hoşgeldin aramıza diyet gruplarında kilo çizelgesi nasıl yapılır adlı başlık var.oraya gir verdikleri siteyi tıkla,o sayfa seni yönlendiriyor.işlem bitince 2. sıradaki web adresini kopyala satır altına geçmeden.sonra kullanıcı paneline gir profil düzenledeki gerekli yere yapıştır.inşallah anlatabilmişimdir...
hosgeldinnedemek aliriz canimbenidearanıza alırmısınız
sen bana kilonu ,simdiki kilonu, hedefini ve boyunu yaz yapayim sanamesela çizelge yapamadım hala
hosgeldinnedemek aliriz canim
sen bana kilonu ,simdiki kilonu, hedefini ve boyunu yaz yapayim sana
herkeze iyi akşamlar yeni gelen arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorum.bugün biraz kaçamak oldu ama dengeledim.yarın yine yazarım size iyi geceler herkeze
mervesays canım ben denedim ama midenden rahatsız değilsen içebilirsin ama rahatsızsan içme hiç iyi olmaz bence.ben ara ara içiyorum ama hergün bir bardak ılık suyumu içerim.bende kabızlık olduğu için içiyorum .bir de arkadaşlar şu sabah uyanınca ılık su ve elma sirkeli suya başlayayım diyorum.siz denediniz mi hiç?
canım tebrik ederim birinci olmuşsun a.s.arkadaşlar dün metabolizmayı hızlandırıcı bir günlük bir diyet yaptım.şimdi otururken bile terliyorum acaba diyetten mi yoksa malum mersin sıcağının etkisi mi ?
metabolizmanın hızlı çalışması ne onu da biliyor sayılmam...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgWbngP/weight.png canim bu kodu imza yerine yapistirteşekkür ederim canım kilom 81 hedefim 70 olmak.siteyibaya karıştırdım ama bulamadım biraz karşık sanırım:çok üzgünüm:
arkadas vermis 72 den 64 e dusmus sirk sirkeli su ileeeebir de arkadaşlar şu sabah uyanınca ılık su ve elma sirkeli suya başlayayım diyorum.siz denediniz mi hiç?
aliriz canim a.s.sen bana kilonu hedefini boyunu yolla bide ticker yapalim kilo cetveliBenİde aranıza alırmısınız??
tabi canım hoşgeldina.s.Benİde aranıza alırmısınız??
hıııııııııııııı baya derken ne kadar ve nasıl pişirilmiş ti canım yumurtalımı yumurtasızmı.yeni gelenler hosgelmislerrrrrrsengözlerimebaksanab
sucugun kalorisi cok mu bilmiyorumkismile
bayaa yedim de :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?