olur canim merak ete bak ben 78 ken 72 oldum sabir isi valla pes etmek yok
bugun ben hizlandirma yapicam bakalim 3 ögun kur ,cay ve su
olur canim merak ete bak ben 78 ken 72 oldum sabir isi valla pes etmek yok
bugun ben hizlandirma yapicam bakalim 3 ögun kur ,cay ve su
selam kizlar,bugün gayret edicem 3.5 litre su icmek icin zayiflamaya yardimci olmasin icin kac litre icmemiz gerekiyormus bilginiz varmi?
3 lt idesl canim fazlasi iyi degil diye biliyorumselam kizlar,bugün gayret edicem 3.5 litre su icmek icin zayiflamaya yardimci olmasin icin kac litre icmemiz gerekiyormus bilginiz varmi?
canim ben dez kullaniyorum iki haftam kaldi cok pahali bakalim yaa ne oolur izinede gidicem dez siz deavm edicem diyete verebilecekmiyim bakalimku u nasıl yapıyosunuz
heryerde var dez adi canimcanım benim benim rica etsem şu kürün adını bana yazarmısın acaba türkiyede de bulurmuyuz bundan.opuyorumnanaktan
Su İle Zayıflamaselam kizlar,bugün gayret edicem 3.5 litre su icmek icin zayiflamaya yardimci olmasin icin kac litre icmemiz gerekiyormus bilginiz varmi?
olacak olacak merak etme canim bennimbu hafta insallah 67.900 bari göreyim haftalardir 68 lerdeyim ya bir sayi üzerinede cok kaliyorum 29 marttan bu yana tam 4200kg vermisim 2.5 ayda nekadar yavas cildiricam valla,6 ay icinde anca kavusurum herhalde 64 de ,birde 58 olma hayali kuruyordum onada gelcek sene yaza belki ulasirim bu hízla
heryerde var dez adi canim
bu dez eczanedemi satılıyor..
bu dezin kendi sitesindeki yorumları okudum anlatıldığı kadar varmı? aslında ben sevmiyorum böyle şeyler kullanmayı ama iyi gibi de gözüküyo ciddi anlamda kullanmış biri varsa paylaşabiilirmi;??:enbuyukkk:
tşk ler canım şimdi baktım ama gerçektende biraz pahalı almayı düşünüyorum ama 150 liramı çöpe atarmıyım diye korkuyorum işe yarıycanı bilsem dünüşünmüycem alıcam
tolina linki sana göndermeye çalıştım ama nedense göndermedi.googl dan dez diye gir canım orda anlatıyo herşeyi
yok eczanede satlimiyorbu dez eczanedemi satılıyor..
bu dezin kendi sitesindeki yorumları okudum anlatıldığı kadar varmı? aslında ben sevmiyorum böyle şeyler kullanmayı ama iyi gibi de gözüküyo ciddi anlamda kullanmış biri varsa paylaşabiilirmi;??:enbuyukkk:
herkes icin gecerli bu kilo verdikten sonra nasilsa kilo verdim diyerek abur cubur ve asri yemekten kacinmak gerekiyor nitekimde dez kullanalarin cogu böyle oldu verdim diyerek en az 6 ay koruman lazim herkes icin gecerli bu bakalim ben yapicam bitsede devam edicem diyete ne olacak dez kilo verdirmiyor kaybedilen vitaminleri vucuda tekrar kazandiriyor kas kaybini falan önlüyor bilincsiz yapilan diyetlerde ileride yasanacak olan ciddi rahatsizliklar olabiliyorangeLa90 canım bu dezin yorumlarından bir tanesinde.Kişi bunu kullanmış ve kilo vermiş ama tekrar belli bir süre sonra kilo almış yine.yani bu dezi yada başka bir ilacı yada tozu kullansanda geri alınacak kilolar onun için bence doğal ve ağır ağır zayıfla hem paran cebinde kalır hemde ağır ağır verdiğin kiloları tekrar ağır ağır alırsın zaten 1-2 kilo aldığın zaman geriye hemen yine doğal olarak verirsin.karar senin canım
GurbetGuzeli sanada katılıyorum canım aslında diyet diye birşey olmamalı.Hayatımız boyunca az ve sık yiyerek ve sporla destek alarak bu alışkanlığı yapsak hiç bi problem olmaz.ama hepimizin yaşam tarzları farklı bazıları vakit bulur sporu yapar bazılarımız vakit bulamayız yapamayız.bünyelerimizde farklı zayıf insan çok yer kilo almaz kilolu insanda az yese kilo alır yada zor verir kilolarını.alışkanlık edinip az ve sık yemek+sporla destek ama nerde belli bir süre sonra bıkıyor insan .inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.herkes icin gecerli bu kilo verdikten sonra nasilsa kilo verdim diyerek abur cubur ve asri yemekten kacinmak gerekiyor nitekimde dez kullanalarin cogu böyle oldu verdim diyerek en az 6 ay koruman lazim herkes icin gecerli bu bakalim ben yapicam bitsede devam edicem diyete ne olacak dez kilo verdirmiyor kaybedilen vitaminleri vucuda tekrar kazandiriyor kas kaybini falan önlüyor bilincsiz yapilan diyetlerde ileride yasanacak olan ciddi rahatsizliklar olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?