slm kızlar aranızada patatez diyeti yapan oldumu ben onu deniycem baklım işe yarıycakmı istanbulda çok yamurlu yürüyüşte yapamıyorum :'((((
GurbetGuzeli...
çok süper olmuşsun şimdiden...iki resim arasındaki 7 farkı bulun...ay ben çok kıskandımkötükedihüso ben hala hamile gibiyim:çok üzgünüm:umutsuzluk kapımı tekmeliyor, açmamak için direniyorum nereye kadar......... ben bugün tam sopalığım..sabah 3 dilim (küçükte olsa) börek ve 1 brdk süt,kuşluk yeşilçay,öğle 1 tabak tavuklu pirinç pilavı,yoğurt üzerine yaklaşık 3 saat uyku,uyanınca karpuz ve kayısı akşama doğru sütlü kahve,akşam çorba,yatsı erik.2 lt su.ve sporsuz bir gün...
valla bu diyette kabiz olmamak elde degil yavvvvv 3gun ust uste yapanlar bari bol su icin emiiiiPATATES DİYETİ
Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal
1. GünSabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. GünSabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)
3. GünSabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
4. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina
Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina
Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina
Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata
canim gecmis olsun benimde adetim geldigi zaman sidtli bas agrisi olur erkesin karni agrir benim basim agrir gercekten dayanilmaz oluyorherkeze günaydın bayanlar.Dün regli olduğumu söylemiştim bende bi ağrı bi halsizlik oldu öğleden sonra karın ağrım geçti bu seferde baş ağrısı başladı ama öle böle değil o kadar şiddteliki öğleden sonra saat 16:30 kadar dayanabildim sonra bir tane ağrı kesici aldım reglimi kesecek birden ama artık dayanma gücüm kalmamıştı.baş ağrım geçti bu seferde omuzlarıma vurdu ağrısı alalhım delirecektimya servisten eve gidene kadar omuzlarımın ağrısıda geçti.akşam arkadaşlara davetliydik yemeğe hiç gidesim yoktu aslında ama ayıp olurdu gitmemezlikte.akşam yemeğinde bir kepçe çorba,çok az makarna ve bir but ve salata yedim ekmek yemedim.reglimden dolayıda canım tatlı istediği içinde bir bardak cola içtim.2 gündürde koşu bandına binemiyorum bugün inşallah binicem.ben diyet yapmıyorum sadece herşeyden yiyorum ama az.sporla desteklediğim için yavaş yavaş kilo veriyorum.şimdilik benden bu kadar bayanlar
canim gecmis olsun benimde adetim geldigi zaman sidtli bas agrisi olur erkesin karni agrir benim basim agrir gercekten dayanilmaz oluyor
diyete gelince canim yemeklereden önce mutlaka 2 u bardagi su ic ondan sonra görecksin kilo vermeye basliyacaksin kosu bandinin olmasida iyi valla dun yagmur yagdi cikamdim yuruyuse bgun hava guzel gidicem insallhhh
sabah ben marul beyaz peynir siyah ve yesil zeytin bir dilim kasar ve form cayi ictim aksama kadar malum suyum ve kürüm e devam insllalhh bide yuruyus:lepi:
nugya geçmiş olsun daha iyisindir bugün umarım :1hug:
Ben de bugün kahvaltıda k-flakes yedim gene. Biraz önce de 3 tane eti burçakla bi tane küçük poğaça yedimBugün tartıldım 100 gr vermişim kaydirigubbakcemile3 Bakalım haftasonuna kadar daha da veririm inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?