70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar bu sabah yumurta ama beyazı yok hiç sevmem 4 tane zeytin 1 salatalık 1 dilim ekmek ve çay şimdi kendime çorba yapıyorum çorbamda mercimek nohut bulgur salatalık ve ayran 2 saatte bir içicem bakalım kilo verebilecekmiyim gerçi şuan şişim malum günüm bitsin tam belli olur

günaydın kızlar ben dün akşam 2 yemek kaşığı yeşil mercimek yedim birde kötü bir şey yaptım çekirdek yedim ama canım çok istedi klava: bu sabahta 4 adet kuru kayısı 1 lt su 1 fincan kahve içtim

olsun okadarcikdan nolucak ,ama bu hafta senden iyi bir sayi vermeni bekliyorum,takip ediyorumda kacamak yapmadin sanirim bu hafta,diger haftayi hatirlamiyorumda

canim aclik hissetmedinmi hic
yok hisetmedim valla yurusun faydasi gercekten oluyor bu hafta hava yagisliydi yuruyemedm iki gun bede hizlandirma yapmaya karar verdim bugunde yapicam insallah suyumu icicem cayimi kahvemi ve kürümü icicem bide es kabizlik icin eczaneden bitkisel bir sirup almis incir surubu

onu ictim yatmadan önce sizede tavsiye ederim

slm arkadaşlar bakıyorumda maşallah herkes iyi gidiyor .bende bugün kahvaltımı yaptım 5 biyerde çayımı elma sirkeli lahana suyumu içtim.şimdi suyumu içiyorum öğleye 1 kase yoğurt 5-6 adet kuru kayısı ve 1-2 tane de kuru incir yemeği düşünüyorum öğle arası yürüyüşe çıkacağız arkadaşlarla en az 4 km yürüyeceğiz işyerim şehir merkezine biraz uzak merkeze kadar yürümeyi düşünüyoruz öğlen sıcakta zor oluyor ama başka vaktim yok neyapayım sempatiksalakcinni

olsun okadarcikdan nolucak ,ama bu hafta senden iyi bir sayi vermeni bekliyorum,takip ediyorumda kacamak yapmadin sanirim bu hafta,diger haftayi hatirlamiyorumda

ahhh keşke değin gibi olsa ama olmuyor metabolizmam çok yavaş çalışıyor birde bugün yarın hastalanırım bu hafta anca 600 gr vermişim hastalanırsam imkanı yok pazara kadar 400 gr daha vermem 71.400 gr olmakta güzel ama ah şu regle olmasa opuyorumnanaktan

bende ne yediklerimi yazmaya karar verdim artık hem cok yemişsem uyarırsınız beni bugün tembellk ettim gec kalktım ortalıgı topla et derken 12de kahvaltı yaptım koca bi tabak domates salatakık marul maydanoz roka limonladım 2 dilim kepek ekmek zeytin peynir yedim cay içmiorum tek basıma o yüzden elma suyu içtim şimdide su içiorum bi yarım saat felan gecsin terleme esofmanımı giyicem bugün yürüyüşe cıkamadık arkimin işi varmıs öle işte saat 3 te felanda 1 bardak süt bikaç grisini yerim akşamada eşime kızartam yapmayı düşünüorum ama ben az yerim biber felan kızıartmam yag cekmesin tost makinasında közlerim bol salata yerim+su bugün tartı aldırıorum eve artık sık sık tartılırım dün yemekten sonra tartıldım ama o kadar yedik su felanda içmiştim 71.8 cıktım ac karna felan kaç gelicem merak ediorum evde tartı olursa daha iyi olur en azından görür hırslanırım belkim

bugün menümüzde patates yemeği bulgur pilavı ve kayıı kompostosu vardı.Bende patates yemeği çok az bulgur pilavı ve evden getirdiğim yoğurtumu yedim ekmek yemedim .şu anda 1,5 lt suyumu içiyorum sonrada beşi biyerde çayımı içerim

selam benim kahvaltidan sonra ara ögün bir dilim ekmek balli yedim kahve ictim,ögle yemeginde 1 kepce sehriye corbasi ictimm 4 kasik pilav 2 kasik kiyma üzerine yedim,biraz abarttim 5 su bardagi ictim gün boyunca

KIzlar cok az kaldi ben kafayi yicem kafamçokkarıştı
ya 5 ay önce dogum yapdim yesemde 72kiloym yemesemde 72 kafayi yicem aaaaaaa inceldigimi fark ediyorum ama kilo ayni 1 haftda sonra izine gidiyorum n yapcam ben yaaaa ilk cocugumda böyle degildi 5 ayda 10 kilo vermisdim bunda tik yok 3 gündürkaydirigubbakcemile2 cember cevirmeye basladim bakalim ne olcak ama moralmen sifirin altindayim gerci ilk hamileligimden sonra sigaraya devamdi simdi onuda birakdim offffffff

bugun esimin dayisi anlatti daha dogrusu o uygulamis yemekten önce 1-2 su bardagi su icmis 96 kilodan 78 e dusmus 6-7 ayda yemegini normal yemis

bende bugun hizlandirma yaptim arti 2 lt su cay o kadar iste yarin yapicam kahvaltimi insallah

herkeze günaydın bayanlar akşam eve gidince 5 km yürüyüşümü yaptım.akşam yemeğindede 3 yk. kuru börülce yemeği 1 küçük dilim kepek ekmeği ve salata yedim.beşibiyerde çayımı içtim 3 tatlı kaşığı dondurma yedim.şimdide sabah kahvaltımı aynı yaptım beşibiyerde çayımı içiyorum.normalde tartılma günüm yarın ama sabah merak edip tartıldım 73 geldim. 72.500 düm 500 gr almış gözüküyorum:kedi: ama esas yarın yine tartılcam.2 haftadır veremiyorum zaten reglime de 5 gün var ondan sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…