- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
valla spor en buyuk destekcisi valla insallanin aha bu hafta yuruyemedim yaa hva yagisliii evdede olmuyor iki alet var yapamiyorum yaa biran önce veririz insallah kilolariGurbetGuzeli sanada katılıyorum canım aslında diyet diye birşey olmamalı.Hayatımız boyunca az ve sık yiyerek ve sporla destek alarak bu alışkanlığı yapsak hiç bi problem olmaz.ama hepimizin yaşam tarzları farklı bazıları vakit bulur sporu yapar bazılarımız vakit bulamayız yapamayız.bünyelerimizde farklı zayıf insan çok yer kilo almaz kilolu insanda az yese kilo alır yada zor verir kilolarını.alışkanlık edinip az ve sık yemek+sporla destek ama nerde belli bir süre sonra bıkıyor insan .inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.
valla spor en buyuk destekcisi valla insallanin aha bu hafta yuruyemedim yaa hva yagisliii evdede olmuyor iki alet var yapamiyorum yaa biran önce veririz insallah kilolari
gule gule iyi eglenceler canimin ici insallah kilo vermis sekilde dönersinslllmmmm arkadaşlarrr..perşembe günü istanbula kuzenimin düğüne gidiyorum haftaya pazar dönücem..kilo bildirimide yapamıyıcam zuzum24 dikkatine..herkeşlere iyi kilo vermeleryerimseniben
kızlar ya.69a kadar inmiştim ama dün regl oldum.ve biranda kilom 72 oldu cidden vücut su mu tutuyor regl olunca.ilk defa şahit oldum.
zuzum24 bence vücutlarımız duraklama dönemine girdi direniyor.vücut direniyorsa bizde direnicez canım elbet birgün duraklama dönemi bitip tekrar başlıcaz kilo vermeye.günaydin kizlar 17 güne sadece 800 gram kilo verebilmisim bu ne offf ya
zuzum24 bence vücutlarımız duraklama dönemine girdi direniyor.vücut direniyorsa bizde direnicez canım elbet birgün duraklama dönemi bitip tekrar başlıcaz kilo vermeye.
canim senin boyun kac kilona göre
bende öyl eoldum adetliyken karnim bir sisti anam korktum be ne diye ama simdi iyikızlar ya.69a kadar inmiştim ama dün regl oldum.ve biranda kilom 72 oldu cidden vücut su mu tutuyor regl olunca.ilk defa şahit oldum.
olsun canim bakalim suyunu bol ic aralrda bisi yeme ne olacak bakalimgünaydin kizlar 17 güne sadece 800 gram kilo verebilmisim bu ne offf ya
canim gecmis olsunnn hasta olunca öyle oli insan yaa:teselli:günaydın herkeze.boğazlarım çok kötü şişmiş dün koşu bandına binmedim.akşam 1 kepçe kereviz yemeği,2 kepçe ayran içtim bir dilimde kepek ekmeği.sabahta aynı kahvaltımı yaptım bugün yumurta yedim ama haşlanmış.beşibiyerde çayımı içmek istemiyorum sanki midem bulanıyor.
pilates neki yaw sorucam unutuyom ne cahilmim ha:uhm:gunaydinn :hulya:
sabah 1 bardak humana ictim
biraz kasar peyniri, biraz antep peyniri
1 adet grissini
2 adet yesil zeytin
3 adet kiraz
5-6 adet bebe biskuvisilmaz:
dun 1 saat pilatesimi yaptim
sanırım pepper time gerçekten vücutu sıkılaştırıyor gözlerimle gördüm ehe.
emzirenler kullanabiliyormu ,sanmiyorum ya yinede sorayim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?