70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaslar,
kendisine hakim olup kilo veren arkadaslari tebrik ederim.Ben de pazar gunu basladim ve sizin yazdiklarinizla motive oluyorum. Cok guzel destek oluyorsunuz birbirinize. Insallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz.

Ben 76 kiloyum ve boyumda 167cm. Hayatim boyunca hic bu kiloyu gormemistim tartida. Hep basladim biraktim ama bu sefer sonuna kadar devam edecegim.

Hadi bakalim kolay gelsin!

dogumdan sonra kalan kilolarinmi yoksa öylesine aldigin kilomu bu

sabah müsli yedim yine ama special k gibi biseydi bu kez,yesil cay ictim 2 bardak su ögle yemegini yicem azdan bulgur pilavi var onu yerim artik yogurtla ,yasakli olmak ne kötü onu yeme yagli onu yeme tatli offff offff

hoşgeldin aramıza pazar günü başladım deyince şaşırdım bi andaakannehir.Genelde hafta sonu yiyeyim pazartesi başlayayım derizya onun için inşallah hepberaber kolaylıkla veririz canım.

öğle yemeğim 2 kepçe tavuk çorbası,kızartma,1 kepçe yoğurt.ekmek yemedim.bugün canım beşibiyerde istemiyor nedense boğazlarım şiş ondanmı acaba.nane limon ve ıhlamur içtim.

kızlar hepinize slm bugün DEZ DıYET ÜRÜNÜ almaya kalktım sormayın başıma gelenleri kredi kartından çektiriyim dedim telefonla aradım karşıma çıkan müşteri hizmetlerindeki çocuk bilgilerimi aldı kredi kartı numaralarını falan aldı girdi kartınız onaylanmadı çekim yapılamadı dedi sonra kendim internetten sipariş veriyi dedim ama vermeden bankayı aradım önce dedim acaba bir sorun mu var diye sonra sonra banka demez mi paranız çekilmiş 155 tl .... firmadan diye ay şok oldum şimdi elimde ne ürün var ne de para olyı sinir oldum sabahtan beri arıyorum firmayı kimse yardımcı olmuyor bankadar diyor biz burdan iptal edemiyoruz firma ordan iptal edicek diye firmada bizde çekim gözükmüyor diyor ben ne yapçam şimdi yaaaa...mafoldumbensenağlama

canım benim hoş geldin aramıza.......opuyorumnanaktan

slm kıslarrrr canımçok sıkkın 79.5 u görmüştüm şimdi 81.3 gösteriyo tartı son 1 hafta diyet yapamadım birde regl olucam ondanmıdır acaba.bu gün diyetisyende kontrolüm vardı k fleks kullanıyorum dedim.6 yemek kaşığı 3 dilim ekmege eşitmiş sabah 1 bardak sütle yiyebilirmişim ayrıca domates salatalğıda yiyebilirmişim yanında.

tolina geçmiş olsun canım.senin için şimdi bi arkadaşımı aradım onunda başına böyle bişey gelmişti de nasıl olduğunu sordum firma geri ödeme yapmış ona yani onlarda bi şekilde ya geri ödeyecekler yada siparişini gönderecekler canım ama peşini bırakma.hangi şehirde bu istanbuldamı acaba

canım benim bende senin gibiyim malesef bozma moralini dün 71.600 düm bu sabah kalktım tartıldım 74.200 çıktım bende anlamıyorum cuma günü dahiliye doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Birde ben taşınmadan 1 hafta önce 69 kg dım ardan 1 hafta geçti taşındım 76 kilo olmuşum yani 1 haftada 7 kilo almıştım bunların nedeni ni sorucam doktora bir insan 1 hafta da nasıl 7 kilo alır diye.....

evet istanbul da canım ya ama canım çok sıkıldı. adamlar yok öle bir şey diyor bana banka var provizyonda gözüküyor diyor. Tamam baktınmı diyceksinizki 155 tl bir şey değil diyceksiniz ama niye kullanılıyım ki çok canımı sıktılar çok....

sanırım pepper time gerçekten vücutu sıkılaştırıyor gözlerimle gördüm ehe.
dez bitsin ondanda alicam insallahhhhh
hosgeldin aramiza iyi kilo vermeler canim
sabah müsli yedim yine ama special k gibi biseydi bu kez,yesil cay ictim 2 bardak su ögle yemegini yicem azdan bulgur pilavi var onu yerim artik yogurtla ,yasakli olmak ne kötü onu yeme yagli onu yeme tatli offff offff
hic sorma ARTIIK KENDIMI ORUCLU HISSEDIYOM VALLAAA
Malesef oylesine kilo aldim. Daha cocuk dogurmadan bu haldeysem hamilelik beni korkutuyor!
kiz ben ne icin ugrasiyom kilo verem hamis kalaam insallahhh
canim istersen buradan yetkili arayayim görussun tryle bisey yapabilirlermi benim kapiya kadar geldi parayi kkapida ödedim canim
sen nerdesin canim kapina getirmeleri mumkun degilmi

Son düzenleme:
selam.bende 5 ay once doğum yaptım ilk çocuğum ve şu an 80 kıloyum.gerçekten zayıflayıp 60 kıloya inmeyı çok istıyorum.burada bırılerıyle paylaaşmanın faydası olacağını duşundum.tek sorunumsa iki gundur adetım gecikti.lohusalığım bıttıgınden berı duzenlı adet goruyordum.inşallah tekrar hamıle falan değilimdir.

stresten falan olmustur bizler yeme aliskanligimizi degistirmedikce kilo veremeyizz

ewet bebek var tum gun ewdeyım.çıkamıyorum pek.hareketsızlıkte var.yemeği halledebılırımde tatlıyı bılmıyorum.şimdiden akşam dondurma yemeyı duşunuyorum nasıl kurtulucam bu psikolojiden bılmıyorum..

stresten falan olmustur bizler yeme aliskanligimizi degistirmedikce kilo veremeyizz

canım benim siparişimi iptal etmişler arıyorum onları bana ilgilendiklerini söylüyorlüyor. saat 11 den beri 6 kere aradım. beni arıycaklarını söylüyorlara ama daha bir şey yok şimdi yine konuştum benim derim siparişi iptal etmek değil dedim ben bu siparişi istiyorum dedim ama ödemesi yapılmadı gözüküyor diyorlar bankda da da ödeme gözüküyor anlamadım bir türlü ne olduğunu

delikafadulden
bak canım şöyle kurtulucaksın bir kendine bakıcaksın bir bana sen yeni doğum yapıpta o kiloya ulaşmışsın ben hiç doğum yapmadan bu kilodayım ve bugün karnım sitresten iğce sişti diyceksin ki aaa şu tombiş kıza bak daha doğurmadan 75 kilo olmuş ben doğum yaptımda oldu bari ben2 veya 3 aya kadar o kadar zayıflarımki onu geçerim ve 65 kiloyu görürüm diyceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…