70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana bu göbekle hala hamileymisim gibi davrananlar var biri gecen anneme demis senin kiz yinemi hamile ne demis elbisey giymisdim ,2 cocugum varya moralimi bozdu densiz kari hem omu doguruyor o neyse

zuzum 24 bozma moralini neleri var dışarlarda.Sende göbek hareketi yap vakit buldukça .konu başlığı olarak göbek eritmeye gir ben bazen girip yaptıklarına bakıyorum.hergün bile olmazsa arada bi dene bence .bendede göbek var hemde sarkık bi göbek :kedi:sezeyandan sonra hiç inmedi maşşallah vakit bulursam yapıcam bende göbek hareketleri moralleri bozmayalım lütfen moral çok önemli öptüm canıma.s.

saol cnm cok tşk ederim iyi dileklerin için valla allah kimseyi yataga düşürmesin insann neresi agrıyosa canı orda o an kilo milo gelmiyo gözüne tek iyleşiimde diosun cok sükür gecti gibi yürüyüşede ara verdim baya az daha düzeliyim tekrar devam edicem de sabahları cok sıcak oluo artık yaf akşam yürüycem o yüzden:):1hug:

bendeee geldim 72 kiloyum artık kalıcı bi diyet yapmak istiyorum ama bu kilo cetvelini nasıl ekliyosunuz kii.yeni katıldım bu klübe

selam kizlar menüm
sabah
2 kepekli ekmek cok az yag ile
2 salatalik ince dilim
yarim domates
kahve

ara
1 kepek ekmegi

ögle
5 tane balik ama sundan adini bilmiyorum malesef resmini anca gösterebilirim 1 tanesi bas parmagi büyüklügünde uzunlugu yani http://www.tiefkuehlkost.de/img/db/2...379_300_80.jpg yanina bol salata ,ama baligi yagsiz firina sürdüm yagli kagit üzerine öyle yedim

ara
1 tane bundan http://www.germanfoodgrocery.com/pub...oghurt_enl.jpg

aksam

yogurt meyveli ,ve ve kepek ekmegine salatalik dograr yerim,marulla felan.

yesil cayimi icmeliym daha
1-5 litre su ictim daha

20 dakka pump it up yaptim

Zuzum 24 bu menünün kalorisi epey düşüktür muhtemelen. Bence iyi bir menü. Akşam biraz zayıf gibi geldi bana. Benim de dişetlerim düzelse de kaldığım yerden sağlıklı beslenmeye devam etsem çok iyi olacak. Bir de spor çok önemli. Ben 1 ayda iki kilo verdim ama ölçüleri de almıştım sıkılaşma olmuş. Sporun faydası sanırım. Benim yarın sabahki menüm (dişetlerim izin verirse), 1 haşlanmış yumurta, peynir, salatalık, biraz salça, iki dilim esmer ekmek ve şekersiz çay.

bendeee geldim 72 kiloyum artık kalıcı bi diyet yapmak istiyorum ama bu kilo cetvelini nasıl ekliyosunuz kii.yeni katıldım bu klübe
hoşgeldin canım aramıza a.s. burda inşallah hep beraber birbirimizden motive alarak zayıflıyacağız .çizelge işini bende bilmiyorum bilen arkadaşlarımız yardımcı olurlar sana.

bayanlar unutmayalım az ve sık yiyelimki metabolizmamız hızlı çalışsın ne kadar az yersek metebolizma yavaşlar ve kilo vermemizi de etkileyebilir.

herkeze günaydın akşam 5 km yürüyüş yaptım.akşam yemeği 1 kase tavuk çorbası,4 yk kabak yemeği,1 dilim kepek ekmeği 2 saat sonrada kayısılı meyveli yoğurt yedim tuvalete çıkmak için yiyorum bağırsaklarım çok tembel.bayanlar bişey sorcam burda marka yazabiliyormuyuz ben hep başka yollarla anlatmaya çalışıyorumda marka yazmıyorum bişey olur diye.

slm kızlar günaydın dün akşam eşim eşim beni yemeye götürdü dışarda yedik dün ya yı yedimmmm ya pidesi çok güzeldi.....klava: sabah tartıldım Allahtan kilo almamışım. Nugya ben senin dediğini yapıyorum şuan az yiğiyorum ama sık yiyorum fakat hala kilo vermedim gerçi bu sayede fazla yediğim zamanda kilo almıyorum....

zuzum 24 doğru söylüyor kilolu değilsin ama birdaha resim çekçeğin zaman öle enine çizgili şeyler giyme seni olduğundan kilolu gösterir.a.s.

selam kızlar bende kilo sorunu yaşayan 77.5 kilo 174 boyunda biri olarak çarşamba günü akapunktura başladım rejimin ilk günleri ama rahat geçiyor umarım herkes dilediği kiloya rahatlıkla iner :) zor olduğunu biliyorum ama inanmak başarmanın yarısıdır:)

hoş geldin canım Bu arada bu boyuna göre öle kilolu değilsin 1.74 boy 77 kilo çok değil yani 1.60 boy 72 kilo gibi kendim den bahsediyorumklava::tomato:zemuszemus. Kilolarından rahatlıkla kurtulmanı ve salıklı günler diliyorum

tolina arada kaçamaklar yapıcaz tabikide ömür boyu sürekli böyle devam edecek değil ama dengelemek önemli mesela pide yemişsin yeyeceksin tabikide hemen kafanda tasarlayıp mesela akşam bir dilim ekmeğimiz salatamız 5- 6 kaşık sebze yemeğimiz 1 kepçe çorbamız oluyo sende bunları yemedin bunların yerine pide yemişsin bence hiç bişey olmaz sıkma canım kendini.haa şu var ama 1 pide yersin normal ama 2. cisi abartı olur tabi.kilo verememende normal vücut duraklamaya geçmiştir. Benim gibi olsan ne yaparsın acaba ben genelde 3 haftada bir veriyorum kaydirigubbakcemile3 ama azimliyim verincede 1.5-1.800 veriyorum bu haftda verdim gibi çünkü reglimde bitti bakalım yarın tartılıcam .

hoşgeldin aramıza a.s.2001 yılında bende gitmiştim akapunktura tam 10 kilo vermiştim.Sonra tabi bırakınca geriye aldım o zaman için bir diyet listesi veriyorlardı zaten diyeti akapunktursuz yapsakta verirdik ama çaresiz kalınca işte arayışlara giriyoruz.şimdikiler nasıl bilmiyorum inşallah sende verirsin istediğin kiloya ulaşırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…