70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kzlar valla afiyet bal seker olsun iyi gidiyonuz canim ben yarin bildiriim insallahhh kilo bildirimini

ilk defa bende bugun dondurma yedim :icecream:valla cukulata agirlikli dayanamadim sicak bide yuruyus yaptik yiyince bir rahatladim ki anlatamam 1 aydir yememistim
neyse 1 ayda bir tane bisi olmaz yuruyus valla iyiydi butun hafta yapamadim ya onun acisini cikardum yedigim dondurmayida bu sayede yaktim bisi kalmadi hehhehheh

herkeze günaydınlar zuzum 24 sanada günaydın.Sabah tartıldım aynı kilodayım yine 72.500 100 gr bilenem verememişim zaten veremediğimin farkındaydım reglim yaklaştı karnım şiş.zuzum 24 benim başlangıç kilom 79.400 şu anki kilom 72.500 hedeflediğim kilo şu an için 60 eklersen sevinirim.

gardenia günaydın yeni tartını güle güle kullan inşallah her üstüne çıktığında kilo vermiş olursun :teytey:ama yanlış anlamazsan bi tavsiyede bulunucam hergün tartılma moralin bozulur haftada bir gün tartıl.en son tartıya çıktığında 70.6 san onu geçerli sayacaksın en son o rakam çıkmış canım iyi zayıflamalar hepimize:dance:

slm kızlar hepinize günaydın bugün regle oldum çok kötüyüm davul gibi oldum karnım kocaman oldu elim yüzüm karnım heryerim şişti. Zaten bakımcam reglem bittikten sonra 2 hafta içinde 70 e inemezsem totpikten çekilcem çok kafama takıp çok üzüldüğüm için kilolarıma sürekli mutusuz oluyorum totpikte sürekli tartıldığmız için bakıyorum aynıyım buda beni çok üzülüyor hem veremezken burda boşuna yer kaplamamış olurum:sinifsinif:

canim olurmu öyle sey,haftalarca kilosu duranlar ver hep ayni kiloda kalanlar var haftalarca vucüdün dinleniyordur simdi verecek merak etme pes etme

canim olurmu öyle sey,haftalarca kilosu duranlar ver hep ayni kiloda kalanlar var haftalarca vucüdün dinleniyordur simdi verecek merak etme pes etme

ah zuzum dediğin gibi olsa keşke iş yerinde ölenleri falan yemeye inmiyorum sabahlarıda herkez toplanıyor kahvaltı yapıyor ben yemiyorum sadece kahve içiyorum onlarda benimle dalga geçiyorlar (aaa baya zayıfladın heee baksana ne süzüldü küçücük kaldın falan) diyorlar sıkıldım artık milletin dalga geçmesinden be canım zaten şişmanım diyr grçiyorlardı şimdi rejimdeyim diye geçiyorlar...bilmiyorumkismile

son gülen iyi gülermis benim 2 gündür atisdirdiklarima baksana felaket ,canim hic bisey yapmak istemiyor seytan diyor git catlayana kadar ye ama olmuyor hedef koy kendine bu hafta 72 yim haftaya 71 olucam diye,bak simdi senin vermen durdu ya birkac güne kadar hizlanirki 71 bile görmeden 70 atlarsin zuzum dedi dersin

keşke canım yaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

gunaydin gullerim diyetdaslarim tekrar kilo vermis sekilde karsinizdayim iyi gidiyor bakalim zuzum bildimi yaptim almassan msj imi tickerimdan takip edermisin canim

valla hedefe ulasmak uzereyim sukur Allahim bugun 72.900 olmusum
bu hafta adet oldum o yuzden pek veremedim ve bir sefer yuruyus yapabildim hizlandirma yaptim ve bir tane dayanamadim dondurma yedim 1 aydir valla oda deydi yedigime acildim yuruyus esnasinda onuda yaktim valla bakalim 70 i görsem ne iyi olacak ondan sonrasi gelir diye dusunuyorum ben

tolina bence kendine haksızlık ediyorsun ben hep 2 haftada kilo veriyorum bu bazende 3 haftayı buldu.o zaman biz kendimizi pencereden aşağı atalım akannehir sabırlı olacaksın bence en önemlisi bu ve asla ve asla moralini bozma ben inanki 3 hafta veremediğimde galiba vücut direnmeye başladı dedim ama ondan sonra 1.600 kilo birden vermiştim ve bugün tartıldım yine verememişim aynı kilodayım 2 haftadır yani eğer bu topikten ayrılırsan zayıflayamazsın dahada kilo alırsın hiç değilse burda hepberaber birbirimize destek oluyoruz güç kuvvet alıyoruz dimi ama moral bozukluğu yok hırs var tamammı başarıcaz emin ol:enbuyukkk:

ben bakalim kac cikicam gramlar gitit bende bu hafta yine ,su cimem lazim icesim gelmiyor sabahdan bu yana 1 bardak ictim ögle yemegimi yicem daha ,kizlar sizdede oluyormu salata nedense midemi bulandiriyor ,baskasinda yemekde olayim ay o salata bir tatli gelyior bana ama ben evde yaptimi esim felan yiyor benim canim istemiyor niye acaba?

topiclri geziyorum 50-59 topicine bakiyorum milletin BMI si 19 larda bizimkilere bakarmisiniz ,imreniyorum valla cok sey istemiyorum 36-38 beden olayim bana yeter anca 56-58 civari oluyor oda

topiclri geziyorum 50-59 topicine bakiyorum milletin BMI si 19 larda bizimkilere bakarmisiniz ,imreniyorum valla cok sey istemiyorum 36-38 beden olayim bana yeter anca 56-58 civari oluyor oda
olacak gulum olaxk sabir isi bu valla kiz ben hic 36 38 beden giymedim kilom 55 oldugu halde o zaman 50 mi olmam lazim yahuuu ne edeyim iri kemikliyim ben

olacak gulum olaxk sabir isi bu valla kiz ben hic 36 38 beden giymedim kilom 55 oldugu halde o zaman 50 mi olmam lazim yahuuu ne edeyim iri kemikliyim ben

olabilir canim ben 2008 yazi 36-38 beden giyiyordum cogu pantolonlarim eteklerim 36 yid bazi kesimlerden dolayi 38 aliyordum simdi 40 dar geliyor ama sigiyorum icine 42 biraz bol geliyor

slm kızlarrr
nasılsınızz beni tanımazsınız ben diger topiktenimm
sizi ara arada olsa takip ediyorum geçen hafta tablonuzu görmüştümm çok güzel kilolar veriyosunuz:lepi:
hatta bulundugum topiktede sizden bahsettim
çok ama çok tebriklerrrvereliniortak
az öncede tablonuza bakmaya geldim ama göremedim
cuma günleri tartılmıyormusunuz???

azönce biarkadaşınızın msjını gördüm
adı yanılmıyorsam tolina
arkadaşım karamsar olma
dalga geçenlere güll ve bu yolda emin adımlarla ilerlee
herşeyin başı istemek
sen iste yeterkii yaparsınn bencee
insanlar 40kilo bile verirken bizim vermek istedigimiz kilo onun yanında çok komik kalıyorrr
bence topigini bırakırsan dahada çok slar kendini ve kilo bile alırsınn
bence yola devamm

kilo veren arkadaslar

gardenia_......72........72.....70.600....1400 kg alkisalkisalkis

GurbetGüzeli.......78.......73.300.....72.900.....400 gr vereliniortak

ayni kiloda kalanlar

tolina .........75........72 :teselli:

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz

nkimren.....85......77......?

avukathanim.......79......71.100......?

sucicek .........78........72.......?

karmen6x .........77......75.....?

SPELL42.....75......71.600.....?

bukett.......74.......73.300....?

ley_l ........78........75.400....?

serpild.b......72.200........70.500... ..?

yeni katilanlar

nugya....79.400.....72.500

shewell.....71​

72 de takıldım kaldım ya
bugün zaten diyeti boşladım malum ızğaralar vardı eşimde ısrar etti yedim
abartmadım ama
neden kilom takıldı
15 gün içerisinde 70 düşermiyim arkadaşlar
motive edin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…