70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar karar verdim yarın kesin şu patates diyetine başlıyorum inşallah yararını görürümm....

bende yapamadım nasıl oluyor acaba

angeLa90 evet canım gurbetguzeliydi galiba yazan ben onu denedim ekranda çıktı yaptım ben ama rakamları değiştiremedim üstüne tıklayınca açılacak demiş ama tıklayınca hibirşey olmadı.

tolina patates diyeti kabızlık yapmasın sende.

canım inşallah yapmaz ama metebolizmamı biraz değiştirmem lazım 1 aydır kilo veremiyorum. Belki veririm ben patatese ek olarak birde her öğünden önce 2 veya 3 adet kuru kayısı yemeyi düşünüyorum artık bir yol bulucaz bu sene niye böyle oldu anlamadım bir türlü kilo vermeyi bceremedim senağlama

bu arda aramıza yeni katılalan bütün arkadaşlar hoş geldiniz.....zemuszemusopuyorumnanaktan

evet canım bende kuru incir yiyordum şimdi incir bitti kuru kayısı aldım hergün 3 tane yiyorum.ikimizin de ayını galiba bu sene bende çok zor veriyorum nedense gr gr gidiyo sadece ama ne yapıcaz sabredicez yılmak yok sabır sabır yok edicez bu kiloları inşallah.zemuszemus

bu siteyi de arama motorunda sık kullanılanlara eklersen burdan deiştirceksin çünkü bi de edit /update weight data oraya tıklayıp boyunu ve yeni kilonu aşağıda yazıosun onları use metric units olarak ayarlıyosun sonra şifreni giriceksin sonra oluyo zaten.yapamazsan da biraz kurcala olur bende uğraştım biraz değiştirmekteguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…