- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
kilolarimiz ayni sayilir kiz sende mi böylesin herkes zayif gösterin deyiiiiiiikafamçokkarıştı
sagol canim benim simdi daha da iyiyim vallaaaa moral bakimindanbenim senin tam tersin görüntü göğüslerim büyük(95) benim üstüm daha kalın birde popom yok doğum farkından kaynaklanan göbek yok ama benim bütün kilolar yukarı toplanıyor omuzlarım falan geniş belimiz aynıdır.( yani kardeşşşşşş sen benden daha güzel gözüküyorsun opuyorumnanaktan) bu arada öteki resminle bu resmin arasında daglar kadar far var.
müsli yedim bu sabah iki fincan yesil cay ictim canim kahvlai cemedi valla yaaa
durmak yok yola devam hanimlar olmayan kiyafetleri gidikce dahada hirslaniyorum kiyafetler bol gelmeye basladi yasasinnnnnnnn
yesil cay ictigim hafta hem 5 gun yurudum hem yesil cayi ictim 1.700 gitti gecne hafta icmadim yesil cay yurusuysde yapamadim sadece 400 gr gitti buhafta kararliyim 2 kilo hedefim cay iciyorum yesil bide yuruyus baklaim ne olacak
müsli yedim bu sabah iki fincan yesil cay ictim canim kahvlai cemedi valla yaaa
durmak yok yola devam hanimlar olmayan kiyafetleri gidikce dahada hirslaniyorum kiyafetler bol gelmeye basladi yasasinnnnnnnn
yesil cay ictigim hafta hem 5 gun yurudum hem yesil cayi ictim 1.700 gitti gecne hafta icmadim yesil cay yurusuysde yapamadim sadece 400 gr gitti buhafta kararliyim 2 kilo hedefim cay iciyorum yesil bide yuruyus baklaim ne olacak
gurbetgüzeli bence 2 kilo diye hedefleme veremezsen moralin bozulur bir kilo dahi versen çok iyi,haftada bir kilo iyi ayda 4 kilo sonuçta ağır ağır vermek daha iyidir hemende geri almayız.ama 1.700 içinde seni tebrik ederim darısı bizim başımıza
maşalllllahhhhhhh arkadaşımmm arada gerçekten baya fark varr...böle giderse tığ gibi olucannalkisalkisalkis
gurbetgüzeli bence 2 kilo diye hedefleme veremezsen moralin bozulur bir kilo dahi versen çok iyi,haftada bir kilo iyi ayda 4 kilo sonuçta ağır ağır vermek daha iyidir hemende geri almayız.ama 1.700 içinde seni tebrik ederim darısı bizim başımıza
gurbet guzeli tebrik ederim cok iyi gidiyorsun:lepi:
GurbetGuzeli tebrik ederim çok fark etmiş 1 ayda kilon gerçekten. ınşallah hedeflediğin kiloya da ulaşırsın. Hepimiz ulaşıp tığ gibi oluruz inşallah hihoyyyt
kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim sagoolun bakalim 1 ay sonra ne kadar fark edecek insallah esim bile sasi oldukafamçokkarıştı oda beni gorunce diyete basladikötükedihüsogurbetgüzeli süppper olmuşsun tek kelimeyle..
elmali iksir arkadasin limonla kaynattigi mi oliiiiibende su karisimdan icmeye basladim sanki faydasi var gibi ya,su elmali iksirden dün bir arkadas tavsiye etmisdi haftada 2 kilo verdioyrmus
kiz daha bir ay var veririsin gulum en idealide o zaten en kalmis masallah ha gayret cok guzel ben cok yol katetmem lazim dahakizlar 2 temmuza kadar 63-64 olmam lazim sizce olabilirmiyim ? streese girdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?