ayhhhhhh zuzum sana cok imreniorum. cok kararlisin kilo vermede akannehir
ben de emziriyorum ama offffffff offffffffffff herseyden de yiyorum aferin bana alsanaalsanasmile
evet canım bende katılıyorum sana patates diyeti protein diyeti yanlış bence patates benim bildiğim kabızlık yapar tuvalete çıkmakta zorlanabiliriz.zaten televizyonlardada diyorlar diyet diye başlanmayacak zayıflamaya çünkü beyin bunu kötü algılıyo ve psikolojik olarak diyet denildiği için moral bozukluğu oluyor.kısa ve öz olarak az ve sık yemek sporla desteklemek herşeyden yenilecek ama sınırını bilmemiz lazım.bu şekildede yavaş yavaş veririz ve geriye hemen almayızKızlar ben de yavaş kilo veriyorum ama memnunum. Patates diyeti, protein diyeti falan hem fizyolojik olarak hem psikolojik olarak sağlıklı değil bence. Bu ara dişlerimde, daha doğrusu diş etlerimde problem var, katı şeyler yiyemiyorum, hiç iyi bir şey değil. Yani herşeyden yiyip miktarı azaltmak lazım. Hiç yeme düzenim kalmadı, spor da yapamıyorum. Ama çok yiyemediğim için kilo veririm belki. Pirinç lapası yaptım, ondan yiyorum, biraz tok tutuyor en azından. Sanırım vücuttan su attırdığı da doğru, eskiye göre daha çok tuvalete gidiyorum. Ben lapayı sadece suyla değil yarı yarıya sütle pişirdim. Tadı çok güzel oldu. Dişlerim iyileştikten sonra da yapıp yemeye karar verdim:)
zuzum24 moralini bozma vücut belki duraklama dönemine girmiştir benimki gibi .bende 3 haftadır veremiyorum ama şimdi vermişim gibi sanki bakalım tartılımıyorum cumartesi tartılıcam çünkü.moral çok önemli fazla takma kafana elbet birgün düşecektir kilon her zaman yada her hafta vericez diye bi şey yok vücudunda dinlenmeye ihtiyacı var bu bizim içinde önemli sürekli vermeye devam edersek allah göstermesin bi hastalıkla karşılaşabiliriz.onun için sabır ve moralin düzgün olması canım.malesef benim ümitler yikiliyor iyice 3 haftam kaldi hala ayni kilodayim napicam bilmiyorum ya
slm kızlar hepinize günaydın. zuzum ümitlerini yitirme bak sen çok güzel kilo veriyorsun bu konuda çok başarılısın senin için 4 kilo neki be canım. Birde bir şey sorucam bu 11.200 gr nekdar sürede verdin tatlım.
gunaydin canlarim benim zuzum uzme kendini eger duraklama yasiyorsan ben sana protein diyetini öneririm 3 kilo gider hemen
ben dun 3 saat yurudum kizlar sabah ta zor kalktim gersi gece 2 idi yattigim sabah kepek ekmegi yedim biraz kuruyemis ekmegi yedim zeytin peynir marul bide yesil cay bu kadarcik bakalim hafta sonu ne olacak bu hafta hep yurudum ben bide mahalllede yuruyus yaparsam sauna esohmani giycem
4 ayda canim onun icin diyorum ya ümitlerim yikiliyor diye cok yavas veriyorum
valla güzelim ben senle zuzuma kilo konusunda çok güveniyorum sizin isteyipte veremiyceğin 1 gr bile yok..inat ettinimiz bütün kilolarınız gider... ne iradeli bayanlarmışsnız yaaavvvvv şaşıyorum size..:lepi:
buda benim
slm kızlar gecen haftadan beri giremiyorum topiğe cok hastaydım üşütmüşüm mide bulantısı felan mahvoldum resmen dakkam dakkamı tutmuyo sersem tavuk gibi dolanıyorum cok halsizlik cekiyorum bide galiba tansiyonumda düşüyo öle işte ama yazdıklarınızı okudum takip ettim aramıza yeni katılanlar hoşgeldiler tekrar.zayıflama listesindede 1. gelmişim valla bende anlamadım o kadar dikkat ettiğim zamnlarda 1 gr bile veremedim ama gecen bi 69.9 olmustum ama bi defa görebildim o sayıyı oda hastaydım su kaybettim baya ondandır :)nugyacım tavsiyeni okudum cok fazla tartılmıyorum artk bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?