bnnnnnnn:uhm:dün moralim bozuktu hatta faz gösteriyordu oturdum sinirdn dondurma yedim:icecream:bugun ciktim anam ne görem dijital 72.4 gösteriii normal 73 gösteriiii kötükedihüsobiktim anam tatilmaktannnn ben ne zaman 65 leri görucemmmmslmmmmm kızlar ya ben bu basküllerden hiç bişey anlamıyomm..benim dijitalde 75.400normal basküldede 74 çıkıyodum,fakat dün 73 çıktım..sizde böle şeyler yaşıyormusunuz hangisi gerçekk kine:sm_confused:
aamic camasiri ne olii ben andan dogma tartilimmmmm sabhalri ac karnaaaadijitalde tartıl bence her sabah iç çamaşırıyla tartıl ozaman anlarsın gerçekten kilo verip vermediğini
almazmiyiz canim hosgeldin buyr canim inslalh verrsinnnnnŞenizkızla r selam.bende katılmak istiyorum.10,5 aylık bebeğim var.67 ile hamile kaldım.97 ile doğuma girdim.23 kilo verdim ama 7 kilom kaldı gitmiyor.moralim ve psikolojim çok bozuk.can simitlerim gitmiyor.benide alın aranıza ne olur....
canim yeme aliskanligini degistir mutlaka 5 saate bir ve 3 ögün yeşimdi ne yapıyorum canım.yani nereden nasıl başlayacağım....
canim hosgeldinnnnnn basarilarrrrArkadaşlar iyi geceler. Geçenlerde bir yazmıştım buraya ; 80 kiloyum 79 olunca aranıza katılacağım demiştim. Tartı da yanlışmış meğer 81,5 kiloymuşum. Neyse bir haftada 2,4 kilo verdim. Şimdi 79.1 kiloyum. Yani ben de artık aranıza katılmaya geldim. İnşallah güzel güzel vereceğiz şu kiloları. Herkese başarılarrrrrrrrr. kaydirigubbakcemile5
bisi degil canmmmsağol canım
abur cubur yokkkızlar bende zayıflamak istiyorum 75 kiloyum aynalara bakamaz oldum piskolojim bozuldu iyice saldım kendimi valla kilolarım yüzünden canım hiç bişi yapmak istemiyor paspal paspal giyiniyorum güzel giyinmek süslenmek hiç gelmiyor içimden abur cubur çok yiyorum tutamıyorum kendimi sürekli bişiler tıkınıyorum yaaaaaa kafamçokkarıştı
69 .5 kiloya düştüm arkadaşlar 79.7 ile başlamıştım
burdan ayrılıyorum
umarım geri dönmem
ilk defa kilo verdim buranın sayesinde moteive eden herkese çok teşekür ederim.
arkadaşlar aranıza slim n lift kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?