70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inanamıyorum.canım ne tatlı istiyor ne de yemek yemek. kocaman bir tabak yağsız tuzsuz salatayı zor bitirdim harika bişi bu.

kızla r selam.bende katılmak istiyorum.10,5 aylık bebeğim var.67 ile hamile kaldım.97 ile doğuma girdim.23 kilo verdim ama 7 kilom kaldı gitmiyor.moralim ve psikolojim çok bozuk.can simitlerim gitmiyor.benide alın aranıza ne olur....

bnnnnnnn:uhm:dün moralim bozuktu hatta faz gösteriyordu oturdum sinirdn dondurma yedim:icecream:bugun ciktim anam ne görem dijital 72.4 gösteriii normal 73 gösteriiii kötükedihüsobiktim anam tatilmaktannnn ben ne zaman 65 leri görucemmmm
dijitalde tartıl bence her sabah iç çamaşırıyla tartıl ozaman anlarsın gerçekten kilo verip vermediğini
aamic camasiri ne olii ben andan dogma tartilimmmmm sabhalri ac karnaaaa
almazmiyiz canim hosgeldin buyr canim inslalh verrsinnnnnŞeniz

şimdi ne yapıyorum canım.yani nereden nasıl başlayacağım....
canim yeme aliskanligini degistir mutlaka 5 saate bir ve 3 ögün ye
yemeklereden önce 2 su bardagi su ic aralarda atistirma aburcuburdan uzak dur meyvelerden mesela elma kivi cilek...vs bunlari elinen geldgi kadar ögun saatlerinde ye tempolu yuruyus yap yurureken otururken göbegini icne cek biraz dur birak bunu sürkli alina geldikce yap ögunlerde mutlaka salata tuket aksam yemeklerini cok yeme ve agir yemekm yeme mesela haslama bir patates peynir cayla gecistir öglenleri oilav makarna doyurucu ye bide suyunu bol ci 3 lt gunde sekersiz cay ic yesil cay siyah cay ve kahve bak göreceksin sonucu guzel olacak:teytey:

kızlar bende zayıflamak istiyorum 75 kiloyum aynalara bakamaz oldum piskolojim bozuldu iyice saldım kendimi valla kilolarım yüzünden canım hiç bişi yapmak istemiyor paspal paspal giyiniyorum güzel giyinmek süslenmek hiç gelmiyor içimden abur cubur çok yiyorum tutamıyorum kendimi sürekli bişiler tıkınıyorum yaaaaaa kafamçokkarıştı

Arkadaşlar iyi geceler. Geçenlerde bir yazmıştım buraya ; 80 kiloyum 79 olunca aranıza katılacağım demiştim. Tartı da yanlışmış meğer 81,5 kiloymuşum. Neyse bir haftada 2,4 kilo verdim. Şimdi 79.1 kiloyum. Yani ben de artık aranıza katılmaya geldim. İnşallah güzel güzel vereceğiz şu kiloları. Herkese başarılarrrrrrrrr. kaydirigubbakcemile5

yeni gelenler hosgelmisler kaydirigubbakcemile2
ben buyuk bi basari gostererek (!) 100 gr vermisim :gitme:
73.2 kilom alsanaalsanasmile

canim hosgeldinnnnnn basarilarrrr
bisi degil canmmm
abur cubur yokklmaz: onlar zatn mahvdoyr insaniiii eve alma valla bak göreceksin nasil verecn kilolari:lepi:

69 .5 kiloya düştüm arkadaşlar 79.7 ile başlamıştım
burdan ayrılıyorum
umarım geri dönmem
ilk defa kilo verdim buranın sayesinde moteive eden herkese çok teşekür ederim.

abur cubur yokklmaz: onlar zatn mahvdoyr insaniiii eve alma valla bak göreceksin nasil verecn kilolari:lepi:[/QUOTE]

doğru söylüyosun valla karar verdim artık yeter bu yükü sırtımımda taşıdığım hafiflemek istiyorum artık şu anda tam olarak 75,,0 kiloyum hadi bakarım kilolar sizmi yamansınız benmi :lepi::sm_cool:

arkadaşlar hiçbişi yemek istemiyor canım o yüzden nesfit diyeti yapacağım.çikolatalı nesfiti nolursa olsun keyifle yiyorum en azından vücuduma vitamin demir girmiş olur ve kan şekerim düzgün olur diye düşünüyorum.mesela şuan sadece çay içiyorum kahvaltı olarak diğer şeyler hamile gibi midemi bulandırıyor kokusuna bile dayanamıyorum.

günayyydınnn arkadaşlar kilo bildirimi yapayım 75.200 olmuşum bunada şüküra.s 2 gündür akşamları açlıktan mideme ağrılar gırdi,dün gece çok kötü oldum..ama 200gr vermişimmmmm.akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorumm 2 günde 200gr..gram gram ilerliyoz hadi bakalım..ne zaman vercemm bilmiyorum ben bu kiloları:1no2:

ay hasta felan mı oluyorum acaba anlayamadım o kadar yürüyüş yaptım dikkat ettim gitmedi kilolar şimdi normal yiyorum abartmadan tabi veriyorum bi tuhaflık var hastamı oluyorum ne zuzum bildirim yapıyorum 70.3 geldim bugün allahım 6lı rakamlarıda görmek nasip eder inş bu arada gene halsizim gece kanepede uyumusum üşüttüm yine midem berbat

arkadaşlar aranıza slim n lift kullanan var mı?

cnm onu kullanmadım sey sorcaktım sen biber hapımı kullanmaya basladın yha ben kullanmadım ama eczanede calışırken kalfamız kullanmıstı sinğr yapıyo halüsülasyon görüom gibi oluyorum demişti agresif oluorum geriliorum felan diye ama kilo vermişti gercekten o ayda 4 kilo vermişti ama sende buraya yazarsan etkilerini takip ederiz iyi güvenilri bişemi işe yarıomu die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…