70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

destegin icin sagol umarim aramiza en kisa zamanda send e aktilirsin canimmm
canim ben kurumu sabah 10 gibi ictim ve aksam 3-4 gibi grill yaptik arkadasin bahcesine gittim balik yedim bir iki kanat yedim bir tane izgara peynir yedim salata (patates) közlenmis patlican ve 1 lt su onun disinda iki cay bardagi cay ictim bir dili kek yedim bir iki ceviz badem cam fistigi yedim haliyle sistim eve bir geldim elime aldim yuruyus deynekleriyle yurudum 45 dak. yediklerimi yaktim bana zarar oldugunu dusunmuyorum yaktim ani onlari bole olduktan sonra bisi olmaz siz yedikten sonra mutlaka yuruyup yakin alsanaalsanasmilekacamak da denemez buna simdide kurumu ictim tamam

ikinci olmusummmmmmm simdilikkkkeyvahedigeldismilebide sey gece saat 22 den sonra bisi yemegin cunku vucud dinlenmeye yöneliyor yedikleriniz öylece kaliyor erimiyor suyu bile icmeyin birakin mide dinlensin

ikinci olmusummmmmmm simdilikkkkeyvahedigeldismilebide sey gece saat 22 den sonra bisi yemegin cunku vucud dinlenmeye yöneliyor yedikleriniz öylece kaliyor erimiyor suyu bile icmeyin birakin mide dinlensin

tebrikler sende güzel kilo vermişsin ama hedefini 55koymuşsun
sana kendimce fikir veriyimolumunekankayizsmile
kademe kademe hedefkoysan sanki daha çok motive olursun gibi geldi
mesela ilk hedefin 60 olsun
sonra 55olsun
dahada çok hırslanır insan heraldea.s.a.s.

canim normalde 60 di baktim kilo veriyorum bana hayal geliyordu kilo vermek verdgimi görunce ben 55 yaptim hirs yaptim vallaa durmak yok yola devammmm

slmmm arkadaşlar ben bu hafta aynı kilodayımmm:çok üzgünüm:ne bi gram ileri ne geri..75.400 ümmm..kilo vermem durdu acayip şişiyor benim vucudum..bu ödemi nası atıcazz yahuuuubenneyaptımki...kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorummalkisalkisalkis

sagolcanım benım cok su ıc yuru bak goreceksın faydasını hergun yuru ama

kilo veren arkadaslar

gardenia_......72........72.....70.600....1400 kg alkisalkisalkis

GurbetGüzeli.......78.......73.300.....72.900.....400 gr vereliniortak

ayni kiloda kalanlar

tolina .........75........72 :teselli:

ley_l ........78........75.400 :teselli:

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz

nkimren.....85......77......?

avukathanim.......79......71.100......?

sucicek .........78........72.......?

karmen6x .........77......75.....?

SPELL42.....75......71.600.....?

bukett.......74.......73.300....?

serpild.b......72.200........70.500... ..?

yeni katilanlar

nugya....79.400.....72.500

shewell.....71

YARIN LÜTFEN BILDIRIM YAPMAYI UNUTMAYALIM ARKADASLAR ;HERKESE IYI KILO VERMELER....

Bende sabah yazayım kilomu dün tartılamadım.bi de özel günümdeyim vücudum şiş ne de olsa .kilo vermemişte olabilirm...Bakalım...

kilo veren arkadaslar

gardenia_......72........72.....70.600....1400 kg alkisalkisalkis a.s.

karmen6x .........77......75.....74......1000 kg alkisalkisalkis

GurbetGüzeli.......78.......73.300.....72.900.....400 gr vereliniortak

SPELL42.....75......71.600.....71.300....300 gr

avukathanim.......79......71.100......70.900.....200 gr

ayni kiloda kalanlar

tolina .........75........72 :teselli:

ley_l ........78........75.400 :teselli:

bukett.......74.......73.300 :teselli:

kilo bildirimi yapmayan arkadaslarimiz

nkimren.....85......77......?

sucicek .........78........72.......?

serpild.b......72.200........70.500... ..?

yeni katilanlar

nugya....79.400.....72.500

shewell.....71​

merhaba arkadaşlar 2 gündür internet olmayınca yazamadım bende çok şükür 1 kilo verebildim 73 kiloyum yolum uzun ama idare eder listeye dahil olamayacam galiba artık napalım:enbuyukkk:

herkeze günaydın bayanlar kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum.bu sabah yine kalkınca ılık suyumu içtim.Aynı kahvaltımı yaptım kepek ekmeğine ince peynir koyup tost yaptım yağsız tabi domates salatalık yedim.Şimdide beşibiyerde çayımı içicem suyumuda içmeye başladım.Herkeze kolay gelsin

gunaydin kilo verenleri kutluyorum veremeyenler üzülmesin olacak insallah co yuruyus yapin kizlar cok etkili birde suyunu cok icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…