Bende hem dijital hemde normal tartı var. Ben sürekli dijital tartıda tartılıyorum,arasında fark varmı diye soracak olursan evet normal tartım 1 kilo fazla gösteriyor ama canım şunu söylicem değişik tartılarda tartılırsan aynı göstermezki hep değişik çıkar.Onun için aynı tartıda tartılki aldığını verdiğini anlarsın.günayydınn arkadaşlar bişey sorucam size nasıl tartıda tartılıyorsunuz.dijitalle mi yoksa bilidimiz klasık tartıylama..sanki bizim tartı yanlış gibi geliyoooo..pilimi azaldı ne,benim tartım dijital..
canım peki normalle dijitalde aynı kiloda mı çıkıyorsun,fark oluyor mu..mesela ben benimkinde 75.400 normalde 74.00 çıkıyorumm..hangisi yanlış acabaaa
hoş geldin canım inşallah en kısa zamanda kilolarından kurtulursun :Saruboceq:
ulaşıcağız elbette el birliğiyle.Sende hoşgeldin canım.sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.Bizde sabredip meyveleri yiyeceğiz yavaş yavaş.sporunuda unutma canım:dance:
sabah:1 yumurta.1 brdk süt öğle 1 tbk yaprak sarma azıcık ekmek ikindi 1 brdk yeşilçay 2 saat sonra 1 elma akşam çorba yatsı 1 brdk yeşilçay.gün içinde 2 lt su içtim.3 km yürüyüş 30 tane mekik ,akşam da 1 saat yürüyüş yaptım.temmuz 15e kadar 69 olmalıyım en az.
..........................spor yapmaktan da nefret ediyorum.................
canım 1 tabak yerine 5-6 tane yiyip yoğurtla destekleyebirsin yanınada 5-6 yk kaşığı sebze yemeği ve kepekli ekmek bir dilim.unutma 2 yk pirinç bir dilim ekmeğe eşdeğer.ama canım çok çekti kaçamak yaptım dersen yapabilecek bişey yok.Fazlada kaçamak yapmamaya çalış canım zayıf olacağımız günleri aklına getir hep.sabah:1 yumurta.1 brdk süt öğle 1 tbk yaprak sarma azıcık ekmek ikindi 1 brdk yeşilçay 2 saat sonra 1 elma akşam çorba yatsı 1 brdk yeşilçay.gün içinde 2 lt su içtim.3 km yürüyüş 30 tane mekik ,akşam da 1 saat yürüyüş yaptım.temmuz 15e kadar 69 olmalıyım en az.
..........................spor yapmaktan da nefret ediyorum.................
müsli yedim bu sabah iki fincan yesil cay ictim canim kahvlai cemedi valla yaaa
durmak yok yola devam hanimlar olmayan kiyafetleri gidikce dahada hirslaniyorum kiyafetler bol gelmeye basladi yasasinnnnnnnn
yesil cay ictigim hafta hem 5 gun yurudum hem yesil cayi ictim 1.700 gitti gecne hafta icmadim yesil cay yurusuysde yapamadim sadece 400 gr gitti buhafta kararliyim 2 kilo hedefim cay iciyorum yesil bide yuruyus baklaim ne olacak
kilolarimiz ayni sayilir kiz sende mi böylesin herkes zayif gösterin deyiiiiiiikafamçokkarıştıooooovalla maşallah fıstık gibi olmuşsun kızzzz:sm_cool::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?