bide bende popo var kocamann
nhr seninkini birisi yapmıştı zaten geçmiş sayfalarda da açıklamasını yapmış ordan kopyala kullanıcı panelinde profil düzenlemeye girip çizelge yerine yapıştırıp kaydediceksin olucak zaten
nhr canım çizelgeyi bende çok uğraşmıştım yapamadım.gurbetguzelinden rica ettim bende inşallah yapar benimkinide ondan yardım isteyebilirsiniz.
mervesays canım ben denedim ama midenden rahatsız değilsen içebilirsin ama rahatsızsan içme hiç iyi olmaz bence.ben ara ara içiyorum ama hergün bir bardak ılık suyumu içerim.bende kabızlık olduğu için içiyorum .
angeLa90 evet canım gurbetguzeliydi galiba yazan ben onu denedim ekranda çıktı yaptım ben ama rakamları değiştiremedim üstüne tıklayınca açılacak demiş ama tıklayınca hibirşey olmadı.nhr seninkini birisi yapmıştı zaten geçmiş sayfalarda da açıklamasını yapmış ordan kopyala kullanıcı panelinde profil düzenlemeye girip çizelge yerine yapıştırıp kaydediceksin olucak zaten
angeLa90 evet canım gurbetguzeliydi galiba yazan ben onu denedim ekranda çıktı yaptım ben ama rakamları değiştiremedim üstüne tıklayınca açılacak demiş ama tıklayınca hibirşey olmadı.[/QUO
istiosan ver kilonu boyunu yapimm ben sana bi de olmak isteğini kiloyu sanırım daha hiç yapmamışsın çizelge kaydirigubbakcemile
angeLa90 evet canım gurbetguzeliydi galiba yazan ben onu denedim ekranda çıktı yaptım ben ama rakamları değiştiremedim üstüne tıklayınca açılacak demiş ama tıklayınca hibirşey olmadı.[/QUO
istiosan ver kilonu boyunu yapimm ben sana bi de olmak isteğini kiloyu sanırım daha hiç yapmamışsın çizelge kaydirigubbakcemile
banada yaparmısın canım deniyorum ama format yanlış diyo üstüne tıklayıncada açılmıyo
şimdiki kilom 81 hedef 70
bi de boyunu yazarsan ?
sevinirim canım önceki kilom:79.400 şimdiki kilom:72.100 şimdilik olmak istediğim 60angeLa90 evet canım gurbetguzeliydi galiba yazan ben onu denedim ekranda çıktı yaptım ben ama rakamları değiştiremedim üstüne tıklayınca açılacak demiş ama tıklayınca hibirşey olmadı.[/QUO
teşekkür ederim canım boyum1.53
teşekkürederim canım yordum seni ama sorun var sanırımya cnm yaptımda msjda linki atamıyorum :/:/ yollanmıuo anlamadımki
sevinirim canım önceki kilom:79.400 şimdiki kilom:72.100 şimdilik olmak istediğim 60
teşekkür ederim canım boyum1.53
başlıkta seninki mesajda yazılmıyo başlıktan kopyalarsan aynı şekilde profil düzenleden çizelge bölümüne yapıştırıp kaydediceksin :) şifrende nugya kilonu değiştirceğin zaman lazım olucak çünkü
...........kaydirigubbakcemile2 tamam nhr başlıkta paylaşabildim onu alıp profil düzenle de çizelgeye yapıştırıosun kaydediosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?