70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaaaaaydınnnn arkadaşlar ben de bugün sabah erken kalktım 5 biyerde çayımı içtim elma sirkeli lahana suyumu içtim kahvaltımı evde yaptım ohh misler gibi 1 tane yumurta domates salatalık küçük bir dilim peynir 3-4 tane zeytin az şekerli çay buraya kadar iyi ama 2 dilim beyaz ekmek yedim şimdiye kadarda 1lt suyumu içtim kaydirigubbakcemile5

kızlar hepinize slm bende dün akşam 1 ad haşlanmı yumurta bir adet domates yedim 1.5 lt suyumu içtim bu sabah 1 lt su yumu içtim 1 fincan kahvemide içiyorum 4 adette kuru kayısı yedim.

slm canlar diyetdaslarim nasilsiniz bugun unsallah gun iyi baslamisinizdir
ben bugun hizandirma programi uyguluyorum

kür arti kür arti kür 3 ögün icicembir sey yemek yok
kahve ve 5i biryerde iciyorum arti 3 lt suyumu
diyet yaparken kabiz olmamaya bakin yoksa kilo veremessiniz canlarimlmaz:

oooo sen ozaman bu hafta yine birincilige adaysin 71 felan olursun bu gidisle canim

keten tohumunu daha önce yedim canım bi faydasını görmemiştim.sinemekiyide yıllar önce çok içmiştim ve gerçekten faydasını görmüştüm.bi ara tekrar içeyim dedim sinemekiyi ama maalesef midem almadı kuscak gibi oluyorum tiksinmişim artık içsem çok iyi olacak ama maalesef .ikisinide karıştırıp dediğin gibi içsem içinde sinemeki olduğunu bildiğim için içim almaz heralde ama denemekte fayda var yine çarşıya çıkınca az bişey alayım eğer içebilirsem devamınıda alırım.sizlerede iyi oturmalar .eğer öğlen yemeği yemezsen bence yaptıklarının hepsinden revanide dahil yiyebilirsin bence yada akşam yemeğini salatayla geçiştir.kolay gelsin canım

şimdi yemeğimi yedim geldim.evden getirdiğim kuru börülcemi, taze fasülye haşlaması(yağsız ,tuzsuz),2 yk pilav ve cacık ekmek yemedim.

günaydın arkadaşlar regli gümündeyin ve acaip şişlik birde sancı dün bi arkadaşımdan bi çorba tarifi aldım çokta lezzetli 2gün yapılacak ve 1.5 2 kilo verdiriyo şuan çok şiş olduğum için benim için iyi olacak yarın başlıyorum cumartesi sizlere bildirecek kilo veririsem süper bu arada kendime çizelge yapsam yeri akşam bi kocişe rica etsemde yapsa ben bilmiyorum çünkü yanlız merak ediyorum bu hafta kimin daha çok kilo verceğini :enbuyukkk:

bugünkü yediklerim:
Sabah 1 tabak müsli ara 1 kepekli tost 1 yesil cay
ögle 1 kepce yayla corbasi,1 kasik nohut yemegi 2 kasik pilav
ara 5 kuru pasta ne aptalim ya 2 bardak cay
8 bardak su ictim arada birazdan kürümü icicem ama midem kaziniyor cok abur cubur var ondanmi yoksa aclikdanmi acaba?

bne bugun sey yaptim hzlandrma 5 i biryerde ictim suyumu ictim 3 lt iki fincanda kahve ictimmm o kadderrr

sabah;1 tane sahanda yumurta,1dilim ekmek ara;muz,elma
öğle süt,4 tane yulaflı bisküvi ara 1 küçük dondurma
5 gibi kabak yemeği,çorba,3 kaşık bulgur pilavı,yarım dilim ekmek.
akşam sütlü kahve.yatsı 1 brdk yeşil çay.gün boyunca 2,5 lt su.3 km yürüyüş 30 tanecik mekik,birazcıkta bisiklet çalışması.yazınca anladım ne çok yemişim yaz yaz bitmiyor...

cok güzel seyler yemisin bana göre böyle giderse kisa sürede hedefine ulasacaksin belli

günaydın zuzum 24 bence kendine kızacak birşey yok ortada akşam yemeği yemediğin için 5 kuru pasta normal bence.

herkeze günaydınlar akşam yemeğe arkadaşlara davetliydik onun için koşu bandına da binemedim.1 tane fırında çupra salata ekmek yemedim ve canım çok tatlı çektiği için dondurma birde küçük çikolata yedim.bugünde aynı kahvaltımı yapıp beşibiyerde çayımı içiyorum.

günaydin ,bende yeni kalkdim sayilir ,simdi müslimi yicem 1 saat sonrada yesil cay yada kahvemi icerim temizlik yapicam bugün biraz bana hareket olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…