slm canlar diyetdaslarim nasilsiniz bugun unsallah gun iyi baslamisinizdir
ben bugun hizandirma programi uyguluyorum
kür arti kür arti kür 3 ögün icicembir sey yemek yok
kahve ve 5i biryerde iciyorum arti 3 lt suyumu
diyet yaparken kabiz olmamaya bakin yoksa kilo veremessiniz canlarimlmaz:
keten tohumunu daha önce yedim canım bi faydasını görmemiştim.sinemekiyide yıllar önce çok içmiştim ve gerçekten faydasını görmüştüm.bi ara tekrar içeyim dedim sinemekiyi ama maalesef midem almadı kuscak gibi oluyorum tiksinmişim artık içsem çok iyi olacak ama maalesef .ikisinide karıştırıp dediğin gibi içsem içinde sinemeki olduğunu bildiğim için içim almaz heralde ama denemekte fayda var yine çarşıya çıkınca az bişey alayım eğer içebilirsem devamınıda alırım.sizlerede iyi oturmalar .eğer öğlen yemeği yemezsen bence yaptıklarının hepsinden revanide dahil yiyebilirsin bence yada akşam yemeğini salatayla geçiştir.kolay gelsin canımrica ederim cnm inş faydasını görürsün cünkü cok şişkinlk yapıyo ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum bende öyle her duydugumu yedim içtim ama tık yoktu:)sonra yengem su iç dedi içmeye basladım cok sükür bişeyim kalmadı yaptıkların cok doğru salata felan yemeye devm et ha bide aklıma geldi ben bi ara aktardan keten tohumu ve sinameke cektirip ac karna suyla yutmustum toz seklindeydi oda işe yaramıstı denersen ama bagırsaklarım alışıp tembelleşmesin diye cok zor durumlarda kalınca kullanıyodum sende deneyebilirsin ama en iyisi su bence benm bugün misafirlerim gelcek kısır revani bide gözleme yapıcam :) tatlı yemem kısır bide belki yarım gözleme o kadar:)
herkese merhabazemuszemus
ben yine regl oldum ohaoldumsmile 2 hafta olmustu oburu biteli ki 1 ay surdu tam. ctesi rahim duvarini inceltecek doktor kurtajla sempatiksalakcinni
bakin sunlara harikalar...
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/41643-yasam-azmin-zaferi/7
agzindan bal akiiiiii sagol birinciligi kimseye kaptirmaya niyetim yohhhhh:umursamaz:oooo sen ozaman bu hafta yine birincilige adaysin 71 felan olursun bu gidisle canim
bne bugun sey yaptim hzlandrma 5 i biryerde ictim suyumu ictim 3 lt iki fincanda kahve ictimmm o kadderrr
sabah;1 tane sahanda yumurta,1dilim ekmek ara;muz,elma
öğle süt,4 tane yulaflı bisküvi ara 1 küçük dondurma
5 gibi kabak yemeği,çorba,3 kaşık bulgur pilavı,yarım dilim ekmek.
akşam sütlü kahve.yatsı 1 brdk yeşil çay.gün boyunca 2,5 lt su.3 km yürüyüş 30 tanecik mekik,birazcıkta bisiklet çalışması.yazınca anladım ne çok yemişim yaz yaz bitmiyor...
günaydın zuzum 24 bence kendine kızacak birşey yok ortada akşam yemeği yemediğin için 5 kuru pasta normal bence.bugünkü yediklerim:
Sabah 1 tabak müsli ara 1 kepekli tost 1 yesil cay
ögle 1 kepce yayla corbasi,1 kasik nohut yemegi 2 kasik pilav
ara 5 kuru pasta ne aptalim ya 2 bardak cay
8 bardak su ictim arada birazdan kürümü icicem ama midem kaziniyor cok abur cubur var ondanmi yoksa aclikdanmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?