- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
destegin icin sagol umarim aramiza en kisa zamanda send e aktilirsin canimmmslm kızlarrr
nasılsınızz beni tanımazsınız ben diger topiktenimm
sizi ara arada olsa takip ediyorum geçen hafta tablonuzu görmüştümm çok güzel kilolar veriyosunuz:lepi:
hatta bulundugum topiktede sizden bahsettim
çok ama çok tebriklerrrvereliniortak
az öncede tablonuza bakmaya geldim ama göremedim
cuma günleri tartılmıyormusunuz???
azönce biarkadaşınızın msjını gördüm
adı yanılmıyorsam tolina
arkadaşım karamsar olma
dalga geçenlere güll ve bu yolda emin adımlarla ilerlee
herşeyin başı istemek
sen iste yeterkii yaparsınn bencee
insanlar 40kilo bile verirken bizim vermek istedigimiz kilo onun yanında çok komik kalıyorrr
bence topigini bırakırsan dahada çok slar kendini ve kilo bile alırsınn
bence yola devamm
canim ben kurumu sabah 10 gibi ictim ve aksam 3-4 gibi grill yaptik arkadasin bahcesine gittim balik yedim bir iki kanat yedim bir tane izgara peynir yedim salata (patates) közlenmis patlican ve 1 lt su onun disinda iki cay bardagi cay ictim bir dili kek yedim bir iki ceviz badem cam fistigi yedim haliyle sistim eve bir geldim elime aldim yuruyus deynekleriyle yurudum 45 dak. yediklerimi yaktim bana zarar oldugunu dusunmuyorum yaktim ani onlari bole olduktan sonra bisi olmaz siz yedikten sonra mutlaka yuruyup yakin alsanaalsanasmilekacamak da denemez buna simdide kurumu ictim tamam72 de takıldım kaldım ya
bugün zaten diyeti boşladım malum ızğaralar vardı eşimde ısrar etti yedim
abartmadım ama
neden kilom takıldı
15 gün içerisinde 70 düşermiyim arkadaşlar
motive edin beni
destegin icin sagol umarim aramiza en kisa zamanda send e aktilirsin canimmm
ikinci olmusummmmmmm simdilikkkkeyvahedigeldismilebide sey gece saat 22 den sonra bisi yemegin cunku vucud dinlenmeye yöneliyor yedikleriniz öylece kaliyor erimiyor suyu bile icmeyin birakin mide dinlensin
tebrikler sende güzel kilo vermişsin ama hedefini 55koymuşsun
sana kendimce fikir veriyimolumunekankayizsmile
kademe kademe hedefkoysan sanki daha çok motive olursun gibi geldi
mesela ilk hedefin 60 olsun
sonra 55olsun
dahada çok hırslanır insan heraldea.s.a.s.
canim normalde 60 di baktim kilo veriyorum bana hayal geliyordu kilo vermek verdgimi görunce ben 55 yaptim hirs yaptim vallaa durmak yok yola devammmm
slmmm arkadaşlar ben bu hafta aynı kilodayımmm:çok üzgünüm:ne bi gram ileri ne geri..75.400 ümmm..kilo vermem durdu acayip şişiyor benim vucudum..bu ödemi nası atıcazz yahuuuubenneyaptımki...kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorummalkisalkisalkis
kizlar cok yavassiniz listeyi bugün hazirlicam ama bildirim yapmayan cok kisi var.....
tebrikler darısı bizim başımızazemuszemusben bu hafta 1 kilo vererek 74'ü tartıda gördüm.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?