70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar aranızada patatez diyeti yapan oldumu ben onu deniycem baklım işe yarıycakmı istanbulda çok yamurlu yürüyüşte yapamıyorum :'((((

zzum bu arada canım benim sen bir ay içinde 62 kilo falan rahat olursun yani ben bundan eminim

GurbetGuzeli...
çok süper olmuşsun şimdiden ...iki resim arasındaki 7 farkı bulun...ay ben çok kıskandımkötükedihüso ben hala hamile gibiyim:çok üzgünüm:umutsuzluk kapımı tekmeliyor, açmamak için direniyorum nereye kadar......... ben bugün tam sopalığım..sabah 3 dilim (küçükte olsa) börek ve 1 brdk süt,kuşluk yeşilçay,öğle 1 tabak tavuklu pirinç pilavı,yoğurt üzerine yaklaşık 3 saat uyku,uyanınca karpuz ve kayısı akşama doğru sütlü kahve,akşam çorba,yatsı erik.2 lt su.ve sporsuz bir gün...

olacak gulum olacak insallah valla bizimlkiler sucuklu tost istediler yaptim birtaneyi acili istedi benim ufaklik sonra yemedi dedim yiycemmm 3 kere isirdim sonra stop dedimkötükedihüsone oluyor bana bunca eziyet bosa degil ymedim ben ona o ban bakti ayrildikkkksenağlama

PATATES DıYETı

Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal

1. GünSabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. GünSabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. GünSabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina
Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina
Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina
Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

Son düzenleme:
valla bu diyette kabiz olmamak elde degil yavvvvv 3gun ust uste yapanlar bari bol su icin emiiii

Protein Diyeti
ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE 2-3 KİLO FAZLALIĞI OLANLAR VE DİYETTE DURAKLAMA DÖNEMİNE GİRDİĞİNİZDE (yani diyet yaptığınız halde kilo veremediğinizde) BU REJİMİ UYGULARSANIZ İŞE YARIYOR........
YALNIZ BİR ŞARTI VAR BU DİYETİN 3 GÜNDEN FAZLA YAPILMASI METEBOLİZMA İÇİN TEHLİKELİ......
YİYECEKLERİNİZ SADECE DOĞAL PROTEİNLER:
1 YUMURTA;
günde 5 yumurta, katı veya yağsız tavada pişmiş.bu 5 yumurtayı günün istediğiniz bölümlerinde yiyebilirsiniz.şayet katı tercih ederseniz tok tutuyor.

2 TAVUK BALIK YAĞSIZ KIRMIZI ET;

istediğiniz kadar sınırı yok isterseniz bir tavuk bile yiyebiliyorsunuz.....ama haşlanmış ve ızgara olarak...

3 BOL SU ŞEKERSİZ ÇAYLAR İÇİLEBİLİR...
ANCAK YUKARIDA BELİRTTİĞİM GİBİ 3 GÜNDEN FAZLASI YASAK BUNA MUTLAKA UYUN.........
UNUTMAYIN YEDİKLERİNİZ SADECE DOĞAL OLAN PROTEİNLER İÇİNDE PROTEİN OLAN BESİNLER DEĞİL
ÖRNEĞİN PEYNİR VE HERÇEŞİDİ YOĞURT GİBİ.
SALATA EKMEK ŞEKER VE ŞEKERLİ HERŞEY. YASAK..
EVET İŞE YARIYOR SON GÜN BİRAZ ÖÖÖÖĞĞĞGGGGG
GELİYOR AMA İŞTE 3'CÜ GÜNDEN SONRA DEVAM EDİLİNCE (BEN DENEMEDİM) HALİNİZİ SİZ DÜŞÜNÜN...
DENEYENLER OLURSA ARANIZDA MUTLAKA BENİ BİLGİLENDİRSİN OLURMU..VE YUMURTAYA ALERJİSİ OLANLAR YAPMASIN...DENEYİN BAKALIM...

ben yaptim ekim ayinda 3 kilo verdim

Ayy bu patates diyeti ve protein diyeti baya zorlayıcı diyetlere benziyo ben hayatta yapamam dayanamam yok yanii düşer bayılırım kafamçokkarıştı Ben eskiden yediğimin daha azını yiyerek spor yaparak ve bol su içerek kendi çapımda yaptığım diyetimden memnunum Bugün de birazcık kaçırdım yaa dayaklığım yanii :mymeka: Ama sporumu yaptım 40 dk falan.Yeşil çayımı ve bol suyumu içtim.Bu yaptıklarım bi işe yarıyodur umarım kaydirigubbakcemile3 Yarın daha dikkat edebilirim inşallah :Saruboceq:

herkeze günaydın bayanlar.Dün regli olduğumu söylemiştim bende bi ağrı bi halsizlik oldu öğleden sonra karın ağrım geçti bu seferde baş ağrısı başladı ama öle böle değil o kadar şiddteliki öğleden sonra saat 16:30 kadar dayanabildim sonra bir tane ağrı kesici aldım reglimi kesecek birden ama artık dayanma gücüm kalmamıştı.baş ağrım geçti bu seferde omuzlarıma vurdu ağrısı alalhım delirecektimya servisten eve gidene kadar omuzlarımın ağrısıda geçti.akşam arkadaşlara davetliydik yemeğe hiç gidesim yoktu aslında ama ayıp olurdu gitmemezlikte.akşam yemeğinde bir kepçe çorba,çok az makarna ve bir but ve salata yedim ekmek yemedim.reglimden dolayıda canım tatlı istediği içinde bir bardak cola içtim.2 gündürde koşu bandına binemiyorum bugün inşallah binicem.ben diyet yapmıyorum sadece herşeyden yiyorum ama az.sporla desteklediğim için yavaş yavaş kilo veriyorum.şimdilik benden bu kadar bayanlar

canim gecmis olsun benimde adetim geldigi zaman sidtli bas agrisi olur erkesin karni agrir benim basim agrir gercekten dayanilmaz oluyor
diyete gelince canim yemeklereden önce mutlaka 2 u bardagi su ic ondan sonra görecksin kilo vermeye basliyacaksin kosu bandinin olmasida iyi valla dun yagmur yagdi cikamdim yuruyuse bgun hava guzel gidicem insallhhh

sabah ben marul beyaz peynir siyah ve yesil zeytin bir dilim kasar ve form cayi ictim aksama kadar malum suyum ve kürüm e devam insllalhh bide yuruyus:lepi:

selam günaydin,bugün haftada 2 kilo verdiren diyete basladim uyuglamaya calisiyorum iste az degisiklik yaptim tabi emzirdigim icn,sabah müsli yedim 1 tabak,ara 1 nektar birde http://www.bauermuehle.de/images/product_images/original_images/986_0.jpg bunu yedim ögleye 1 tabak haslama ispanak yaptim etbulyonla 1 kasik zeytinyag ile yaninda 2 kati yumurta yicem.

ilgin için teşekkür ederim gurbetguzeli 2 bardak su içerim tabi ama regli olduğum için su içesim gelmiyor pek ama 1 bardak içerim şimdi yemeğe gidicem çünkü birazdan .

şimdi öğle yemeği mi yedim geldim 1 kepçe ezogelin çorbası,1 tane kadınbudu köfte,2-3 tane kızartma,salata,1 tane şekerpare,ekmek yemedim.Gurbetguzelini dediği gibi yemeğe gitmeden suyumu içtim fazla yiyemedim kadınbudu köfte 2 tane verilir normalde ama ben ikincisini yiyemedim karnım şişti çünkü.

nugya geçmiş olsun daha iyisindir bugün umarım :1hug:

Ben de bugün kahvaltıda k-flakes yedim gene. Biraz önce de 3 tane eti burçakla bi tane küçük poğaça yedim Bugün tartıldım 100 gr vermişim kaydirigubbakcemile3 Bakalım haftasonuna kadar daha da veririm inşallah :Saruboceq:

Teşekkür ederim pembeli evet bugün şükür iyiyim.inşallah bende bu hafta verebilirim 3 haftadır tık yok :umursamaz: ama sanki verdim gibi reglide olunca büyük bir ihtimal vermişimdir diyorum.

ayhhhhhh zuzum sana cok imreniorum. cok kararlisin kilo vermede akannehir
ben de emziriyorum ama offffffff offffffffffff herseyden de yiyorum aferin bana alsanaalsanasmile

Kızlar ben de yavaş kilo veriyorum ama memnunum. Patates diyeti, protein diyeti falan hem fizyolojik olarak hem psikolojik olarak sağlıklı değil bence. Bu ara dişlerimde, daha doğrusu diş etlerimde problem var, katı şeyler yiyemiyorum, hiç iyi bir şey değil. Yani herşeyden yiyip miktarı azaltmak lazım. Hiç yeme düzenim kalmadı, spor da yapamıyorum. Ama çok yiyemediğim için kilo veririm belki. Pirinç lapası yaptım, ondan yiyorum, biraz tok tutuyor en azından. Sanırım vücuttan su attırdığı da doğru, eskiye göre daha çok tuvalete gidiyorum. Ben lapayı sadece suyla değil yarı yarıya sütle pişirdim. Tadı çok güzel oldu. Dişlerim iyileştikten sonra da yapıp yemeye karar verdim:)

arkadaşlar bizde mi resim koysak acaba...gerçi ben 77 kilo ile çektirdiğim resimle 74 kilo iken çektirdiğim resim arasında hiç fark yok.bu da motivasyonumu bozuyor.verenler lütfen fotolarını koysun.belki motivasyonumuz artar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…