70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oturuken yururkende göbek kaslarinizi kuvvetlendirin kizlar karninizi icinize cekin tutun birakin akliniza geldikce yapin göreceksiniz karin diy ebisi kalmiycak

ALINTI:

9 Şubat 2009 günü çok yakın bir dostumun güzel fiziğini kıskanarak gaza gelmem fişekledi herşeyi :) :) Ertesi gün diyete başladım ve ona "beni 5 ay sonra çok farklı bir halde göreceksin" dedim. Nitekim öyle oldu. Spor salonunda tartıldığımda 78.6 idim. Spor yapmayı bırakın, bir yere gideceğimizde araba yoksa gitmeyen bir kızdım ben. en ufak bir merdiven çıkmada nefes nefese kalır, kalbim sıkışırdı. Sporu çok sevdim, o kadar ki, imkanım olsa beden eğitimi okurdum. Spor salonunda herkese yardımcı olurum, yeni gelenlere bazı konularda pratikler yaptırtırım, spor hocam bana "asistanım" diye takılır hep. O hasta olduğunda bir ara ben yaptırıyordum, o derece bağımlı oldm. 16 Şubat 2009 da spora başlamıştım 78.6 kilo ile, Temmuzda 67.5 kilo idim. Sonra araya abimin düğünü, ramazan ayı derken yine 71 kilo oldum. Allah ım diyordum ben yapamayacakmıyım, sonra öteki yanım da sabret diye telkin verdi hep bana. Ramazan bitişi DC ile tanıştım. en başta internetten tüm diyet forumlarını araştırdım, bu işi ciddiye alan, profesyonel ve en eğlenceli DC geldi bana. Üye oldum, 70-79 kilo grubunu birkaç haftada atlattım. Sonra 60-69 grubuyla yoluma devam ediyorum, 2 kere KGY yarışmasına katıldım sitede bir tane 2.liğim var. Bu iki KGY de de 3'er 4'er kilo verdim. Şu an 60 kiloyum. bir 10 kilomu da DC ile geride bıraktım yani. Burada bulduğum motive, yaşam aşkı ve harika zamanlarımı etrafımdaki kimse veremedi bana, estoşum seni seviyorum
nasıl verdim neler yedim derseniz...
sabah kahvaltımı bildiğimiz kahvaltılıklarla, peynir, zeytin, yeşillik, çok az miktarlarda reçel, pal, pekmez ile yaptım. Ara öğünlerimi hiç ama hiç aksatmadım. meyvemi yoğurdumu sütümü hep aldım. akşam saat 8-9 dan sonra ağzımın fermuarını açmadım. günde 2.5-3.5 lt arası su tükettim ve haftanın 3 günü spor yaptım en önemlisi de... Umudumu hiç bir zaman yitirmedim, azaldığında hep kendime geldim hemen.

Şimdi ne yapıyorum?
Evet, 20 kilo geride kaldı ama benim hedefim 50 kilo olmak. 1 buçuk aydır bünyem bana direniyor, ben de biraz saldım kendimi. Ama 15 nisan benim 2. baharım olacak.
Bir nevi koruma dönemimdeyim sanıyorum. En önemlisi de arkadaşlar, salsanız bile bunu 1-2 günden fazla sürdürmemeniz. Arada oluyor böyle. Haftada ya da 15 günde bir kendinize ödüller verşn. Ben öyle yaptım ve kilo verdiğim dönemde çok sevdiğim şeylere karşı zaafımın azaldığını farkettim. Şimdi bana inanmayan herkes, beni tebrik ediyor. Bana inanmayan annem, babam da öyle. Hatta annemle ablam her yerde reklamımı yapıyor gülüyorum bazen Farketmeden bir kesimde meşhur olmuşum

teşekkürler kızlar burdaki dayanışmayı görünce katılmak istedim bende akapunkturu bir türlü engelleyemediğim iştahım için denemek istedim ama tabiki en önemlisi motivasyon kilo sorunu yaşayanlar olarak birbirimizi anlıyoruz eminim:) ama herkes çok iyi gidiyor sanki yenilenlere bakınca :) bende salata yogurt elma 1 yumurta ve 1 dilim kepek ekmeği yedim doktorun verdiği diyette böyle ..kilo verenleri okuyunca daha bir motive oldum:)

sudeozcınar aramıza hoşgeldin.keşke zayıflamayı az ve sık yiyerek spor yaparak versek ama nedense hemen kilo vermek için hep başka yöntemler deniyoruz.bende çok önceden gitmiştim akapunktura 10 kilo verdim ama daha sonra tekrar geri aldım.önemli olan kendimizi tutmamız herşey beyinde bitiyor.az ve sık yiyerek ve sporla destelemek inşsallah akapunkturla verdiğin kiloları tekrar almazsın canım.

bence de beyinde bitiyor zayıflamak.
bugün bi tanıdık anneme senin kızın tombiş olmuş demiş.İyice hırs yaptım valla eski kilomdan da az olmam lazım....ama kendi de hamileymiş görürüm ben onu doğumdan sonra... kötükedihüsoklava:

merhaba hoşbulduk ben daha önce rejim ve sporlada kilo vermiştim aslında uzun süre önce bende geri aldım önemli olan sanırım bunu yaşam biçimi haline getirmek çünkü zayıflamanın verdiği rahatlıkla herşeyi yemeye başlayınca tekrar alıyoruz malesef evet biraz caresızlıkten basladım beni dsipline etsın dıye hayat boyu saglıklı ve az yemek gerekıyo ama bundan sonra öyle olacağız hepimiz umarım:)

annemin bi arkadaşının kızı vardı kızı bi gördüm ayyy bu nasıl şişman olmuş böyle diye düşündüm kız da uzun boylu falan ama nasıl iri bi görmeniz lazım. sonra bi gün muhabbet ederken o kızın benden zayıf göründüğünü söylemezler mi:S bittiğim an o andı. şu anda dydum 81 kilo olmuş ben tam 70im:) ve dün de akrabalara gittik bir şok oldular beni görünce bayılıyorum şaşırmalarına

slmmmmm kızlar ya ben bu basküllerden hiç bişey anlamıyomm..benim dijitalde 75.400normal basküldede 74 çıkıyodum,fakat dün 73 çıktım..sizde böle şeyler yaşıyormusunuz hangisi gerçekk kine:sm_confused:

dijitalde tartıl bence her sabah iç çamaşırıyla tartıl ozaman anlarsın gerçekten kilo verip vermediğini

selamlar hanımlar. ben 3 yılda kortizon kullanımı sebebiyle 48 kilodan 73 kiloya çıkmış müthiş biriyim. bugün pepper time haplarım geldi.arkdaşım bir ayda 8 kilo verdi. ve ondan şevk alarak başladım.sizlere gelişmeleri yazacağım.hadi bakalım.şans dileyin.

ayrıca mart ayında lw6090a başladım.ondan çok memnun kaldım.fakat tekrar krizm tetikledi ve kortizon tedavisi alınca bırakmak zorunda kaldım. annem 1.5 ayda pasif jimnastikle 9 kilo verdi lw6090 ile. ama bakalım pepper time neler yapıcak.

herkeze merhaba bugün izinli olduğum için anca girebildim nete.sabah kalkınca bir yarım saat sonra tartıldım.reglimin bitmesine rağmen maalesef 400 gr vermişim valla kafayı yememk elde değil ya ama sabırlıyım valla bende inat ettim.acaba bu hafta düzelirmiki çünkü hasalığım yeni bitti ya ancamı vücut oturur bilmiyorumki.10:45 gibi sabah yarım simit peynir zaytin 1 yumurta,3 kayısı yedim.sonra yeşil çay içtim 5 km yürüyüş yaptım saat 3 gibide 3 kaşık yoğurt,büyük bir domatesle salata,bir dilim ekmek yedim şimdide 1 tane elma yedim ve suyumu içiyorum şimdilik bende bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…