70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım.hemen deniycem bakalım yapabilecekmiyim

ya cnm kusura bakma işim vardı çıkmışım yardımcı olcaktım bi de tüh yapabildinmi bari onda bende sorun yaşamıştım ama arkadaşın dediği gibi zayıflama cetveliyle ilgili başlıktan yaptım bende :)

herkeze iyi akşamlar yeni gelen arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorum.bugün biraz kaçamak oldu ama dengeledim.yarın yine yazarım size iyi geceler herkeze

13.06 tarihinde yediklerimi yazıyorum arkadaşlar.

sabah 10da bir bardak tek şekerli çay içtim

4lt su içtim

akşam yarım tabak yağsız makarna ve tuzsuz cacık yedim bir kase.

biraz önce avuçiçi kadar sade cornflakes yedim.

bugünlük bu kadar ^^

bir de arkadaşlar şu sabah uyanınca ılık su ve elma sirkeli suya başlayayım diyorum.siz denediniz mi hiç?

herkeze günaydın bayanlar sabah kalkınca ılık suyumu içtim Birde 3 gündür zeytin çekirdeği yutuyorum bakalım ne olacak.Dün sabah eşimle ve annemlerle dışarıya kahvaltıya gittik gözleme ve bazlama yedim e tabi akşamıda salatayla geçiştirdim ve koşu bandında 5 km yürüyüş yaptım.evde yeşilçayım vardı ondan içtim .Sabah yine domates peynir salatalık yedim birazdan beşibiyerde çayımı içicem.valla artıkım bu hafta iyi bir performans bekliyorum kendimden hep gr lar gidiyo bir kilo veririm inşallah .

bir de arkadaşlar şu sabah uyanınca ılık su ve elma sirkeli suya başlayayım diyorum.siz denediniz mi hiç?
mervesays canım ben denedim ama midenden rahatsız değilsen içebilirsin ama rahatsızsan içme hiç iyi olmaz bence.ben ara ara içiyorum ama hergün bir bardak ılık suyumu içerim.bende kabızlık olduğu için içiyorum .

canım tebrik ederim birinci olmuşsun a.s.

teşekkür ederim canım kilom 81 hedefim 70 olmak.siteyibaya karıştırdım ama bulamadım biraz karşık sanırım:çok üzgünüm:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgWbngP/weight.png canim bu kodu imza yerine yapistir

kullanici paneli oradan profil degistir en asagida imza yeri var kopyala yukardaki linki yapistir kaydet olacak
olduktan sonra canim bu sayfaya geldiginde görünecek sen üstüne tikladiginda sayfa acilacak ticker sayfan kilo vediginde degisiklik yapman icin sifre yaziyor oradaki sifren 81 yaz ve altindaki butona tikla senin sayfan acilacak sadece kilo gösteren yerde ortadakini degistircen kilo verdikce öbur seylere dokunmiycan kaydecen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…