- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
gardenia günaydın yeni tartını güle güle kullan inşallah her üstüne çıktığında kilo vermiş olursun :teytey:ama yanlış anlamazsan bi tavsiyede bulunucam hergün tartılma moralin bozulur haftada bir gün tartıl.en son tartıya çıktığında 70.6 san onu geçerli sayacaksın en son o rakam çıkmış canım iyi zayıflamalar hepimize:dance:herkese slm kızlar oturmalara gidiyorum bu ara ama cok yemiyorum öğlen orda ne yersem o salata felan biraz tatlı türü selerden ama akşam yemiyorum bu arada evede tartı aldım sonunda sabah akşam tartılıorum:)su zayıflama esofmanıda beni mahvedecek cok kızdırıo acayip terliorum ya ben sbah ac karna tartıldım 70.8 geldim gün içinde 71.5 72 felanda oldum şimdi tartıldım karnımda tok ama 70.6 geldim hangisini baz alıcam allahım ben ne zman 6 lı rakamları görücem yhaaaZUZUM Bİ CVP YAZARMISN BANA HANGİ KİLOMU BAZ ALCAM ŞİMDİ
slm kızlar hepinize günaydın bugün regle oldum çok kötüyüm davul gibi oldum karnım kocaman oldu elim yüzüm karnım heryerim şişti. Zaten bakımcam reglem bittikten sonra 2 hafta içinde 70 e inemezsem totpikten çekilcem çok kafama takıp çok üzüldüğüm için kilolarıma sürekli mutusuz oluyorum totpikte sürekli tartıldığmız için bakıyorum aynıyım buda beni çok üzülüyor hem veremezken burda boşuna yer kaplamamış olurum:sinifsinif:
canim olurmu öyle sey,haftalarca kilosu duranlar ver hep ayni kiloda kalanlar var haftalarca vucüdün dinleniyordur simdi verecek merak etme pes etme
ah zuzum dediğin gibi olsa keşke iş yerinde ölenleri falan yemeye inmiyorum sabahlarıda herkez toplanıyor kahvaltı yapıyor ben yemiyorum sadece kahve içiyorum onlarda benimle dalga geçiyorlar (aaa baya zayıfladın heee baksana ne süzüldü küçücük kaldın falan) diyorlar sıkıldım artık milletin dalga geçmesinden be canım zaten şişmanım diyr grçiyorlardı şimdi rejimdeyim diye geçiyorlar...bilmiyorumkismile
son gülen iyi gülermis benim 2 gündür atisdirdiklarima baksana felaket ,canim hic bisey yapmak istemiyor seytan diyor git catlayana kadar ye ama olmuyor hedef koy kendine bu hafta 72 yim haftaya 71 olucam diye,bak simdi senin vermen durdu ya birkac güne kadar hizlanirki 71 bile görmeden 70 atlarsin zuzum dedi dersin
tolina bence kendine haksızlık ediyorsun ben hep 2 haftada kilo veriyorum bu bazende 3 haftayı buldu.o zaman biz kendimizi pencereden aşağı atalım akannehir sabırlı olacaksın bence en önemlisi bu ve asla ve asla moralini bozma ben inanki 3 hafta veremediğimde galiba vücut direnmeye başladı dedim ama ondan sonra 1.600 kilo birden vermiştim ve bugün tartıldım yine verememişim aynı kilodayım 2 haftadır yanislm kızlar hepinize günaydın bugün regle oldum çok kötüyüm davul gibi oldum karnım kocaman oldu elim yüzüm karnım heryerim şişti. Zaten bakımcam reglem bittikten sonra 2 hafta içinde 70 e inemezsem totpikten çekilcem çok kafama takıp çok üzüldüğüm için kilolarıma sürekli mutusuz oluyorum totpikte sürekli tartıldığmız için bakıyorum aynıyım buda beni çok üzülüyor hem veremezken burda boşuna yer kaplamamış olurum:sinifsinif:
olacak gulum olaxk sabir isi bu valla kiz ben hic 36 38 beden giymedim kilom 55 oldugu halde o zaman 50 mi olmam lazim yahuuu ne edeyim iri kemikliyim bentopiclri geziyorum 50-59 topicine bakiyorum milletin BMI si 19 larda bizimkilere bakarmisiniz ,imreniyorum valla cok sey istemiyorum 36-38 beden olayim bana yeter anca 56-58 civari oluyor oda
olacak gulum olaxk sabir isi bu valla kiz ben hic 36 38 beden giymedim kilom 55 oldugu halde o zaman 50 mi olmam lazim yahuuu ne edeyim iri kemikliyim ben
topiclri geziyorum 50-59 topicine bakiyorum milletin BMI si 19 larda bizimkilere bakarmisiniz ,imreniyorum valla cok sey istemiyorum 36-38 beden olayim bana yeter anca 56-58 civari oluyor oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?