Merhaba kızlar, ben de 72 kg ile katıldım aranıza. Abur cuburu azalttım, porsiyonlarımı biraz küçülttüm, bir türlü düzene oturtamasam da spor yapıyorum ve 2 kg verdim. Ben sıkı rejim yapamıyorum zaten, çünkü baskı hissedersem daha çok yiyesim var. Pek hızlı değilim kilo verme açısından ama yavaş olsun kalıcı olsun diyorum. Burada kilo vermiş arkadaşlar beni çok motive etti.
haklisin canim su cok önemlide ,bende kac gündür bir siskinlik var 4-5 güündür ayni kilodayim inemedim bir türlü ne yapsamki acaba ?
hosgeldin sefa geldin kilo vermeye geldin ins motivasyon yuksek insallahMerhaba kızlar, ben de 72 kg ile katıldım aranıza. Abur cuburu azalttım, porsiyonlarımı biraz küçülttüm, bir türlü düzene oturtamasam da spor yapıyorum ve 2 kg verdim. Ben sıkı rejim yapamıyorum zaten, çünkü baskı hissedersem daha çok yiyesim var. Pek hızlı değilim kilo verme açısından ama yavaş olsun kalıcı olsun diyorum. Burada kilo vermiş arkadaşlar beni çok motive etti.
notlarimin arasina alicam insallahhhcanım benim kadar şişkinlik problemi çeken yoktur heralde benim bi çayım var inanılmaz iyi geliyoı ben buzdolabına koyuyorum sonra limonata gibi soğuk içiyorum yazın çok iyi oluyo bence kiloda verdiriyo oğlumda doğum yaptıktan sonra hep bu çayı içmiştim 80 girmiştim 6 aylıkken 59 düşmüştüm şimdi tabii 2 doğumla kendimi çok saldım tekrar başladım 3 tane elma 1 limon 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı top karabiber 3 lt su elmalar iyice pörsüyene kadar kaynat şiddetle tavsiye ediyorum bugün yaparsan akşama kadar görürsün faydasını insanı bi anda eteş basıyo su içirtiyo belkide biliyorsundur ama kendimce yardımcı olmak istedim:enbuyukkk:
tolina bence yememezlik yapma azda olsa birkaç kaşık yemek ye yememezlik metabolizmanı tembelleştirirkızlar hepinize günaydın hafta sonu kilo almamışım ama ama regle olduğum için çok şiş vücudum bu sabah 4 kayısı 1 adet simit yedim 1 lt su içtim 1 fincan kahve ölen ve akşam bir şey yemeyi düşünmüyorum akşama yersem yine 4 kayısı yerim birde aktivya yoğurt yerim 1 tane .:kedi:
sagolcanım benım cok su ıc yuru bak goreceksın faydasını hergun yuru ama
tolina bence yememezlik yapma azda olsa birkaç kaşık yemek ye yememezlik metabolizmanı tembelleştirir
günayydınn arkadaşlar bişey sorucam size nasıl tartıda tartılıyorsunuz.dijitalle mi yoksa bilidimiz klasık tartıylama..sanki bizim tartı yanlış gibi geliyoooo..pilimi azaldı ne,benim tartım dijital..
Ayy çok uzun süredir hiç girmiyorum buraya :kedi:
Neden çünkü boğazımı tatlı konusunda tutamadığım için hala aynı kilodayım veremiyorum kaç aydır
Bu sefer kendime söz veriyorum dikkat edicem tatlıyı yemiycem yani az ve kararında yiycem öyle her gün değillmaz:
Buraya da yazmaya çalışıcam her gün ne yediğimi
Bu sefer daha dikkatli ve düzenli bi şekilde yapmak istiyorum diyetimi inşallah başarabilirim :Saruboceq:
Yeni arkadaşlar da gelmiş ben yokken hepinize merhaba kızlar inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :Saruboceq:
Ayy çok uzun süredir hiç girmiyorum buraya :kedi:
Neden çünkü boğazımı tatlı konusunda tutamadığım için hala aynı kilodayım veremiyorum kaç aydır
Bu sefer kendime söz veriyorum dikkat edicem tatlıyı yemiycem yani az ve kararında yiycem öyle her gün değillmaz:
Buraya da yazmaya çalışıcam her gün ne yediğimi
Bu sefer daha dikkatli ve düzenli bi şekilde yapmak istiyorum diyetimi inşallah başarabilirim :Saruboceq:
Yeni arkadaşlar da gelmiş ben yokken hepinize merhaba kızlar inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :Saruboceq:
canım benim kadar şişkinlik problemi çeken yoktur heralde benim bi çayım var inanılmaz iyi geliyoı ben buzdolabına koyuyorum sonra limonata gibi soğuk içiyorum yazın çok iyi oluyo bence kiloda verdiriyo oğlumda doğum yaptıktan sonra hep bu çayı içmiştim 80 girmiştim 6 aylıkken 59 düşmüştüm şimdi tabii 2 doğumla kendimi çok saldım tekrar başladım 3 tane elma 1 limon 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı top karabiber 3 lt su elmalar iyice pörsüyene kadar kaynat şiddetle tavsiye ediyorum bugün yaparsan akşama kadar görürsün faydasını insanı bi anda eteş basıyo su içirtiyo belkide biliyorsundur ama kendimce yardımcı olmak istedim:enbuyukkk:
canım benin ben hem dijitalde tartılıyorum hemde normalde...belki senin kinin pili bitiyordur
tolina bence yememezlik yapma azda olsa birkaç kaşık yemek ye yememezlik metabolizmanı tembelleştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?