cnm onu kullanmadım sey sorcaktım sen biber hapımı kullanmaya basladın yha ben kullanmadım ama eczanede calışırken kalfamız kullanmıstı sinğr yapıyo halüsülasyon görüom gibi oluyorum demişti agresif oluorum geriliorum felan diye ama kilo vermişti gercekten o ayda 4 kilo vermişti ama sende buraya yazarsan etkilerini takip ederiz iyi güvenilri bişemi işe yarıomu die:)
cnm ben pepper time kullanıyorum. bundan önce bissürü şey denemiştim. ama bu inanılmaz. bugün 2. günüm iştah diye bişi yok. meyveyle ve suyla destekliyorum kendimi. ve ilk günden 700-800gr fark etti.arkadaşım 8 kilo verdi birayda. eylül sonuna kadar kullanacağım 3 paket aldım.
cnm ben pepper time kullanıyorum. bundan önce bissürü şey denemiştim. ama bu inanılmaz. bugün 2. günüm iştah diye bişi yok. meyveyle ve suyla destekliyorum kendimi. ve ilk günden 700-800gr fark etti.arkadaşım 8 kilo verdi birayda. eylül sonuna kadar kullanacağım 3 paket aldım.
hoşgeldn cnm a.s.
Arkadaşlar iyi geceler. Geçenlerde bir yazmıştım buraya ; 80 kiloyum 79 olunca aranıza katılacağım demiştim. Tartı da yanlışmış meğer 81,5 kiloymuşum. Neyse bir haftada 2,4 kilo verdim. Şimdi 79.1 kiloyum. Yani ben de artık aranıza katılmaya geldim. İnşallah güzel güzel vereceğiz şu kiloları. Herkese başarılarrrrrrrrr. kaydirigubbakcemile5
Beni de listeye ekleyin arkadaşlar. bildirimleri ne zaman yapıyoruz.
neyini çözemedinki ben yardımcı olurum sorcağın bişey varsa bende çok yeniyim aslında ama :)kaydirigubbakcemile3
öğlen 4 kaşık pilav ve 1 domates yedim.gramda olsa dünden bu yana farketi daha rahat olacak.sizinle vereceğim inşallah.
neden kimse yazmıyo bana ya:çok üzgünüm:
benidearanıza alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?