70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayniyiz canim bende ilk cocugumda hemen vermisdim ikinci dogdu 5 ay oldu daha yeni düsdüm bukadar ikincide daha yavas gidiyor yada kaliyorlar derlerdi dogruymus

günaydin birkac gram daha gitmis cok sükür,onun icin bugün müsli yemedim 3-4 catal sucuklu yumurta yedim,biraz domates biraz salatalik 1 bardak cay 1 zeytin ,kepek ekmegim bitmis bugün almaliyim iki lokma beyaz ekmek yedim birde cok ufakdi ama :kedi:

kızlar hepinize slm zuzum sen beni bugün as bir ipe saldır çünkü dün akşam diyeti bozdum ne yemedim ki durun bi sayım 5 adet erit kirazları saymadım ama 1 avuçtan fazlaydı 3 adet kayısı sonra 1 yarım kase duble kokteyl(bade,fındık, fıstık karışık) büyük çipslerden yarım paket yemişimdir kesin birde 1 tabak çorba birde tavuk sote birde dondurma yani anlıycanız saat 7.30 dan akşam 12.30 kadar durmadan yedim. Annem dur artık çatlıycaksın dedi ve haklı çıktı çatladım. Ya annemlere gidince bir şey oluyor durmadan yiyorum. Şimdi ben eltimle birlikte oturuyorum ya gerçi eltimde şişman 113 kilo ama çekindime evde yemek yiyemiyorum ya çünkü ben eve 8.30 da gidiyorum o yemek yapmış oluyor bak bak ben yapıyorum o gelip yiyor diyorlar sonra annemlere gittim gözüm döndü gali ZUZUM SEN BENı SALLANDIR VALLAAAkaydirigubbakcemile durduralsanaalsanasmile tamam vurmaklava:a.s. tamam affet beni

şimdi öğlen yemeğimi yedim.Bugün tavuk çorbası 1 kepçe aldım,makarna almadım,kızartma aldım,yoğurt aldım.Ekmek yemedim.1.5 lt suyumu içiyorum akşama 3 lt yi tamamlarım.Birazdanda beşibiyerde çayımı içicem.

100 gr daha gıttı arkadaslar ama bu sıralar hıc yuruyus yapamıyorum.Bır de sehır dısına cıkıcam 1 haftalıgına umarım ıpın ucunu kacırmam

klava:klava:klava: of of napmisin sen öyle bozmamisin diyeti camdan disari atmisin kaydirigubbakcemile3 telafi et biran önce pazar sabahi tartilirsin belki kilo almamisda olabilirsin birdaha olmasin

kizlar yarindan itibaren kilo bildirimi yapin yine ,özel msjlarinizi bekliyorum atamayanlar topicden atsinlar .....kolay gelsin....hihoyyyt

kizlar guzel kahvalti yaptim
kepek ekmegi
közlenmis biber
zeytin
peynir
az bisey recel
form cayi
okadar valla bide su
oglen benim askim tabiki bide aksam

Hepinizin diyetine emeğine kuvvet arkadaşlar. Ben de 1 kilo vereyim katılacağım aranıza. Şimdi 80 im. Direkt buraya kaydolayım dedim. Herkese kolay gelsin bu yolda. olumunekankayizsmile

Hepinizin diyetine emeğine kuvvet arkadaşlar. Ben de 1 kilo vereyim katılacağım aranıza. Şimdi 80 im. Direkt buraya kaydolayım dedim. Herkese kolay gelsin bu yolda. olumunekankayizsmile

hosgelddinnnnnnn sefa geldin canimm

hadi canım seni bekli yoruz aramıza çok güzel kilo verm:dance:işsin tebrikler

arkadaşlar öğlen yürüyüşümü yapyım 1 saat öğle yemek yemedim atıştırdım 1 salatalık 3 tane kuru kayısı 1,5 lt suyumu da içtim hihoyyyt ama hafta sonu şehirdışına çıkacağım anneciğime gideceğim annemde döktürür şimdi hazırlanır birsürü umarım fazla kaçırmam eyvahedigeldismile

ögle yemegim 2 kanat 2 ince dilim patates 2 kasik pilav.bu saate kadarda 1-5 litre su ictim aksam kür icicem yine.bugün 4 günüm küre baslayali bakalim gecen haftaya bakarak fark edecekmi kilo bildirimde

herkese slm kızlar oturmalara gidiyorum bu ara ama cok yemiyorum öğlen orda ne yersem o salata felan biraz tatlı türü selerden ama akşam yemiyorum bu arada evede tartı aldım sonunda sabah akşam tartılıorum:)su zayıflama esofmanıda beni mahvedecek cok kızdırıo acayip terliorum ya ben sbah ac karna tartıldım 70.8 geldim gün içinde 71.5 72 felanda oldum şimdi tartıldım karnımda tok ama 70.6 geldim hangisini baz alıcam allahım ben ne zman 6 lı rakamları görücem yhaaaZUZUM Bİ CVP YAZARMISN BANA HANGİ KİLOMU BAZ ALCAM ŞİMDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…