:icecream: afiyet olsun
afiyet olsun.o ne müthiş şey öyle...ah ah inşallah kiloları dert etmeden yiyebileceğimiz günler yakındır...
KIzlar cok az kaldi ben kafayi yicem kafamçokkarıştı
ya 5 ay önce dogum yapdim yesemde 72kiloym yemesemde 72 kafayi yicem aaaaaaa inceldigimi fark ediyorum ama kilo ayni 1 haftda sonra izine gidiyorum n yapcam ben yaaaa ilk cocugumda böyle degildi 5 ayda 10 kilo vermisdim bunda tik yok 3 gündürkaydirigubbakcemile2 cember cevirmeye basladim bakalim ne olcak ama moralmen sifirin altindayim gerci ilk hamileligimden sonra sigaraya devamdi simdi onuda birakdim offffffff
ayniyiz canim bende ilk cocugumda hemen vermisdim ikinci dogdu 5 ay oldu daha yeni düsdüm bukadar ikincide daha yavas gidiyor yada kaliyorlar derlerdi dogruymus
kızlar hepinize slm zuzum sen beni bugün as bir ipe saldır çünkü dün akşam diyeti bozdum ne yemedim ki durun bi sayım 5 adet erit kirazları saymadım ama 1 avuçtan fazlaydı 3 adet kayısı sonra 1 yarım kase duble kokteyl(bade,fındık, fıstık karışık) büyük çipslerden yarım paket yemişimdir kesin birde 1 tabak çorba birde tavuk sote birde dondurma yani anlıycanız saat 7.30 dan akşam 12.30 kadar durmadan yedim. Annem dur artık çatlıycaksın dedi ve haklı çıktı çatladım. Ya annemlere gidince bir şey oluyor durmadan yiyorum. Şimdi ben eltimle birlikte oturuyorum ya gerçi eltimde şişman 113 kilo ama çekindime evde yemek yiyemiyorum ya çünkü ben eve 8.30 da gidiyorum o yemek yapmış oluyor bak bak ben yapıyorum o gelip yiyor diyorlar sonra annemlere gittim gözüm döndü gali ZUZUM SEN BENİ SALLANDIR VALLAAAkaydirigubbakcemile durduralsanaalsanasmile tamam vurmaklava:a.s. tamam affet beni
Hepinizin diyetine emeğine kuvvet arkadaşlar. Ben de 1 kilo vereyim katılacağım aranıza. Şimdi 80 im. Direkt buraya kaydolayım dedim. Herkese kolay gelsin bu yolda. olumunekankayizsmile
Hepinizin diyetine emeğine kuvvet arkadaşlar. Ben de 1 kilo vereyim katılacağım aranıza. Şimdi 80 im. Direkt buraya kaydolayım dedim. Herkese kolay gelsin bu yolda. olumunekankayizsmile
kizlar yarindan itibaren kilo bildirimi yapin yine ,özel msjlarinizi bekliyorum atamayanlar topicden atsinlar .....kolay gelsin....hihoyyyt
cok ıyı vwermıssınız tebrıkler.alkisalkisalkis
hosgelddinnnnnnn sefa geldin canimm
hadi canım seni bekli yoruz aramıza çok güzel kilo verm:dance:işsin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?