tane limon 1 tane kabuk tarçın 1 tatlı kaşığı karanfil elmayla limonu çekirdekleriyle beraber doğrayıp hepsini bir tencereye alıp 2.5 3 lt suyla kaynatıp içilecekmiş onu bile deniyorum şu anda ama maşşallah halen tık yok:sinifsinif: o zaman ben ılık su deneyeyim birde

teşekkür ederim canım

herkeze günaydın bayanlar.Dün işten çıkıp eve varınca hemen kıyafetlerimi giyip yine 1 saat 5km yürüyüşümü yaptım.Sonra yemeğimi yedim 1 dilim kepek ekmeği,bol salata,2 çatal yoğurtlu kızartma,4 yk kabak yemeği yedim.genelde akşam meyvasını yemiyorum hep unutuyorum ama akşam aklıma geldi elma yedim.ve 3 lt suyumu içtim.sabahta yine aynı menüm dü domates salatalık biber 5 zeytin kibrit kutusu peynir ve yumurtamı yedim haftada 3 tane yumurta yiyorum.şimdide yine beşibiyerde çayımı içicem.Bugün yemekhane menümüz tel şehriye çorbası,kuru fasülye, pilav, cacık.Ben kuru fasülye yemiyeceğim çünkü canım kaç gündür kuru börülce yemeği çekiyordu kaydirigubbakcemile3 akşam pişirdim bende iş yerime getirdim biraz onu yiyeceğim pilav yemiyeceğim şimdilik benden bu kadar bayanlar hepinizi öpüyorumm

rica ederim cnm inş faydasını görürsün cünkü cok şişkinlk yapıyo ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum bende öyle her duydugumu yedim içtim ama tık yoktu:)sonra yengem su iç dedi içmeye basladım cok sükür bişeyim kalmadı yaptıkların cok doğru salata felan yemeye devm et ha bide aklıma geldi ben bi ara aktardan keten tohumu ve sinameke cektirip ac karna suyla yutmustum toz seklindeydi oda işe yaramıstı denersen ama bagırsaklarım alışıp tembelleşmesin diye cok zor durumlarda kalınca kullanıyodum sende deneyebilirsin ama en iyisi su bence benm bugün misafirlerim gelcek kısır revani bide gözleme yapıcam :) tatlı yemem kısır bide belki yarım gözleme o kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…