70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günayydınn arkadaşlar bişey sorucam size nasıl tartıda tartılıyorsunuz.dijitalle mi yoksa bilidimiz klasık tartıylama..sanki bizim tartı yanlış gibi geliyoooo..pilimi azaldı ne,benim tartım dijital..
Bende hem dijital hemde normal tartı var. Ben sürekli dijital tartıda tartılıyorum,arasında fark varmı diye soracak olursan evet normal tartım 1 kilo fazla gösteriyor ama canım şunu söylicem değişik tartılarda tartılırsan aynı göstermezki hep değişik çıkar.Onun için aynı tartıda tartılki aldığını verdiğini anlarsın.

canım peki normalle dijitalde aynı kiloda mı çıkıyorsun,fark oluyor mu..mesela ben benimkinde 75.400 normalde 74.00 çıkıyorumm..hangisi yanlış acabaaa

evet bağzen dijitalin aklı gidiyor. bağzen eksik tartıyor bazen fazla tartıyor... ama normal tartıma çok güveniyorum o her zaman tam tartıyor...

ulaşıcağız elbette el birliğiyle.Sende hoşgeldin canım.sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.Bizde sabredip meyveleri yiyeceğiz yavaş yavaş.sporunuda unutma canım:dance:

Hoşbuldum canım buyrunnnnnnnnn
Evet haklısın sabredip beklersek karşılığını alırız elbet a.s
Sporumu unutmuyorum merak etme her gün yapmaya çalışıyorum stepper diye bi alet var onu yapıyorum her gün 40-45 dk kadar. Bi de bol bol su içiyorum tabi a.s
Ama işte bnm en büyük sorunum tatlı şeylerden uzak duramamam delikafadulden Onu da bi şekilde halledicez artık bakalım

Ben bir de günde 1-2 fincan yeşil çay içiyorum o da metobolizmayı baya hızlandırıyo a.s

sabah:1 yumurta.1 brdk süt öğle 1 tbk yaprak sarma azıcık ekmek ikindi 1 brdk yeşilçay 2 saat sonra 1 elma akşam çorba yatsı 1 brdk yeşilçay.gün içinde 2 lt su içtim.3 km yürüyüş 30 tane mekik ,akşam da 1 saat yürüyüş yaptım.temmuz 15e kadar 69 olmalıyım en az.
..........................spor yapmaktan da nefret ediyorum.................

Ben de bugün yediklerime dikkat etmeye çalıştım biraz daha. 2 litre suyumu ve 1 fincan yeşil çayımı içtim. 45 dk kadar sporumu yaptım.. Herkese iyi geceler kızlar yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

ayy evet bende hic sevmiyorum sporu ya ama mecbur 3-5 harekt yapiyorum

herkeze günaydın bayanlar akşam eve gittiğimde çok kötü bir başağrım vardı.Spor yapamadım birde regli olmuşum.Akşam yemeğimde domates salatası ,3 yk. enginar yemeği,dereotlu yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.canımda tatlı istediği için 2 çay kaşığı (ismini yazabiliyormuyuz bilmiyorum ama ekmeğin üstüne sürülen çikolata diyeyim size) ondan yedim.Şimdide domates,peynir,haşlanmış yumurta,5 zeytin,bir dilim kepek ekmeği yedim.Beşibiyerde çayımda demleniyo bi yandan.

canım 1 tabak yerine 5-6 tane yiyip yoğurtla destekleyebirsin yanınada 5-6 yk kaşığı sebze yemeği ve kepekli ekmek bir dilim.unutma 2 yk pirinç bir dilim ekmeğe eşdeğer.ama canım çok çekti kaçamak yaptım dersen yapabilecek bişey yok.Fazlada kaçamak yapmamaya çalış canım zayıf olacağımız günleri aklına getir hep.

spor yaparkn TERLEMEKTEN nefret ediyorum hatta hayatımın her anında TER beni öldürüyor sanki o yüzdennnn yüzmeye başlıyorum bayanlar ayın 12sinde:) finallerim bu cuma bitiyor:)

ayrıca karmen6x sen 15 temmuza kadar bence daha fazla kilo verirsin.. menülerin HARıKA ÖTESı çünkü.. pembelii hoşgeldin aramızaa:) diyet günlüğü yaparsan oradan da takip etmk isterim seni:) başarılar diliyorum:)
kızlar bu arada bugün 70.600 çıktımmm:) inşallah 69 kilo topiğne yazabilicem:)))

Günaydın arkadaşlar. Bugün kalktığımda tartıldım 73.4 geldim. Şu anda hedefim 60 olmak ama önce 65'i hedefliyorum ondan sonra 60'ı. Ben çok hızlı kilo veremiyorum yavaş yavaş vermeye çalışıcam artık inşallah. Daha kahvaltımı yapamadım birazdan yapıcam k-flakes ya da nesfit yiyorum genelde kahvaltıda. Kalkar kalkmaz da 1-2 bardak su içiyorum çünkü benm metebolizmam baya yavaş onu hızlandırıyor sabah su içmek a.s Hadi bakalım gitsin kilolar kaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize günaydın ben akşam yemek yiyim dedim ama şu akşam yemeklerinden nefretetediyorum yediğim yemek midemde durmuyor ben rejim yaptım mı hep böyle oluyor ya içim dışıma çıkıyor canım istiyor yiyorum az bile yesem rahatsız oluyorum. bu sabah 4 ad kayısı 1 tane kepekli kaşarlı tost 1 lt de su içtim istanbulda 3 gündür çok yamur var o yüzden yürüyüş yapamıyorum bu arada bukadar çok yememe rağme 0.400 gr vermişim 71.600 gr olmuşım şu 71 i bir görsem kaydirigubbakcemile2zemuszemus dünyalar benim olcak

müsli yedim bu sabah iki fincan yesil cay ictim canim kahvlai cemedi valla yaaa
durmak yok yola devam hanimlar olmayan kiyafetleri gidikce dahada hirslaniyorum kiyafetler bol gelmeye basladi yasasinnnnnnnn
yesil cay ictigim hafta hem 5 gun yurudum hem yesil cayi ictim 1.700 gitti gecne hafta icmadim yesil cay yurusuysde yapamadim sadece 400 gr gitti buhafta kararliyim 2 kilo hedefim cay iciyorum yesil bide yuruyus baklaim ne olacak

ooooovalla maşallah fıstık gibi olmuşsun kızzzz:sm_cool::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…