70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla spor en buyuk destekcisi valla insallanin aha bu hafta yuruyemedim yaa hva yagisliii evdede olmuyor iki alet var yapamiyorum yaa biran önce veririz insallah kilolari

slllmmmm arkadaşlarrr..perşembe günü istanbula kuzenimin düğüne gidiyorum haftaya pazar dönücem..kilo bildirimide yapamıyıcam zuzum24 dikkatine..herkeşlere iyi kilo vermeleryerimseniben

slllmmmm arkadaşlarrr..perşembe günü istanbula kuzenimin düğüne gidiyorum haftaya pazar dönücem..kilo bildirimide yapamıyıcam zuzum24 dikkatine..herkeşlere iyi kilo vermeleryerimseniben
gule gule iyi eglenceler canimin ici insallah kilo vermis sekilde dönersin

Kahvaltı : Klasik evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Ara : 10:00

1 kayısı

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Domates Çorbası
Yağsız bir kase salata

Ara : 16:00

1 yağsız süt
2 adet etiform

Akşam : 18:30

1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
2 ızgara köfte
1 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

kızlar ya.69a kadar inmiştim ama dün regl oldum.ve biranda kilom 72 oldu cidden vücut su mu tutuyor regl olunca.ilk defa şahit oldum.

kızlar ya.69a kadar inmiştim ama dün regl oldum.ve biranda kilom 72 oldu cidden vücut su mu tutuyor regl olunca.ilk defa şahit oldum.

mervesays canım hastalığın bittikten sonra tartıl daha iyi olur.Yapabilirsen sporunuda yap hastayken ben yürüyüş yapmıştım hasteyken bittikten sonra tartıldığımda 1.5 kilo vermiş gördüm.ama her bünye aynı değil tabiki.o 1.5 tan sonra gr lar gitmeye başladı zaten :kedi: ne kadar zor veriyorum ya ama inat edip sabrediyorum bakalım hayırlısı.

günaydın herkeze.boğazlarım çok kötü şişmiş dün koşu bandına binmedim.akşam 1 kepçe kereviz yemeği,2 kepçe ayran içtim bir dilimde kepek ekmeği.sabahta aynı kahvaltımı yaptım bugün yumurta yedim ama haşlanmış.beşibiyerde çayımı içmek istemiyorum sanki midem bulanıyor.

gunaydinn :hulya:
sabah 1 bardak humana ictim
biraz kasar peyniri, biraz antep peyniri
1 adet grissini
2 adet yesil zeytin
3 adet kiraz
5-6 adet bebe biskuvisi lmaz:

dun 1 saat pilatesimi yaptim

valla ben iki gundur hizlandirma yapiyorum 3 ögün dez form cayi yesil cay 3 lt su taviz de vermedim bakalim ne olcek he taviz derken dun aksam kucuk bir dondurma yedim:icecream:klava:valla icim yandi

bende öyl eoldum adetliyken karnim bir sisti anam korktum be ne diye ama simdi iyi
günaydin kizlar 17 güne sadece 800 gram kilo verebilmisim bu ne offf ya
olsun canim bakalim suyunu bol ic aralrda bisi yeme ne olacak bakalim
canim gecmis olsunnn hasta olunca öyle oli insan yaa:teselli:
gunaydinn :hulya:
sabah 1 bardak humana ictim
biraz kasar peyniri, biraz antep peyniri
1 adet grissini
2 adet yesil zeytin
3 adet kiraz
5-6 adet bebe biskuvisi lmaz:

dun 1 saat pilatesimi yaptim
pilates neki yaw sorucam unutuyom ne cahilmim ha:uhm:

kızlar regl yüzünden 72 gözüküyorum ama çok ilginç olmayan tişörtümün içine girdim şuan.ay çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…