70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm benide araniza alin ben gecen yaz 62 leri gormustum simdi malesef 74 kiloyum ve 60 istiyorum yardim edin banasempatiksalakcinni

bugün ki yediklerim (şimdilik);5 börek 1 tabak kısır azıcık lahana salatası 2 lokum 1 küçük çokoprens 1 paket baharatlı çubuk kraker yarım paketten az cips 1.5 lt su....bugün kırdım zincirlerimi...ve daha da açımmmmmmmmm.şimdi de kahvaltı yapcam...alkisalkisalkis

nasıl yaniiiiiiiiiiiiiii gerçekten zincirleri kırmışsın kız sendelikafadulden

@ gurbetgüzeli

psikolojim çok bozuk.hiçbir şeyim olmuyor.tüm yazlıklarım 36 ve 38 beden ama ben şuan 40 ve 42 giyebiliyorum.çok korkuyorum ya başaramazsam diye. 60a insem bile rahatlicam ooof of.nasıl geldim bu hale.kortizondan nefret ediyorum.

14.06.2010 yemek listem

sabah yarım dilim kücük peynir tek şeker çay ve salatalık.

bolca su litrelerce su bugün 3.5 litre içtim

akşam 4 adet yağsız köfte ve yine yağsız patates püresi ama azıcık.

ve hala aç değilim.seni seviyorum pepper time. ama bugün akşam tartılabileceğim ancak finallerden dolayı arkadaşımdayım uf.

ve ben ünv koşuşturmasından dolayı spor yapamıyorum ama emin ol tüm sporlara bedel.

günaydın bayanlar dün 5 km yürüyüşümü yaptım.Akşam yemeğindede bir tane karnıyarığın yarısı,4 kaşık pilav,çok az haşlanmış tavuk etive salata.Şimdide kahvaltımı yaptım 1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,zeytin ,peynir.Beşibiyerde çayımı içicem şimdide.Boğazlarım şişmiş çok kötü galiba bugün koşu bandına binemem belli olmaz ama belki binerim.Herkeze kolay gelsin çıtırlarr:sm_cool:

günaydın kızlar bu sabah 5 km yürüyüşümüyaptım 1 saat 1 lt suyumu içtim sabahleyin tost ekmeğinde 1 tane tostumu yedim veşimdi kahvemi içiyorum tost ekemeğine tost yesem sabahları bir şey olurmu acaba eğer tost yersem akşama kadar açıkmıyorum da eğer yeme derseniz yemiycem:uhm:

olur canim merak ete bak ben 78 ken 72 oldum sabir isi valla pes etmek yok

bugun ben hizlandirma yapicam bakalim 3 ögun kur ,cay ve su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…