- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
cokta kötü degil canim asiri kilolu degilsin yaglar erise yeter ugrasiyoruz bakalim ne olcekkk
bana bu göbekle hala hamileymisim gibi davrananlar var biri gecen anneme demis senin kiz yinemi hamile ne demis elbisey giymisdim ,2 cocugum varya moralimi bozdu densiz kari hem omu doguruyor o neyse
canım çok geçmiş olsun.iyi bak kendine dinlen bol bol yememezlikte yapma fazla yeki hastalığın çabuk geçsin.vitaminli şeyler iç bol bol.burayı merak etme biz bekleriz seni sen iyileş gerisini düşünmea.s.
hoşgeldin canım aramıza a.s. burda inşallah hep beraber birbirimizden motive alarak zayıflıyacağız .çizelge işini bende bilmiyorum bilen arkadaşlarımız yardımcı olurlar sana.bendeee geldim 72 kiloyum artık kalıcı bi diyet yapmak istiyorum ama bu kilo cetvelini nasıl ekliyosunuz kii.yeni katıldım bu klübe
menüm nasil
teşekkür ederim bukettgunaydinnnzemuszemus
marka yaziliyo sanirim. goruyorum cunku ben hep
selam kızlar bende kilo sorunu yaşayan 77.5 kilo 174 boyunda biri olarak çarşamba günü akapunktura başladım rejimin ilk günleri ama rahat geçiyor umarım herkes dilediği kiloya rahatlıkla iner :) zor olduğunu biliyorum ama inanmak başarmanın yarısıdır:)
slm kızlar günaydın dün akşam eşim eşim beni yemeye götürdü dışarda yedik dün ya yı yedimmmm ya pidesi çok güzeldi.....klava: sabah tartıldım Allahtan kilo almamışım. Nugya ben senin dediğini yapıyorum şuan az yiğiyorum ama sık yiyorum fakat hala kilo vermedim gerçi bu sayede fazla yediğim zamanda kilo almıyorum....
selam kızlar bende kilo sorunu yaşayan 77.5 kilo 174 boyunda biri olarak çarşamba günü akapunktura başladım rejimin ilk günleri ama rahat geçiyor umarım herkes dilediği kiloya rahatlıkla iner :) zor olduğunu biliyorum ama inanmak başarmanın yarısıdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?