70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklisin canim su cok önemlide ,bende kac gündür bir siskinlik var 4-5 güündür ayni kilodayim inemedim bir türlü ne yapsamki acaba ?

ben bu sabah form cayimi ictim közlenmis aci biber yedim kepek ekmegi esliginde bide cilek yogurdu ile müsli yedim o kadar

Merhaba kızlar, ben de 72 kg ile katıldım aranıza. Abur cuburu azalttım, porsiyonlarımı biraz küçülttüm, bir türlü düzene oturtamasam da spor yapıyorum ve 2 kg verdim. Ben sıkı rejim yapamıyorum zaten, çünkü baskı hissedersem daha çok yiyesim var. Pek hızlı değilim kilo verme açısından ama yavaş olsun kalıcı olsun diyorum. Burada kilo vermiş arkadaşlar beni çok motive etti.

Aramıza hoşgeldin canım. Birlikten kuvvet doğar dimi inşallah yavaş yavaş vericez kilolarımızı

haklisin canim su cok önemlide ,bende kac gündür bir siskinlik var 4-5 güündür ayni kilodayim inemedim bir türlü ne yapsamki acaba ?

canım benim kadar şişkinlik problemi çeken yoktur heralde benim bi çayım var inanılmaz iyi geliyoı ben buzdolabına koyuyorum sonra limonata gibi soğuk içiyorum yazın çok iyi oluyo bence kiloda verdiriyo oğlumda doğum yaptıktan sonra hep bu çayı içmiştim 80 girmiştim 6 aylıkken 59 düşmüştüm şimdi tabii 2 doğumla kendimi çok saldım tekrar başladım 3 tane elma 1 limon 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı top karabiber 3 lt su elmalar iyice pörsüyene kadar kaynat şiddetle tavsiye ediyorum bugün yaparsan akşama kadar görürsün faydasını insanı bi anda eteş basıyo su içirtiyo belkide biliyorsundur ama kendimce yardımcı olmak istedim:enbuyukkk:

hosgeldin sefa geldin kilo vermeye geldin ins motivasyon yuksek insallah
notlarimin arasina alicam insallahhh

kızlar hepinize günaydın hafta sonu kilo almamışım ama ama regle olduğum için çok şiş vücudum bu sabah 4 kayısı 1 adet simit yedim 1 lt su içtim 1 fincan kahve ölen ve akşam bir şey yemeyi düşünmüyorum akşama yersem yine 4 kayısı yerim birde aktivya yoğurt yerim 1 tane .:kedi:

tolina bence yememezlik yapma azda olsa birkaç kaşık yemek ye yememezlik metabolizmanı tembelleştirir

günayydınn arkadaşlar bişey sorucam size nasıl tartıda tartılıyorsunuz.dijitalle mi yoksa bilidimiz klasık tartıylama..sanki bizim tartı yanlış gibi geliyoooo..pilimi azaldı ne,benim tartım dijital..

tolina bence yememezlik yapma azda olsa birkaç kaşık yemek ye yememezlik metabolizmanı tembelleştirir

canım benim aslında bende yemek istiyorum ama yemek yiğince acayip şişiyorum birde biraz tuzlu yiyorum şu tuzu bir kesemedim zaten

günayydınn arkadaşlar bişey sorucam size nasıl tartıda tartılıyorsunuz.dijitalle mi yoksa bilidimiz klasık tartıylama..sanki bizim tartı yanlış gibi geliyoooo..pilimi azaldı ne,benim tartım dijital..

canım benin ben hem dijitalde tartılıyorum hemde normalde...belki senin kinin pili bitiyordur

çok yaramazım.....evet işte şok açıklamalarım geliyor....yaklaşık 1,5 aydır bırakılan rejim,girilen ufak çaplı depresyon,ailelerle tanışma merasimi ve her gittiğim yerde sen yalnız yaşıyorsun yemek yapmıyorsundur die yapılıp zorla tabak tabak yedirilen bisssssürü fevkaladenin fevkinde yiyecekler yüzünden bi çıktım tartıya 78kg akannehir bilmiyorumkismile ondan sora girilen daha büyük depresyon kendine küfür etme seanslarından soora bu sabah itibariyle tartım 73kg gösterdi...daha da tööööbe ööle yemek fln yok....ne biçim metabolizmam var anlamadım ki!! haftaya spor salonuna yazılıyorum!!

Ayy çok uzun süredir hiç girmiyorum buraya :kedi:
Neden çünkü boğazımı tatlı konusunda tutamadığım için hala aynı kilodayım veremiyorum kaç aydır
Bu sefer kendime söz veriyorum dikkat edicem tatlıyı yemiycem yani az ve kararında yiycem öyle her gün değil lmaz:
Buraya da yazmaya çalışıcam her gün ne yediğimi
Bu sefer daha dikkatli ve düzenli bi şekilde yapmak istiyorum diyetimi inşallah başarabilirim :Saruboceq:
Yeni arkadaşlar da gelmiş ben yokken hepinize merhaba kızlar inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız :Saruboceq:

hoş geldin canım inşallah en kısa zamanda kilolarından kurtulursun :Saruboceq:

ulaşıcağız elbette el birliğiyle.Sende hoşgeldin canım.sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.Bizde sabredip meyveleri yiyeceğiz yavaş yavaş.sporunuda unutma canım:dance:

Şimcik öğle yemeğimi yedim geldimguclubacismile.Öncedende dediğim gibi her pazartesi kahvaltı var yemekhanemizde.2 ufak kepçe mercimek çorbası,1 dilim kepek ekmeği,2 dilim karpuz,5 tane zeytin,2 ince dilim peynir,4 dilim domates,2 dilim salatalık yedim.Şimdide beşibiyerde çayımı hazırlayayımda içeyim.

sagol canim ben bunu bir deneyim hepside dogal seyler emziriyorum ama zarari omaz herhalde nasilsa oglum 5.5 aylik oldu artik

evet ebnde katışlıyorum arkadaşa ege yemezseniz vücüd kendini bisavşçıktı der yag depolrmış azda olsa yemelisiniz ve böyle çokaçkalarak zayıfklandıgında ömür boyu yapamazsın ve az yediginde alırsın tekrar geriii salata yap yee ne güzel bişey bitabkye doyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…